Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מילת תודה לכולם, לא יאמן איזה הצעות נהדרות קיבלתי בפרטי....ובאמת המון חברים נרתמו לעזרה...ממש מחמם את הלב....עדיין מחפש, אבל הרבה יותר אופטימי....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ס ו ז ו ק י א ל ט ו - גם זול, גם חסכוני, גם אמין, גם מזגן.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יצרן:פיאטדגם:127נפח:903שנה:1981מחיר:3,000 ¤יד:2ת. הילוכים:ידנית

אזור מכירה:בקעת אונועיר/ישוב:גבעתיים טלפון:050-8494091

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לצערי, משהו מסויים אין לי להציע, אבל זה מה שמצאתי ב"יד2" היום, כשעשיתי חיפש קצר - יש לפחות כמה, שרוצים עד כ-3-4, ובטוח, שאפשר להוריד אותם.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=7&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=10&untilPrice=4000

לגבי האופנועים - תנסה לחפש סוזוקי GN במצב חיצוני לא משהו - לדעתי זה בערך הטווח מחירים שלהם בפועל, והאופנוע בדיוק יתאים לצרכים שלך, ויש לו גם פוטנציאל מסויים כ"פרוייקט" לעתיד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם זה אספנות אז פורד אסקורט. אמין. איכות נסיעה סבירה. הנעה אחורית (מהנה בכביש רטוב...:wink:) מהנה לנהיגה.

סובארו לאונה תחילת שנות ה 70. תוכל למצא 1,600 עם מזגן...

פייסטות. ועוד.

תבדוק גם את זה:

http://www.classiccar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=70&ad_id=5316

א- זה בירושלים.

ב- כול החברים יעצרו אותך לשאול לשלומך :lol: :lol: :lol:.

ג- מי יתעסק עם שוטר שנוהג ב b.m.w

ד- חווית נהיגה.

נצפתה הבוקר בקרית יובל בירושלים אופל קדט 1973 אוטומטית כתומה, במצב חיצוני יפה (לא תצוגה אבל בהחלט מושקע), לוחית רישוי רגילה (לא רכב אספנות), עם שלט למכירה ובו המספר 050-6070660.

למי שמתאים - בהצלחה.

אין לי כל קשר למכונית ו/או לבעליה ואין לי כל מידע נוסף.

הציטוט משרשור שוק עתיק. שווה לבדוק.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

רן, 2000 שקל?

פיאסטה.

נכון, האוטו הזה נוח כמו שדה קוצים, והוא ספרטני להחריד אבל הוא עונה על הדרישות שלך

אמין

חסכוני

בעל שרידות של בהמת משא

וכמעט הכל אפשר לעשות לבד (גם "להשתפשף" על משהו טיפה יותר מודרני זה לא מילה גסה...)

תוכל למצוא אחת בטווח השנים 84-86 (אולי אפילו טיפה יותר)

חפש אחת ללא רקבונות רציניים (חלודה שטחית פה ושם זה לא נורא, זה לא מה שיהרוג את האוטו). הפיאסטות נוטות לפתח חלודה במסגרות של החלונות האחוריים, בדלת השלישית (בגאז') וברצפת תא המטען.

בטווח המחירים האלה, חשוב שהאוטו רק ינסע כמו שצריך.

אם תרצה מידע נוסף, נא פנה בפרטי. או בוא למפגשישי :wink:

PICT0206.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...