מכירה - אודיו
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב. פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
12,501 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מגדרה מגיע לפעמים למרכז. יש אפשרות לגמישות קלה. לפרטים 0502153344 או בהודעות תומר. 1. זוג רמקולים 6/9 של חברת פיוניר 400 וואט, הרמקולים במצב ממש חדש לא עבדו הרבה ולא הורכבו על מגבר. הרמקולים נמכרים ללא המיכסים שלהם דורש רק 200 שקלים. 2. מגבר אולד סקול איכותי מאוד של חברת ימאהה תוצרת יפן, לא ידוע לי הרבה על המגבר הוא תקין לחלוטין ועובד מצויין. המגבר 4 יציאות ושוקל 7 קילו!!! דורש רק 500 שקלים. 3. סט קומפוננט איכותי של חברת KICKER DS600.2 תוצרת ארצות הברית. הסט במצב ממש חדש עבד 4 חודשים בלבד ונשמר במיוחד. הכי זול בזאפ עולים 750 שקלים דורש רק 400 שקלים. 4. שני זוגות מיכסים 6.5 חדשים לחלוטין! זוג של MB , וזוג של סאונד סט…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
1.מגבר איכותי מגבר של חברת זטק, XETEC VECTOR V-150.2,איכותי ללא פשרות,מעולה להגברה איכותית של זוג קומפוננט ,או רמקולים מאחור,או סאב איכותי,מגבר ברמה איכותית מותג עולמי,כולל קרוס אקטיבי במגבר,הספקים RMS 75*2,ובגישור 180RMS*1,לא מגבר סיני ,מגבר איכותי של מותג,כולל הקרטונים. מחיר----- 500 ש"ח, מחיר מצחיק וסופי!!! 2.סאב וופר KICKER CVR 03,סאב איכותי מאד מדגם 03 ההכי מוצלח בסידרת הCVR.סאב חזק מאד 400RMS אמיתיים ונקיים.יורד ל28 הרץ,פאנצי מאד ,למי שמחפש סאב חזק מאד אבל עדין שידפוק ברמה איכותית.הסאב מגיע עם תיבה מקורית 1.2CF אטומה ,סאב במצב מעולה לא עבר תיקון אף פעם שמור ביותר בהתחייבות! הסאב 2 סלילים כל סליל 4 אוהם. מחיר לסאב כולל התיבה:550 ש"ח-גמיש במקצת. -------------- …
הודעה אחרונה מאת shubidubi, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. כל הרכיבים נקנו מאליקו לפני שבועיים בערך המכירה של הרכיבים בגלל מכירת הרכב, כל הרכיבים מחוברים ברכב עד מכירת הרכב. יש את כל הנירות את הקופסאות וכל המסביב וגם קבלה ואחריות לעוד 11 חודשים ושבועים. המונו SUNDOWN SAE-1200D ימכר ב 2200 שקל להזכיר המגבר היה בשימוש שבועיים בלבד המגבר חדש דנדש! הסאב AA Havoc 12 ימכר ב2400 שקל הסאב גם חדש הוא נקנה עם המגבר ביחד הסאב מגיע עם תיבה 28 ליטר עם צביעה מיוחדת. תמונה של התיבה: אפשר ליצור קשר בפלאפון 0506501353 וגם בה"פ אלמוג שרון.
הודעה אחרונה מאת almog_shron, -
- 3 תגובות
- 989 צפיות
סט חדש בקופסא. מעולם לא חובר. 200 שקלים. http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/50.html
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 1 תגובות
- 821 צפיות
למכירה זוג קרוסים חדשים לגמרי של פוקל K2P UPGRADED שלפי הבנתי הם הקרוסים של הUTOPIA המפורסמים. אפשר בהודעות פרטיות או בטלפון 0547899529.
הודעה אחרונה מאת fleshbone, -
- 0 תגובות
- 715 צפיות
יצאו מהקופסא והורכבו ברכב ישירות לרדיו דיסק אך ורק כדיי לבדוק שהם תקינים! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523133 http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=376 מדובר בזוג רמקולים שמורכב עליהם טוויטר מגיעים עם קרוס קטן מחווט. כרגע הם נמצאים בקופסא המקורית שלהם. מעוניין למכור או להחליף בעד תיבה/סאבוופר. דודי.
הודעה אחרונה מאת Pintos, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה החלטתי להעיף מהבית את הדברים שאין לי בהם שימוש: 1. תיבה אטומה 35-40 ליטר (לא יודע בדיוק) לסאב 12", לא מרופדת -50 ש"ח 2. קרוסים 3 WAY של מורל דגם MX33.3 במצב חדש עם הקרטונים והוראות התקנה - 500 ש"ח 3. מידים של מורל פולס, גודל 6.5 ללא גרילים - 150 ש"ח 4. טוויטרים של מורל דגם MT3 (אילייט הישנים) - 200 ש"ח אני מחיפה מקס.
הודעה אחרונה מאת mitsugli, -
- 7 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מגבר רוקפורד 400a4 מגבר ישן במצב חדש מגבר מעולה חזק מאוד מוצהר על rms 50X4 מוציא לפחות 4X90 RMS 1300 שקלים _____________________________ מגבר 2 ערוצים של רוקפורד 120a2 אותה סדרה כמו המגבר שלמעלה מוצהר על 30X2 ב4 אום אבללפי תעודת לידה מוציא 283 RMS . מגבר קטן מאוד וגם חדק מאוד 750 שקלים ________________________________ מגבר JL AUDIO 300/4 חדש לגמרי היה בשימוש אולי חודש לא צריך לפרט על המגבר הזה 2400 שקלים _____________________________________ מגבר 2 יציאות של PLATINUM AUDIO מגבר פשוט אבל די חדק מרים סאב פיוניר בצורה מעולה מגבר קטן מאוד 300 שקלים ____________…
הודעה אחרונה מאת slayerkkk, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם,עקב חג החנוכה החלטתי להיפרד מכמה מוצרים שיושבים אצלי ולא נעשה בהם שימוש,חלקם היו שלי ולכן הם שמורים הייטב וחלקם מפורסמים בשביל חבר,לא נקרעו ונשמרו טוב מאוד,אני טיפה גמיש במחירים(תלוי איזה מוצר) עקב חוסר במזומנים ,מי שיקח כמה מוצרים יקבל הנחה...להלן רשימת המוצריםתמונות מצורפות בסוף,המחירים לרגל החג ויחזרו למחירם המלא ביום ראשון לאחר סיום חופשת החנוכה) 1.PLATINUM AUDIO PB777 -מגבר שני ערוצים בשימוש חצי שנה,מגיע עם הקרטון שלו,אין עליו אפילו שריטה(חדש),מחירו בזאפ 450 שקל דורש 300 *מבצע לחנוכה 250 שקל בלבד!* 2.GT5963 JBL-רמקולים 6X9 בשימוש חצי שנה,ללא מכות או שריטות ממש חדשים מחירם בזאפ 350-450 שקל דורש 270 *מבצע לחנוכה 220 שקל בלבד!* 3.BLACKPUNT-ר…
הודעה אחרונה מאת CheapSellerGuy, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
PIONEER GM3200 : http://www.pioneerelectronics.com/PU...eries/GM-3200T מסוגל להגביר סט קומפוננט,אצלי שימש להגברת סט קומפוננט של פיוניר וטוויטרים. מחיר:400 שקל CADENCE Q3000: http://www.cadencestore.com/ProductC...0&idproduct=40 הגביר כל סאב שחיברתי בלי בעיה (כל סאב שיש),הגביר לי סאב כרגע מגביר רק מידבאסים מחיר: 500 שקל. עריכה: ניתן לפנות בהודעות פרטיות או בטלפון 050-8807045 רוני ,ראשון לציון. עדיף בהודעות פרטיות כי אני לא זמין רוב היום ,אבל חורש על קארס באופן קבוע.
הודעה אחרונה מאת roni_p, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
חבר מוכר ציוד, מפרסם בשבילו: - רדיו דיסק Pioneer DEH-P6850MP, קורא MP3. פנל חשמלי ונשלף. כניסת AUX בפנל. מוכן למתאם I-POD. כולל שלט + שלט מתלבש על ההגה (מקורי). בעל מגבר פנימי בהספק 50W X 4. דרוש 1000 ש"ח. - סאב בזוקה מתוצרת : Mac-Audio Red Attzck , Tube 30 . 4 OHM 20-1000 HZ. דרוש 600 ש"ח. - מגבר Cadence Ultradrive 4000 בצבע כתום. שמור מאוד!!. דרוש 1000 ש"ח. - סאב של rockford punch2 כולל תיבה , במצב מצויין. 600 ש"ח. -רמקולים soundstream 6.5" 2 way componenet , 125 Watts RMS . 3 OHM. רק המידים! דרוש 450 ש"ח. לפרטים: ניתן לשלוח הודעה פרטית. טלפון - 0546680803. אימייל - [email protected]
הודעה אחרונה מאת cold-sorrow, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
למכירה מגבר של Boss דגם:CX350 400W 4 ערוצים חדש בקופסא נקנה בטעות לא נעשה שימוש בכלל סדרה CHhaos exxtreme טל 0542236007
הודעה אחרונה מאת Eladle0, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת מדובר על eclipse cd7000 במצב חדש , זה הוא הדגם עם המסך הצבעוני ( שלא כמו בדגם החדש במחשיר הזה שמש לא מפריעה). המחיר הוא 1500 ש"ח.אני לא מאמין שאפשר למצוא משהוא יותר טוב מזה במחיר הזה ניר 0547922657
הודעה אחרונה מאת nir_nissan, -
שלום . אני צריך פוד לשלוש שעונים שמתלבש ברכב במקום המערכת. אם יש למישהוא או מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש סבבה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה זוג רמקולים לרכב - PIONEER TS-A6991S. – WAY 5 SPEAKER נצילות – 93DB טווח תדרים: 25HZ - 35000HZ הספק – 460W וואט 80 - RMS הרמקול כולל 4 טווטרים מובנים המקנים צליל רחב ונקי. רמקולים היו בשימוש פחות מ-3 חודשים והוחזרו לאריזה המקורית עקב החלפת רכב. מצב - כחדש. מחיר 250 ש"ח בלבד. אני מהקריות. כל הקודם זוכה. טל: 0546264646
הודעה אחרונה מאת IceB, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה 2 מגברים של חבר. הוא בחו'ל. ביקש שאמכור לו אותם. מגבר רוקפורד 600A4. הוא 75W RMS לערוץ. מעשית נותן כ100W RMS +- ב 2 אום הוא 150W RMS. ומעשית הוא בסביבות ה 190W בגישור הוא 300W ומעשית הוא כ 350-400W. הוא ללא הכנפיים. (מחפשים אותם. אם ימצאו. יקבל הקונה אותם מתנה) מחיר 1050 שקל. מגבר אמין ביותר. והוא חזק מעוד. ואנדררייטד בכ25% לפחות. אלפיין 12V דגם MRV-F504. מקורי! לא חיקוי אלפיין! אלפיין מקורי! הוא 50W RMS לערוץ ב 4 אום 100W RMS ב 2 אום וגישור של 200W RMS ב 4 אום. גם מגבר חזק. וגם מבית טוב. המחיר הוא 750 שקלים. מגבר איכותי ואמין. המגברים הם מהשנים שיצרו מגברים איכותיים. לשנים ארוכות. (מה שנקרא אולד סקול) שניהם …
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מתאם Bluetooth קנווד לתקשורות טלפון ניידות מהרכב בטכנולוגייתPARROT שימוש קל בטלפון הנייד על ידי דיבור אל המיקרופון והאזנה לשיחה דרך רמקולי הרכב התקנה ראשונית ולאחריה כשהמכשיר יוכנס לרכב הוא יופעל אוטומטית רב-משתמשים, 5 טלפונים יכולים להיות רשומים במתאם שליחת וקבלת שיחות על ידי שימוש בלחצני רדיו הרכב הורדת ספר הטלפונים למכשיר חיווי זיהוי קולי שירות קבלת SMS אפשרות מענה אוטומטי לשיחה נכנסת חיוג מהיסטוריית רשימות שיחות אחרונות נכנסות ויוצאות חייגן לחיוג ישירות ממסך המכשיר במכשירי מולטימדיה בעלי מסך של KENWOOD טכנולוגיית A2DP המאפשרת שידור קבצי אודיו ממכשיר הטלפון/נגן תומך BT למערכת השמע ברכב כולל שליטה מלאה עובר דרך התקן חיצוני, משמעותו א…
הודעה אחרונה מאת igorok, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
שלום.... אני מוכר את המונו ששירת אותי נאמנה מזה המון זמן.... ROCKFORD FOSGATE 1001BD 500 RMS ב 4 אוהם 1000 RMS ב 2אוהם.. מגבר מפלצת... מגיע עם הכנפים שלום מצב ממש מצויין... נקנה בזמנו דרך חבר מהפורום... מוכר ב 1000 ש"ח... נקנה ביותר , מוכר אותו במחיר ממש מצחיק... 0525-910005 ניר בהצלחה לקונה...
הודעה אחרונה מאת natan nir, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כפי שרשום אני מוכר את הסאב שלי,נמצא בשימוש 3 חודשיים,הסאב כולל תיבה בנייה עצמית 750 RMS. להצעת מחיר לשלוח ה"פ,או בטלפון 0527211811/ נתנאל.
הודעה אחרונה מאת gUzA, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הטוויטרים TW1, במצב חדש מגיעים עם כל האביזרים, חוץ מהברגים. 120W RMS. נשמעים מצויין. המידים דגם DB650 60W RMS ,מגיעים עם גרילים חדשים בניילון. במקור הם רמקולים קואקסיאליים, ביצעתי בהם שיפור: הטוויטר נותק ובמקומו שודך הTW1 כדי שתהייה אפשרות להתקין על הדש בורד ולהעלות את הבמה. כמובן שיש קרוס פסיבי מסדר ראשון למיד ולטוויטר. ניתן לשמוע, התוצאה מעולה! מיד מאד ווקאלי. באחד הרמקולים יש קרע קטן בסראונד בגלל מברגה שהחליקה. לא פוגע באיכות בכלל. http://www.polkaudio.com/caraudio/specs/recent/db650/ הצעות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
הי, Infinity Reference 9613i עבדו שנה וחצי אצלי כבמה אחורית (גיבוי), כמו חדשים, כולל הגרילים המקוריים, תקינים לחלוטין. 400 ש"ח פנו אלי בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת dr_lin_berto, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים שלום, עקב שאני עוזב את עולם ה-4 גלגלים והולך לעולם ה-2 גלגלים אני נפרד משני חלקים אשר ברשותי, החלקים הן: 1) מערכת HU של חברת ECLIPSE המפורסמת דגם CD7000 הישן והטוב, המערכת במצב מעולה ולא נעשה שימוש במגברים הפנימיים מהיום הראשון. פירוט של יכולות המערכת: CD player with built-in amplifier (14 watts RMS/50 peak x 4 channels) plays CDs, CD-Rs, and CD-RWs (including discs loaded with MP3 and WMA music files) detachable, motorized, slide-open faceplate with ESN anti-theft protection full-color Organic EL display with six selectable button colors spectrum analyzer Eclipse DSP with 7-band parametric EQ and time alignment SRS Circle Surround II SR…
הודעה אחרונה מאת Skyline GT-R34, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, כבל מתח סאונד קווסט 5 מטר 6 גייג. כבל מתח סאונד קווסט 4 מטר 4 גייג. שתי בתי פיוז רגילים +פיוזים בערך של 40 אמפר. שתי מפצלי rca סאונד קווסט. המוצרים במצב טוב+.
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
מגבר פיוניר קטן ואיכותי שכמעט ולא היה בשימוש ברכב (הותקן והוחלף לאחר זמן קצר במגבר אחר שהיה ברשותי), תקין במצב טוב מאד ניתן לראות עוד נתונים עליו באתר היצרן. מחיר מבוקש: 300 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת V6, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רדיודיסק ששירת אותי נאמנה כשנתיים עובד מצויין ---- ללא רדיו משום שהוא נקנה בארה"ב והתחנות לא זוגיות ---- ללא מכסה הפלסטיק השחור (ניתן לקנות באיביי תמורת כמה דולרים או למצוא פה בארץ) 3 יציאות למגבר (F R SUBW) איכות שמע פשוט נהדרת. יש קופסא מקורית + חוברת מחיר: 1000 שקל לא ניתן למיקוח. שווה כל שקל ובאמת שלא ששום פיוניר במחיר הזה לא משתווה אליו. תודה ניתן להשאיר הודעה פרטית או לפנות במספר 0502516424 גיא
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 1 תגובות
- 932 צפיות
מוכר subwoofer lanzar optidrive 900 rms 800 שקל ומונו בלוק של siera 500 rms ב 2 אוהם 650 שקל המונו מחזיק את הסאב בצורה טובה מאוד מרעיד את האוטו.
הודעה אחרונה מאת Cookies Maker, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מגבר MAC AUDIO Z4200 - ש"ח 500 סאב MAGNAT http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=448 - ש"ח 500 אני מקרית גת טל. 0507461126 סטס
הודעה אחרונה מאת nasik, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מגבר העל של הליקס היי אנד אמיתי! 6 ערוצים לינק למי שצריךפרטים על המגבר http://www.woofersetc.com/index.cfm/fuseaction/product.display/product_id/3433/index.cfm מחיר 4800 ש"ח בפרטי יש לציין שהמגבר חדש בתוך אריזה מקורית הכוללת שקית וואקום שעוטפת את המגבר, וקופסא מעץ שהמגבר מגיע בתוכה.
הודעה אחרונה מאת dj sagi b, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
solid audio f4: 4X50, תקין לחלוטין, מגביר כרגע בבי אמפ סט של דוטק, קרוס 30HZ עד 500HZ. bosch: 2X75, מגביר כרגע קיקר קומפ 12, לאחר רענון הלחמות ומשחה טרמית. מחירים: הסוליד 50% ממחיר חדש, משמע 550 ש"ח. הבוש 200 ש"ח. המחירים סופיים, אבל מעוניין גם בהחלפות על רכיבים מעניינים (חוץ מרדיו דיסקים,פה אני מסודר) כרגע בה"פ רומם
הודעה אחרונה מאת Romek, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז החלטנו להשתדרג ואתם מרוויחים מגבר Rockford Fosgate P400-4נולד ב 2008 נתונים עליו http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=8458 מחיר סופי: 1,799 ₪ לפי זאפ עם אחריות שנה. המגבר בשימוש 4 חודשים מגביר מורל הייבריד + סאב ES 300 עושה זאת בלי למצמץ בכלל מעולם לא נכנס לפרוטקשיין. הדגשתי את האחריות שנה כי אני מוכר עם אחריות מורחבת 3 שנים פחות 4 חודשים. הוא בא עם תעודת הלידה שלו לפי תעודת הלידה מוציא 77 * 4 RMS. ובגישור 200RMS. הצעות בפרטי ובלי הצעות מגוחכות בבקשה. הבא בתור סאב HERTZ ES300 לא צריך לפרט עליו יותר מידי 350RMS נקי מדוייק וחזק מגיע עם תיבה אטומה לדיוק מיירבי. המחירים בזאפ הם ללא תיבה. חדש עולה כ1100 עם תיבה. …
הודעה אחרונה מאת spootnikb,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 541 אורחים (הצג רשימה מלאה)