Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 יש דגמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול שבת שלום

יש לי שאלה. מזדה 3 שנת 2005 ההורים שלי הלכו לקנות .הרכב שהם ראו בעל הרכב אמר להם שזה דגם קונפורד מישהו יודע איזה דגמים יש ברכב הזה ומה ההבדלים בניהם

תודה מראש

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

יש דגם אקטיב רמת גימור הכי פשוטה{ליסינג/השכרה},שתי כריות אוויר,ידיות שחורות,טסות, ועוד שאני לא זוכר כרגע,דגם קונפורט- מגנזיום או 6 או 4 כריות אוויר,ידיות בצבע הרכב,מגנזיום,בד שונה,ועוד...,ודגם ספיריט- 6 כריות אוויר,מגנזיום 17',סופית באגזוז,בד שונה=רמת גימור הכי מפוארת,הדגם עם 5 דלתות נקרא ספורט ניתן להזמין אותו רק בדגמי ספיריט וקונפורט.

מקווה שעזרתי...

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

חחח הוא בכלל אמר קונפורד!

וכן אלו הדגמים כמו שציינו מעליי. (כנס לאתר של מזדה גם תסתכל שם - יש פירוט).

ד"א-

מזדה 3 2.0 ספורט, 5 דלתות.

צבע כחול בהיר = מהממת!

פורסם

כולכם פה ממש קומידיאנס. קומראדס, תיזהרו עם השטויות לפני שאני אאלץ לעשות פה קונפרונט לכם ושיכולת הגישה שלכם לאתר תהיה קומפרומייזד. תהיו קונפידט שאצלי עוד תהפכו לקומפוסט אחרי שאני אעשה לכם קומפרס ואהפוך אתכם לקונפטי. הבנתם את הקונספט או שאתם צריכים שאני אעשה לכם קונפיסקייט? אם כן, תעשו קונפירם, קונפררס. בעצם, אחרי קונטמפליישן - שכחו מזה. הנושא קונקלודד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...