Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים בקטע הזה?

האמתי שכל הבגז' כמעט עף מהמקום... כי גם הוא עושה קצת רעש..

או שהסאב חזק או שזה בגלל שזה אוטו קוראני(שברולט אופטרה)... תחליטו אתם :-)

פורסם

וגם האם מישהו יודע מה אפשר לעשות עם מראה מרעישה?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לגבי הלוחית רישוי יש הרבה פתרונות

- להדביק בין הלוחית למתכת של הרכב דבק דו צדדי (תודה לעופר רוטמן על הפתרון)

- להדביק ספוג או פס איטום חלונות

- דיינאפלייט

-סיליקון

וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מצב שהמסגרת של הלוחית רישוי היא בעצם לא ממש מדביקה את הלוחית לפח תצמיד את זה עם ברגים כמו שיש בכל אוטו רגיל. בניגוד למה שיש לVW או מאזדה ששם המסגרת מורכבת מאחורה בלי ברגים שרואים על הלוחית עצמה.

Polo 2012

פורסם

תדחוף חתיכות ספוג בין הלוחית לשילדה.

פורסם

תחליף את הברגים ה"מסריחים" של הלוחית בברגים חזקים עם עומים ותחזק אותם בלחץ. ככה אני פתרתי את הבעיה, דרך אגד גם לי יש "זבל" קוראני ,למראת שאין שם קשר לסוג הרכב או היצרן.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תשמע אם כל הבגז' רוקד אז לא נראה לי שברגים או ספוג יעזרו לך לאורך זמן. לדעתי או שתוריד את הגיין ו/או ווליום , או שתעשה לעצמך טובה ותשים דיינמט בבגז' . כי כשבגז' רוקד משמע שאין לך אטימה מהמכות של הבאסים אז תאטום .

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מה שאני עשיתי דבר פשוט יותר , מכיר את החבל השחור שבדרך כלל נהגי מוניות קושרים איתו את המזוודות על גג המונית , אז אתה לוקח כזה חבל מדביק אותו על גג הלוחית רישוי שלך וסוגר אותה בחזרה , עבודה בדיוק של 2 דקות .

פורסם

זה כולה מאגנט neoflex 130

230RMS עם מגבר בגישור 200RMS של מאגנט.

האופציה של אטימה יקרה מידי.. השקעתי מספיק לדעתי... 5 אלף זה מעל ומעבר.

ומחר אני הולך למתפרה וקונה ספוג קצת קשיח ושם אותו בין הלוחית לפח ומבריג עליו את הלוחית.

פורסם
מזה משנה ששומעים את זה מבחוץ? הרי בתוך האוטו בכל מקרה אין מצב לשמוע את זה.

לא שומעים את זה בתוך האוטו אבל זה מפריע לי כשאני יודע שזה קיים.

פורסם

היה פעם מישהו ששאל שאלה דומה, ואחת התשובות הייתה לדחוף פילטרים של סיגריות מאחורי הלוחית :lol:

כמובן שהנ"ל אינו מומלץ ואף מגעיל, אבל היה נחמד להיזכר בת'רד ההוא :grin:

בעיקרון כמו שאמרו, דבק דו"צ בין פח הרכב ללוחית ימנע רעשים. פתרון זול וקל.

-סיליקון

זה לדוגמא לא היתי ממליץ, כל שילוב בין סיליקון לפח הוא מסוכן ביותר.

למה? מהסיבה שמבחינה כימית, סיליקון מועשר בחומרים מחמצנים, שיאכלו את פח הרכב או כל מתכת מחלידה אחרת. עם חפצה נפשכם בחומר זהה למטרות אטימה ברכב, שימוש באקריל לבן\שחור\שקוף יעשה את העבודה בצורה נטולת סיכונים. (אלה היו 60 שניות על שימוש בסיליקון ברכבכם :smile: )

פורסם

אני עדיין לא חושב שזה ממש משנה, כאילו איכפת לי שמבחוץ שומעים רעידות של הלוחית רישוי...

הרי אם זה בקטע שלא ידעו שיש סאב באוטו זה לא אפשרי כי גם ככה שומעים אותו מקילומטרים ואם זה בקטע של איכות זה גם ככה לא מפריע כי לא שומעים את זה בתוך האוטו, אני לא רואה סיבה לנסות אפילו לפתור את זה אבל יש משפט שאומר:"רצונו של האדם כבודו".

פורסם

לי גם הבעיה מציקה ואני עוד ללא סאב.

התכוונתי לשים איזה גומי בין הפח ללוחית.

יש לי ניטים וצריך לקדוח אותם גדי להוריד אותה....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...