Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלח לי, היה לי סתם כמו ג'וק בראש שצריך לקנות פלסטיק חדש שם כמו שבדגמי 2005+ צריך.

זה בהחלט הגיוני שזה יוצא כשאני חושב על זה (אחרת למה יש שם מתקן למערכת רגילה! :? ).

צדקת לגמרי כפי הנראה, אין עליך. :wink:

אז... עכשיו אני צריך לדעת איך לחבר אותו למערכת רגילה, אמרת שאסור להוריד את הצמה הזאת אז צריך פתרון אחר? איזו חיבור יש ברדיו-דיסק שקונים? איך נגיד מתקינים עושים את זה? או איף אחרים עושים את זה?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.מוציאים את יחידת הטייפ מעל למגירה.

2.רוכשים קונקטור לטויוטה (כמה שקלים ) ואז לא צריך לחתוך חוטים, לא צריך לפצוע אותם.

3.אתה גם מקבל קונקטור עם חוטים ברורים, כולל סימנים לחוטים.

4.כשמוכרים את הרכב (עוד שנה-שנתיים) מחזירים בחזרה את המכשיר המקורי ,

( הצמה שלו עדיין מחוברת , זוכר?)

בברכה, חיים.

-

פורסם

זה הפתרון שאני חולם עליו, צמה מוכנה!

איפה אני אוכל להשיג? מוסף מורשה? אוטו דיפו?

אבל אני צריך ליחידה הראשית כמובן...

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אם מפתח תקווה - בן ציון גליס 9 - סוכנות ראשית

אם מאזור ת"א חולון או בת ים - יש לך את מוסך האחים קצב באזור התעשייה של חולון ואת גיל-קאר בתל-אביב שזאת לדעתי הבחירה הכי טובה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מכפר-סבא ככה שפתח תקווה זה די קרוב.

יכול להיות שיש להם קונקטור שיעשה את העבודה להחלפת המערכת?

אני מתכוון שאני יכול לא רק לחבר למטה אלא להעיף את המערכת למעלה לכל הרוחות.

פורסם

אני מדבר אתך כל הזמן על המערכת למעלה - לטייפ אני בכלל לא התייסתי - הוא סתם מתחבר עם איזה חוט למערכת שלמעלה - את החלק הזה אתה פשוט מנתק ומשאיר את הטייפ ליופי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן כן, פשוט זה שמעלי אמר לקנות קונקטור בשביל לחבר למטה איפה שהטייפ.

השאלה היא האם אני יכול לקנות אותו דבר לחלק העליון... כי אני צריך להוציא את המחשב דרך.

שוב, אמרנו שיש בעיה אם אני אנתק את הקונקטור שבמערכת...

האמת זה די מביא לי רעיון, אולי את המערכת אני אתחוב בתוך הרכב איכשהו ואז את הקונקטור המדובר שמתחבר לאזור הטייפ אני אשים למעלה. (נשמע קצת לא אפשרי אני יודע)

פורסם

כמו שאמרתי - אצל אבא שלי ברכב זה עדיין המערכת המקורית, הוא בחר להשאיר אותה

ככה שבקשר לקונקטור אני לא יכול לעזור לך, אתה צריך לגשת לסוכנות ולברר - או שתנסה לברר את הטלפון של גיל-קאר ותשאל אותם.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן דיברתי עם המוסך המורשה, הם לא מוכנים בכלל להתעסק עם משהו שלא קשור לחלק מקורי.

ככה שהם בכלל לא ממש עוזרים. (ואין להם קונקטור לפי מה שזה שדיבר איתי :x )

פורסם

תנסה בלי הקונקטור - אבל אל תחתוך את החוטים רק תפצע אותם - מהחוטים של החשמל תיקח ישירות מהצמה ואת החוטים של הרמקולים לפי דעתי לא צריכה להיות בעיה לנתק אותם - אבל תנתק ככה שתהיה לך האפשרות לחבר חזרה. - אם אתה יכול - לרמקולים תסלול חוטים חדשים

וזה קצת תמוה התשובה של גיל-קאר או המוסך המרכזי הם היו עושים התקנה כזאת כמעט כל יום... מעניין - אם תשלם להם על התקנה פתאום התשובה שלהם תשתנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

זו התשובה מהמוסך המורשה, לא דיברתי עם גיל-קאר...

עכשיו לא הבנתי מה אתה אומר, אתה אומר לי לבנות בעצמי מחבר לרדיו דיסק? לא ברור...

• תוכן חדש...