Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב משפחתי וההונדה צדה את עיניי.

עכשיו יש 2 סוגי רכב, ההונדה CIVIC HYBRID

וגרסת ה4 דלתות הרגילה.

לומר את האמת פעם ראשונה שאני שומע על המושג איברדית וטעיתי אם מישהו יוכל לפרט .

בכל מקרה איזה גרסה עדיפה ההיברדית או הרגילה.

העדפה האישית שלי היא לרכב שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק מצד שני שלא יאבד יותר מידי ביצועים.

לדעתכם מנוע 1336 של ההיברד יכול לתת ביצועים מספקים?

פורסם

הטכנולוגיה ההיברידית משלבת מנוע בנזין ומנוע חשמלי הפועלים ביחד או לחוד לפי תנאי הנהיגה והדרך.

השילוב החכם בין מנוע בנזין חסכוני ומנוע חשמלי מבטיח חיסכון משמעותי בצריכת הדלק יחד עם זיהום אוויר מינימלי.

נסיעה עירונית: 19.2

נסיעה בינעירונית: 23.2

נסיעה משולבת: 21.7

סיוויק רגילה על מנוע בנזין:

הסיויק החדשה מצוידת במנוע 1.8 ליטר חסכוני במיוחד המפיק 140 כוח סוס!

נסיעה עירונית: 10.5

נסיעה בינערונית: 19.6

נסיעה משולבת: 14.9

רק תבחר!!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

היבריד זה שילוב של מנוע בנזין ומנוע חשמלי

בנוסף ל1339סמק של המנוע בנזין שנותן 95כס יש לך את המנוע החשמלי שנותן עוד 20כס ככה שמתקבל 115כס שזה יותר מהמשפחתית הממוצעת כיום . המומנט מצד שני מאוד מאוד נמוך וזה יבוא לידי ביטוי בתאוצות ביניים . הביצועים די מספקים בשביל משפחתית אם הדרישות שלך יותר גבוהות תשכח מזה .

אני לא יודע כמה היא עולה אבל קיימת גם סיוויק עם מנוע דיזל עם תיבה ידנית 6הילוכים , ביצועים טובים משמעותית ויש סיכוי טוב מאוד שצריכת הדלק תיהיה יותר טובה מהיבריד.

במקומך הייתי יורד מהיבריד(לא ספציפית ההונדה גם הטויוטה פריוס) האמינות שלה לא מוכחת , הביצועים מאכזבים וצריכת דלק לא מדהימה בכלל . מנוע טורבו דיזל מודרני יתן צריכת דלק לא פחות טובה וביצועים משמעותית יותר טובים . המחיר אמנם יותר יקר ברכישה אבל לתווך הארוך הכל פתוח .

במקומך הייתי לוקח איזה טורבודיזל טוב שמזהם את הסביבה כמו שצריך אבל יש ביצועים טובים ואמינות מצויינת . אם הסיוויק דיזל נכנסת בתקציב היא אופצייה הכי טובה ללא ספק אם לא יש את הסקודה אוקטביה\סיאט טולדו שהם גם סוסי עבודה מניסיון שלי עם המון קילומטרים איתם .

בהצלחה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
היבריד זה שילוב של מנוע בנזין ומנוע חשמלי

בנוסף ל1339סמק של המנוע בנזין שנותן 95כס יש לך את המנוע החשמלי שנותן עוד 20כס ככה שמתקבל 115כס שזה יותר מהמשפחתית הממוצעת כיום . המומנט מצד שני מאוד מאוד נמוך וזה יבוא לידי ביטוי בתאוצות ביניים . הביצועים די מספקים בשביל משפחתית אם הדרישות שלך יותר גבוהות תשכח מזה .

17 קג"מ זה לא מאוד מאוד נמוך, מה גם שהם מגיעים בסל"ד נמוך תודות לאופן הפעולה של המנוע החשמלי. אני מציע לחכות כשבוע וחצי עד לצאת מגזיני הרכב, בהם יהיו מבחני דרכים השוואתיים על המכוניות הללו. (לפחות במגזין אוטו אני יודע שיש השוואתי, גם מול הפריוס וגם מול מכוניות דיזל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
במקומך הייתי יורד מהיבריד(לא ספציפית ההונדה גם הטויוטה פריוס) האמינות שלה לא מוכחת , הביצועים מאכזבים וצריכת דלק לא מדהימה בכלל . מנוע טורבו דיזל מודרני יתן צריכת דלק לא פחות טובה וביצועים משמעותית יותר טובים . המחיר אמנם יותר יקר ברכישה אבל לתווך הארוך הכל פתוח
צר לי אך איני מסכים - צריכת הדלק מצוינת, יותר טובה מ 95% מדגמי הדיזל.

בנוסף השקט של הרכב הוא מדהים... לא שומעים כמעט כלל את המנוע בניגוד למנועי הדיזל אותם שומעים גם בעיר השכנה.

מה שכן אכן האמינות עדיין לא מוכחת, כיוון שהרכבים הללו בסה"כ חדשים, אך לפי כל האינדיקציות האמינות תהיה מצוינת.

אני לא הייתי יורד מההיברידית אלא הייתי בודק לעומק ומחכה כהמלצת קודמי ליציאת מבחן השוואתי מפורט שיתן תובנות נוספות בנושא.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

דווקא האמינות כן מוכחת.

קיימים כבר כמה דגמים של ההייבריד בעולם,אם תעשה חיפוש קטן באינטרנט תוכל לראות שרושמים על כל הרכבים של הונדה רק דברים טובים.

גם בארץ כבר נוסעות כמה סיוויק הייבריד מהדגם הקודם באחד ממשרדי הממשלה ולא נרשמו להם תקלות.בנוסף אתה גם מקבל 8 שנים אחריות על מכלולי ההייבריד.

לגבי מי שרשם על הסיוויק דיזל-קודם כל מנועי הדיזל החדשים ידועים כפחות מזהמים ממנועי הבנזין,ולכן באירופה יש הקלות מס ברכישתם בחלק מהמדינות.

לגבי מחירה בארץ אז תשב טוב-היא תעלה 208,900 ש"ח לדגם הטורבו דיזל 5D קומפורט ידני.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

המחיר של ההיברד הוא 155 בגרסת ה

ES

המחיר של הגירסה הרגילה הוא 164.

הפחד שלי הוא כמובן מאיבוד ביצועים גדול לעומת הדגם הרגיל אבל כמו שאתם אומרים לנסיעת מבחן ונראה.

פורסם
דווקא האמינות כן מוכחת.

מאור

מוכחת ? לטכנולוגיה שקיימת בפועל שנתיים שלוש ? תן לזמן לעשות את שלו ואחר נדבר עכשיו מוקדם מידי לשפוט

צר לי אך איני מסכים - צריכת הדלק מצוינת, יותר טובה מ 95% מדגמי הדיזל.

אין לי בעיה אם זה שאתה לא מסכים אני מבחינתי בדקתי את זה על טויוטה פריוס מול אוקטביה טורבו דיזל ידנית . היה אפילו יתרון מזערי לדיזל .

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

בפועל הטכנולוגיה קיימת כבר בערך 10 שנים,כאשר הרכב הראשון היה האינסייט של הונדה שנמכר בהצלחה רבה בארה"ב מאז ועד היום-ודרך אגב הוא נחשב לרכב מצויין,אמין ובעל ביקוש מצויין במשומשות.

פורסם

אין לי בעיה אם זה שאתה לא מסכים אני מבחינתי בדקתי את זה על טויוטה פריוס מול אוקטביה טורבו דיזל ידנית . היה אפילו יתרון מזערי לדיזל .

איזו בדיקה עשית? האם התנאים היו שווים?

למרות העדפתי הידועה לטובת סקודה אני מתקשה להאמין שהאוקטביה דיזל צורכת פחות דלק מהפריוס...

ולנושא:

מישהו יודע האם האחזקה של היברידית היא הרבה יותר יקרה מאחזקה של רכב בנזין?

פורסם

לגבי הפחד הגדול שלך: אין שום איבוד ביצועים בהיברידית.

אתה תעשה נסיעת מבחן ,קודם על הבנזין ואח"כ על ההיברידית,ותיווכח שאין כמעט שום הבדל.

בנוסף, צריכת הדלק היא כמחצית מהצריכה הנורמאלית שתצרוך,כלומר, אתה חוסך בשנה כ 5000 ש"ח רק דלק שזה המון,ותוסיף על זה את העובדה שאתה בקושי שומע את המנוע, הרכב הזה שקט להפליא, פשוט מדהים, אתה לא מרגיש שהרכב מונע בכלל.

פורסם

גם צריכת ההונדה בנזין לא קוטלת קנים!

מנוע ה 1.8 החסכוני צורך בסה"כ 19.6 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית ! (זה יותר טוב מכמה דיזלים שאני מכיר...) כאשר החשמלי צורך 23.2 כך שההבדל הוא יחסית זניח.

ההבדל המשמעותי הוא למי שנוסע הרבה בתוך העיר... אז הפער הוא עצום (10.5 לעומת 19.2)

כך שמי שהשימוש שלו ברכב הוא בעיקר לנסיעות בינעירוניות ההבדל בין השתיים לא גדול השאלה היא שוב האם אחזקת הרכב ההיברידי היא אכן הרבה יותר יקרה.

פורסם

ולנושא:

מישהו יודע האם האחזקה של היברידית היא הרבה יותר יקרה מאחזקה של רכב בנזין?

אפילו בשקל אחד היא לא יקרה יותר.

ההייבריד זה בסה"כ עוד מחשב וכמה מצברים,תחזוקה כשל רכב בנזין רגיל.

• תוכן חדש...