מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכשתי בעבר את הדבר המדליק הזה שמתאים לכל סוגי הרכב . מגיע עם כל החיישניים חדש לגמרי . עלות 140 דולר כולל משלוח עלה לי כולל מכס 600 ש"ח וזה זול השעונים הללו נמכרים גם ב 200$ אני מעוניין למכור את הפריט ב500 רק שלא ישב לי בארון . מוצר חובה לכל רכב . מכיל שעון לחץ שמן , טמפ שמן, טמפ מים , מד סל"ד ושיפט לייט ] לפירוט המלא : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/5-inc...Q5fAccessories עמית 0548111143 או בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת chip4race, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעיקבות ביטול פרוייקט הפסד שלי הרווח שלכם קיט מושלם ל1.8T טורבו של Garrett gt3082 ar.82 t3 מצב חדש !,לא מעשן לא משחיז בקושי נסע וגם לא גדש עם צינורות שמן ויציאה לצינור מיים סעפת ATP T3 דאון פייפ (לאיביזה בלבד) וויסטגייט חיצוני Tial 38mm כולל ירידה לדאון פייפ מזרקים 750cc וניהול מנוע Haltech E6X (האדום החדש יותר) עם מפה וכיוונים לטורבו כולל צמה מושלמת וחיישנים וריליים ל1.8T מחיר בפרטי,לרציניים בלבד. אינטרקולר חזית גדול עם צנרת גדישה מושלמת כולל מופות ובאנדים ופלנג' לפורק גריידי Type RS מתאים לגולף MK4 ואאודי A3 2200 ש"ח (עם הפורק 2700 ש"ח) צנרת פליטה 3' עם דוד שקט של אמיר FAB ללא דאון פייפ מתאים לגולף MK4 ואאודי A3 22…
הודעה אחרונה מאת BILLABONG, -
- 1 תגובות
- 813 צפיות
למכירה סעפת פליטה נדירה 4-2-1 לראלי דור 2 8V. התאמה אחד לאחד למקורי. 1500 שקל מחיר אחרון. מי שיודע במה מדובר ומעוניין, רק לבוא ולקחת. נמכרת עקב מעבר ל- 16V. פרטים בהודעה פרטית בלבד.
הודעה אחרונה מאת E.R.C, -
מצבר אופטימה
מאת Leonm13- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה מצבר אופטימה צהוב במצב טוב (בשימוש פחות משנתיים) מחיר 550 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Leonm13, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הדוד מפורק מהרכב, יש לי אישור של מכון התקנים לדוד. מי שמעוניין בדוד שיצור קשר, אני מאשדוד. למכירה גם הגה של omp עם צופר והכנה לאיתותים כולל מתאם, ההגה עם חלקים מקארבון( לא ציפוי) ההגה של חבר, מי שמעוניין בו שייצור איתי קשר ואני יפנה אותו למוכר. ההגה יימכר ב400 ש''ח ולא שקל אחד פחות, הוא שווה פי כמה יותר לפחות ההגה מעולם לא הורכב על שום רכב פשוט הוא לא רוצה להתעסק עם המכירה ואני עושה לו טובה (לא ממליץ לחבר'ה בעלי כרית אוויר בהגה) ליאור 0543046160
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
500 ש"ח חדש חדש בקופסא טל - 0577-690094
הודעה אחרונה מאת xxxxx20vt, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
למכירה, סט ברקסים קדמיים של אאודי TT קואטרו 312 מ"מ שדרוג חובה לכל בעלי הברקסים המקוריים ! צלחות 5X100 במצב טוב מאוד כולל רפידות במצב טוב מאוד (חלקים מקוריים ) וכמובן קאליפרים ותושבות 2000 שקל, גמיש - בה"פ
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה מיגון תחתון מלא לשטח, 6 חלקים, של "אספיר" לפאג'רו דיזל 2008-2011 במצב מעולה. לפנות לפרטי, או מייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
למכירה בוסט קונטרולר GREDDY E01 המשוכלל עם המסך החיצוני ששולט גם על בוסט לפי הילוך!! המחיר הוא 2000 ש"ח בלבד,במצב יותר מחדש. בוסט קונטרולר דיגיטלי GREDDY PROFEC B SPEC 2 בצבע שחור !! שוב,מצב חדש. 1500 ש"ח. כמו כן,יש למכירה פורק חדש של BLITZ. עם צליל מדהים! תמונה: 3) יש גם משאבת דלק וולברו 255 חדשה לחלוטין,המחיר שלה הוא 700 ש"ח 4)פלאגים אירידיום קרים IK24 של דנסו,מתאים לכל הגודשות במיוחד וואגיות למיניהם. 350 ש"ח 5) מזרקים 440CC מתאימים לסיוויק אחד לאחד,המחיר שלהם הוא 650 ש"ח. 6) הגה ספורט OMP שחור משולב אדום,מקולף קצת,המחיר שלו הוא 400 ש"ח. פה ההגה שחור לחלוטין,מה שאני מוכר הוא שחור…
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 1 תגובות
- 794 צפיות
אהלן , מעונין להחליף את הדוד שיושב לי על האוטו באחד יותר שקט , עדיפות לסברינג אובלי או העגול הקטן .. מדובר בדוד הכי יקר שיש לסברינג אך לא מעונין בתוספת כסף , החלפה אחד על אחד בערב אני אוסיף תמונה עוד פרטים לפנות אלי בפרטי יום טוב
הודעה אחרונה מאת Schumacher, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, עקב מעבר לג'אנטים, אני מוכר רביעיית טאסות של מאזדה לאנטיס ממודל 99 והלאה. הטאסות במצב סביר יחסית לגילן. (אני יעלה תמונה בקרוב) 100 שקל, גמיש. רועי, 052-8514966 זמין לאזור ירושלים, מודיעין, אור יהודה והסביבה
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
לכל מי שרצה לגדוש בזול זה הזמן! מחיר בדיחה לשבוע הקרוב! סעפת פליטה טורבו TD04 במצב מצויין. צינורות שמן שזורים לטורבו ומהטורבו חזרה לקרטר. דאון פייפ. מזרקים 280CC. צנרת גדישה מלאה!! אינטרקולר חזית. פורק שני שופרים. רק להרכיב וליסוע חזזקקקק 3,500 שקל!!!! רק לבוא ולקחת!! 0526666016. יניב.
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה טורבו td05-20g במצב חדש הטורבו לא סיני זבל אלה יפני..!!! אפשרות החלפה בטורבו יותר קטן כמו vf או td05-16g והוספת כסף כמובן.! 0544988933 :twisted:
הודעה אחרונה מאת nadir.p, -
- 1 תגובות
- 840 צפיות
למכירה ניהול לאימפרזה גיטי APEXI POWER FC ניהול ברמה גבוה מאוד מתאים אחד לאחד בלי שום שינויים בצמה של הרכב רק להוציא תמחשב המקורי ולחבר הניהול במצב חדש. מחיר 3000 שקלים או החלפה על מחשב מקורי ותוספת של 2500 שקלים טלפונים 0508880487 0507988866 http://www.apexi-usa.com/products/?id=5354
הודעה אחרונה מאת itzik t, -
למכירה PHILIPS BLUE VISION ULTRA H4
מאת Guest alicenir- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה נורות פיליפס חדשות באריזה מקורית, לא היו בשימוש - הזמנתי מק״ט לא נכון... הנורות הם מדגם PHILIPS BLUE VISION ULTRA H4 בדרגת תאורה של 4000K. המחיר הוא 180 ש״ח לזוג. בבקשה לפנות בהודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
2 רכבים שלמים לפירוק! 106 XSI ו106 ראלי דור ראשון !! יש את כל החלקים ! חבל לפספס הזדמנות כזאת כי מי שיהסס לא ישאר לו ! פרטים נוספים,מחירים ושאלות בה"פ או בפלאפון 0545206186 0575206186 אדיר, תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
אהלן , מעונין להחליף את הדוד שיושב לי על האוטו
הודעה אחרונה מאת Schumacher, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה אינלט סיליקון 5 שכבות סיליקון בצבע שחור של חברת SAMCO חדש חדש מתאים ל"אודי,סיאט,גולף. למנועי טורבו 1.8T בלבד מוסיף כ-15 כ"ס מונע את מצב צוואר הבקבוק של האינלט המקורי והצר שיפור מומלץ ביותר לרכבשיש בו צי'פ. מחיר 600 ש"ח
הודעה אחרונה מאת audi t, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה קונסולה מרכזית במצב מצוין מפונטו שנת 2000. כולל המאפרה + המצת מוסיף המון אפשר להשתמש במדריך שלי להרכבה: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11083 מחיר: 200 שקל סופי. אני מראשל"צ (לא נייד) ואפשר להתקשר גם בשבת. 0546-888128 עידן
הודעה אחרונה מאת chesh, -
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ספק כח ל-CARPC של MINI-BOX M2-ATX 160W מקורי - 160 watts output - Ideal car Power supply for operating Core 2 duo, Celeron, AMD systems - ATX, 6-24V wide input range - Intelligent shutdown controller - ON/OFF motherboard control - Survives vehicle engine cranks - Battery deep discharge prevention - High efficiency, 160 watts output - "Anti-Thump" Amplifier remote control - 15A automotive fuse (mini-blade) - VIA, P4 and AMD CPU support - manufactured by mini-box.com - ROHS compliant version הזהרו מחיקויים ספק כח ל-CARPC של חבר שלי, מספק 160W נטו למחשב, ללא בעיות. מחיר של חדש בחו"ל 79.50 $ לאחד, זה 300 ש"ח, …
הודעה אחרונה מאת Number One, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מוכר נורות פיליפס דיימונד מצב חדש היו חודש על הרכב ולאחר מכן הרכב נמכר ! הנורות הן מסוג H4 הנותנות 5000K שזה ממש דומה לקסנון רק חוקי - בלי מגברים ! מתאים לרכבים מסוג הונדה,סיאט וכו... כרגע ברכב יש לי קסנון מקורי ולכן אין לי בהן שימוש. הנורות הוזמנו במיוחד מחו"ל מכיוון שאין אותם בארץ מהסוג הזה. אני קניתי אותן ב250 ש"ח (אם אני לא טועה) ומוכר ב200. מנורות ממש ממש יפות - מוסיף המון לרכב. מראה יוקרתי וראיה חדה יותר! לכול מי שמעוניין אני מאזור המרכז, אפשר לראות פה: יש שם גם מספר טלפון למי שמעוניין... וכמובן אפשר גם בהודעה פרטית. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=227978&Code=1aab0719c9dc74e0…
הודעה אחרונה מאת punto turbo, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
בולמים של WEITEC חדשים בקופסא לא הורכבו (ביגלל מכירת הרכב) וקפיצים אייבך במצב מעולה היו מורכבים רק חודשיים מתאים ל206 ואולי לעוד כמה דגמים לעוד פרטים: 0547318071
הודעה אחרונה מאת polo gti, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
דפנות אחוריות, צירים למכסה מנוע, ידית הילוכים, כבל לידית הילוכים, פנל לידית הילוכים. טלפון 0502887900
הודעה אחרונה מאת basil, -
- 0 תגובות
- 838 צפיות
פנסים אחוריים + בולמים אחוריים הידראוולים, גיר אוטומט, כיסאות, וילון חשמלי, חגורות בטיחות,בקקס, ציריות טלפון 0502887900
הודעה אחרונה מאת basil, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב החלפת צמיגים ורק עד מחר לפני שילכו לגריסה - למכירה 4 צמיגי דנלופ דירצה (direzza) סמי-סליק במידה 225/45/17. הצמיגים במצב טוב (יש די "בשר") ומתאימים למי שמחפש צמיגים לדריפט/ימי מסלול - מציעים הצמדות טובה לכביש ונוחות טובה! המחיר? רק 150 ש"ח לצמיג או ההצעה הטובה ביותר. מיקי 054-4639649. מי שמעוניין לראות תמונות מוזמן לחפש את השרשור שלי על הגולף GT - רואים את הצמיגים היטב בתמונות שהעליתי.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דוד של סרדין 4 יציאה 2,5 כניסה 600 ש"ח
הודעה אחרונה מאת yanwrx, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המערכת המובילה בעולם, תוצרת הולנד.נמכרת עקב תאונה. מתאימה לרכב 4 צילינדרים, מיכל גז-64 ליטר, שלמה ופועלת באחריות. עברה רק כ40,000 ק"מ. מחיר נדרש: 3000 ש"ח. אתר יצרן: http://www.prinsautogas.com/en מחיר ליטר גז רק כ-3.5 ש"ח, הרכב נוסע כמו על בנזין, כלל לא מורגש. מחשב מערכת מתחבר למחשב רכב ומתאם בין המערכות. ניתן להתקין אצל משווק מורשה ולקבל אישור משרד התחבורה או התקנה פרטית, לפי הרצון. לפרטים: ליביו 052-6764491
הודעה אחרונה מאת liviu100, -
- 0 תגובות
- 763 צפיות
מי שיש לו בעיה עם אחד המאווררים של פוקוס דור ראשון אני יכול לעזור לכם. יש לי אפשרות לשפץ או להחליף. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Nightm@re, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
למכירה סט חוטי הצתה מקוריים למנוע 1800 של PSI שהיו על האוטו פחות מ 2000 ק"ם. ה"פ
הודעה אחרונה מאת Nightm@re, -
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למכירה גאנטים מגנזיום 14 כולל צמיגים יש אפשרות החלפה עם גאנטים מגנזיום או בטסות מידה 14 שמתאימים לפיגו או לקרייזלר מחיר 1000 ש"ח גמיש פאלפון 0577429177 -משה יש אפשרות לפנות גם בה"פ תמונות:
הודעה אחרונה מאת איציק פוליקר,