Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צוחקים לירון - גם אצלי, כלי התחבורה העיקרי הוא ה-schwinn...

ואחלה של כלי רכב !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש מדינות שבהן רכב אספנות זכאי לנסוע רק בסופי שבוע וחגים, ויש אפילו מדינות בהן הוא יכול לנסוע רק לאירועים מוטוריים.

בסה"כ לי אין טענות. יש מגבלה הגיונית, ואני מקבל הטבות משמעותיות עבורה.

בארה"ב בטוח זול לפי ראות עינה של חברת הבטוח. לדוגמה - אני משלם בטוח זול מאחר ויש לי ולאשתי רכבים מודרניים שמשמשים אותנו ביום יום. יש גם הגבלת מרחק - 3000 MILE בשנה עם הפוליסה שלי לרכבים קלסיים.

היתרון הגדול מבחינה חוקית - אין צורך בבדיקת זהום...

פורסם
כן כן ,בואו כולם נצחק על זה שאני נוסע באופניים.:-P

סתם צחקתי,הבית ספר שלי כאמור נמצא במרחק של 500 מטר מהבית.

אני גם יכול להוריד את בלם היד(אמברקס) ולדרדר את האוטו לשם,זה נחשב נסיעה?:roll:

לירון,

אתה צריך להבין.

הם לא צוחקים עליך.

הם פשוט מקנאים בך . . . :yum:

בקר טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
רנצוק,בניגוד לפעמים קודמות,הפעם אתה צודק .100% ערב טוב-זאב
רן הזהר,

זאב זאב . . .

++++++++++++++++

זאב הזהר,

רן יקרא לשוטר . . .

:grin:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
האבסורד הוא אחר: המהירות בבוקר היא ממילא פחות מחמישים...

אבל כאן נכנס בנתיים העניין של רכב לעבודה וזה לפי דעתי (האישית מאד..לא חבר ועד ולא בטיח...) צודק.

יש דברים אחרים שצריך לשפר בתקנות, למשל להגדיל את הטונאז' של המשאיות כי הגבלתן ל 12 טון מנטרלת למעשה את הסמיטריילרים הכבדים.

או טסט כל שנה.

אבל כללית החוק הוא לא רע, במיוחד מבחינה כספית.

הלוואי, ורק סמיטריילרים... ה-D המסכן שלי, שכולה 12200 (חריגה של 200 קילו מעל) כנראה לא יכלל! לא אבסורד?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הבית ספר שלי כאמור נמצא במרחק של 500 מטר מהבית.

אני גם יכול להוריד את בלם היד(אמברקס) ולדרדר את האוטו לשם,זה נחשב נסיעה?:roll:

זה נחשב נסיעה, אך לפי המרחק שאתה מתאר, תוכל ל"קפוץ" בהפסקת עשר ולהביא את הרכב - כדי שהמנהל יראה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הלוואי, ורק סמיטריילרים... ה-D המסכן שלי, שכולה 12200 (חריגה של 200 קילו מעל) כנראה לא יכלל! לא אבסורד?

זה המשקל הרשום ברשיון?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מה המצב באנגליה למשל או בארצות הברית ?

שם רואים רכבים עתיקים נוסעים חפשי חפשי ומקשטים את הנוף .

האם גם במדינות אלו קיימת הגבלה ?

האם במדינות אלו יש הנחה משמעותית בביטוח ?

תודה לעונים שבאמת יודעים !

דרור .

~~~~~~~~~

אין לי תשובה לגבי אנגליה אבל בשוויץ גרתי 3 שנים ללא קשר לרכב אספנות שם לוחית הרכב הוא שלך ולא של הרכב עצמו ומותר להעביר מרכב לרכב(לא יותר משניים לכל לוחית) כאשר הביטוח הוא בהתאם לרכב עם נפח המנוע הגדול יותר.

ההגבלה היא שלא ניתן לשכפל את המיספר ולנהוג בשני הרכבים בעת ובעונה אחת.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
זה נחשב נסיעה, אך לפי המרחק שאתה מתאר, תוכל ל"קפוץ" בהפסקת עשר ולהביא את הרכב - כדי שהמנהל יראה.

רעיון טוב:lol: .

טוב ,יש עוד זמן...:roll:

פורסם
זה המשקל הרשום ברשיון?

כן, משקל הכולל...:? וגם על הלוחית מתכת על האוטו, אם אני זוכר נכון!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב שהמקרה הנ"ל פשוט עצוב. ואני מתכוון להגבלת השעות (7-9 בבוקר).

איפה כתוב, שרכב אספנות צריך לנסוע רק סופי שבוע כי הוא מוגדר אספנות? איפה נשמע שההגבלה נכונה כי רכב אספנות גורר מבטים ומסיט את תשומת לב הנהגים?

אני חושב שזו שטות מוחלטת.

ישנם מכוניות אספנות רבות שיכולות לנסוע בלי בעית מכנית\טכנית ונמנע מהם בגלל ההגבלה המטופשת הזו.

אני מעריך מאוד את העבודה של החברים שעשו והתאמצו לטובת רכבי אספנות (ביטוח,וכו'), אבל אני חושב שהמחיר שאנו משלמים לא מצדיק את ההטבה. למעשה, צריך לרכוש רכב נוסף (או לחילופין, להשתמש בתחבורה הציבורית) כי אסור להתנייג עם הרכב לעבודה בשעות אלו.

לדעתי, הנושא צריך לעלות לסדר היום ולקבל מענה הולם. לא כי עושים לנו טובה שמתיחסים ואנחנו מפחדים להעיר דובים משנתם, אלא, כי זו בעיה שצריכה להיפתר.

בברכה

מאיר

• תוכן חדש...