Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועי

אם אתה סומך עליכם תתחלפו לשבוע.

לא, זה לא יעביר את החיידק אבל ההחלטה שלך תהיה יותר שקולה.

(תתחדש)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אל-אלוהים!!

בלי ספק, המיני הכי יפה שראיתי בארץ.

ולמרות זאת לדעתי היא לא שווה כל כך הרבה כסף.

עריכה: אולי היא בעצם כן. הסתכלתי עכשיו שוב. כשאת אומרת משופצת, למה את בעצם מתכוונת?

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

היי לוט מה המצב

במקרה תפסה צידית עיני את השירשור הנ"ל

ועוד יותר במקרה אני הבעלים של המיני

אני חייב להגיד שבימים האחרונים גם אני התחבטתי נורא בשאלה האם ללכת על ההחלפה

ואת האמת שהייתי מאוד קרוב לשים פה הודעה כמו של רועי רק מהצד השני.

יומיים עברתי בפורום על כל השירשורים שכללו דיבור על מיני והם שיכנעו אותי שהמיני אכן שווה 50 אלף ויותר וזה לא קל לוותר. אין ולא תהיה עוד מיני כזאת בארץ (צריך לראות אותה בשביל להבין)

בעוד ש106 שווה 37 במחירון שנוטה להתרסק בכמה אלפים כל חודשיים. היא יד שישית עם 140 אלף קילומטר אומנם במצב מעולה אבל עדיין המחיר שלה רק ילך וירד בעוד שהמחיר של המיני יכול רק לעלות (במיוחד אצל מישהו כמו רועי :wink: )

אבל כמו שרועי אמר הסריטות שלנו לא מתחשבות בכסף והשריטה של ה106 חזקה אצלי יותר מהמיני

יעידו כאן יודעי דבר.

על המיני המדוברת השקיעו מעל 70 אלף שקל (לא כולל הגוף) היא במצב פחחות מדהים

בפנים בחוץ איפה שלא תחפשו וגם מבחינת ריפוד ופנים היא באיכות AAA מבחינת מנוע יש לה מנוע 1300

של מיני (לא של מטרו) ועוד תוספות כמו שרועי ציין (אני בעצמי לא בדיוק יודע מה הולך שם)

לסיכום אולי אני יבוא ביום שישי למפגש תוכלו לראות

מי יודע אולי מישהו יציע לי יותר :-D

פורסם

זרזירון....

עוד שם שעולה מן העבר...

יהיה מיותר לספר לך על ה106.

אני כמו שאמרתי כמה הודעות מעל. בעד המיני. לא משנה מי רוצה מה רוצה, אני הייתי הולך על המיני.

ד"א איזה צבע ה106 של רועי? אין מצב שהיא בצבע זהב..

haters will hate

פורסם

בתור בעלים טריים של מיני(כמה כיף להגיד דבר כזה!)אני אגיד את דעתי.

תראה,במחירים כאלה שאתה נוקב בהם צריך לעשות הרבה חושבים.מצד אחד המיני נראית מדהים.מצד שני הציעו לך הרבה כסף על ה106.

יש לך אופציה אחת-שהיא החלפה ראש בראש.

אופציה שאני מציע היא כזאת.

לך,תמכור את ה106.תכניס לעצמך הרבה כסף לכיס.מה זה נותן לך?כיסוי לפרויקט.

במקום לקנות מיני,שעברה את כל ההסבות-מנוע,גיר,מתלים,פחחויות,ברקסים וכל השאר...לך,חפש לך מיני לפני שיפוץ ותעשה הכל לבד.תאמין לי הרגשת הסיפוק שתרגיש אחרי שתסיים הכל לא תתקרב להרגשה שתקבל מנסיעה על המיני שתרכוש אחרי שעברה את כל ההסבות(למרות שגם זאת הרגשה די מיוחדת).

זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות.יושבת לה בחניה שלי מתחת לסככה מיני שגם היא כרגע מקורית לחלוטין עם המנוע 1000 שלה.היא הולכת לעבור הסבה מ-ל-א-ה למיני קופר.לדעתי זה הרבה יותר כיף לעשות הכל לבד,לראות איך הכל מתפתח מכלום ולהרגיש את ההרגשה שאחרי.אם ואם תרצה,נוכל להעזר אחד בשני :)

פורסם
אל-אלוהים!!

בלי ספק, המיני הכי יפה שראיתי בארץ.

ולמרות זאת לדעתי היא לא שווה כל כך הרבה כסף.

עריכה: אולי היא בעצם כן. הסתכלתי עכשיו שוב. כשאת אומרת משופצת, למה את בעצם מתכוונת?

המשפט המפורסם על הקנקן ותוכנו הוא דוגמא קלאסית במקרה הזה. השאלה היא לא איך הרכב נראה מבפנים ומבחוץ...

יש בולמים ויש בולמים (השוואה פשוטה... 4 מונרו יעלו 800 ש"ח, 4 בילשטיין יעלו 5000 ש"ח)...

יש גומיות פרונט והיגוי ויש גומיות ...

יש צביעה ויש צביעה (גם אם ממרחק של 8 feet הוא נראה טוב)...

יש ריפוד ויש ריפוד...

וכו' וכו' (ויש כו' :-D)..

כדי לדעת אם "שווה או לא שווה" צריך לראות לא רק את הרכב, אלא גם את מכלוליו לפרטים, זאת בכדי לדעת את הצדקת המחיר. ייתכן וזו מציאה, ייתכן וזהו המחיר המדוייק וייתכן שזהו מחיר מופרז, כאמור, אין טוב ממראה עיניים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כאחד שאוהב מיני ובעל ונוסע במיני כול יום לא למרחק אבל כול יום

לא הייתי ממליץ לך לעשות את ההחלפה

לפיזו אתה יכול למצוא קונה בסכום שאמרת וגם יותר

למיני אתה לא תימצא ולא תצליח למכור אותה אם תירצה בסכום די גבוה

בעיית חלקים בארץ כידוע לכול הבעלי המיני קשה מאוד

רכב שלא אוהבים לטפל בו במוסכים

המיני נוכה לנסיעה יומית קצרה לא ממושכת

צריך לאהוב מיני לא להגיד יש לי מיני

אבל המיני ממש ניראת טוב

אם תעשה את העיסקה אשמח מאוד שתגיע למפגשים שאני מארגן מדי פעם

במזג אוויר טוב ונעים

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
כדי לדעת אם "שווה או לא שווה" צריך לראות לא רק את הרכב, אלא גם את מכלוליו לפרטים, זאת בכדי לדעת את הצדקת המחיר. ייתכן וזו מציאה, ייתכן וזהו המחיר המדוייק וייתכן שזהו מחיר מופרז, כאמור, אין טוב ממראה עיניים.
צודק. להבא, יעזבו כל חברי הפורום את עיסוקיהם ויגשו לבחון את הרכב מקרוב על מנת לעזור לפותח השרשור לקבל החלטה. ובכלל רצוי לסגור את פורום התיעצות ברכישת רכב מאחר ואין טוב כמראה עיניים, ואנחנו לא באמת יכולים להביע דעה על אף מכונית בלי לראותה.

בתור בעלים של מיני אני יכול לספר לך שאפשר ללמוד הרבה מאוד על הרכב רק מלהסתכל עליו. מי ששומר על רכב כזה מבחוץ שומר עליו גם מבפנים. אני עדיין מסתכל על התמונה ומתקשה להאמין שזה פה בארץ.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אתה רוצה לקנות אוטו מזרזיפת? השתגעת? :shock::-o

תראה, אני משוכנע שהיא באמת במצב נפלא, אבל זכור לי סיבוב שזרזירון ידידנו עשה לי על המיני הזאת, וקשה לי לראות כיצד מבחינת פאן היא טובה יותר מה-106. התחושה יותר קארטינגית, נכון, אבל האחיזה, כוח המנוע וקלות הנהיגה פשוט לא מתקרבים. קח עליה סיבוב ותוכל לדעת טוב יותר, אבל לטעמי, קנייה כזאת צריכה להיות מטעמים של קלאסיות, ולא מטעמים של הנאה מנהיגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...