Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שיש לי בעיה ברכב שכאשר מיזוג האוויר פועל, האוטו נכבה מידי פעם בדר"כ כאשר אני בולם בחוזקה לקראת פנייה או משהו דומה.

לפני כיומיים הייתי במוסך בטיפול שאינו קשור לבעייה, ולאחר הטיפול המזגן לא קירר. החלטתי לפנות אליו בשאלה מה קרה (שימו לב שייתכן כי בעיית הקירור הייתה לפני הטיפול ולא שמתי לב, אני נותן את רצף הארועים כפי שהוא).

הוא התניע את הרכב ונתן הרבה גז (4-5 סל"ד) וקור אכן התחיל לצאת, אולם לאחר כמה שניות נכבה הרכב ונצפו ניצוצות מהמדחס. כך קרה כמה פעמים והוא טען שיש להחליף מדחס (מדובר במדחס משופץ שהוחלף לפני כשנה וחצי ממוסכניק שהסתברר כלא אמין). לאחר הבדיקה שלו הבעייה אף החמירה וכעט כאשר אני מפעיל את המזגן עם AC, האוטו נכבה מיידית.

סיבת הניצוצות (יכול להיות מאוד שאני מעוות מאוד את דבריו) היא בעיה הקשורה איך שהוא ללאגר (?) שאמור לסובב את המדחס, והוא מסתובב על ריק (שוב סליחה על העיוות שרוב הסיכויים שעשיתי)

פניתי למזגניסט, שגם הוא טען שיש להחליף את המדחס.

מה דעתכם לגבי המקרה, ואם באמת עליי להחליף מדחס האם הצעת המחיר שקיבלתי מהמזגניסט נראית לכם הגיונית:

מדחס משופץ - 1200 ש"ח ללא עבודה

מדחס חדש - 1800 ש"ח ללא עבודה

תודה מראש,

ועוד שאלה קטנה: לאחר חיפוש קצת בפורום על מדחסים וכו', ראיתי איזה הודעה על מייבש/קולט שיש להחליף. במקרה של החלפת מדחס כפי שממליצים לי, האם עליי לדאוג להחליפו או שזה ברור מאליו למי שעושה את העבודה?

פורסם

לפי תאורך, הדי מדויק, אז מדחס המזגן נתפס ולכן הוא בולם את מנוע הרכב וגורם לכיבויו ואכן יש להחליף המדחס. אני מעדיף החלפת המדחס לחדש כי במקרים רבים אורך חיי מדחס משופץ הנו קצר יחסית.

המחיר שנאמר לך לא כולל החלפת מייבש והחלפתו נעשית בגלל חשש שחדרו לתוכו שבבי מתכת מתוך המדחס.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני חושב שאם המחירים האלה נראים הגיוניים אז אני אקנה מדחס חדש ונגמור עם זה כבר

אבל דיברתי עם משהו שקצת מבין, והוא טען שלא נראה לו הגיוני שמדחס יילך אחרי שנה וחצי, ואולי גם הוא וגם המדחס הקודם שבקו חיים מאותה סיבה, ומשהו גורם להם להתקע. הוא טען שכדאי לפנות לאיש מקצוע שייבדוק האם משהו גורם למדחס להיתקע ולשבוק חיים

מה דעתכם? אם יש למשהו רעיונות או משהו מומלץ שאפשר לפנות אליו, אני אשמח!

תודה רבה על העזרה!

פורסם

מזגניסט מקצוען יבצע גם בדיקות של לחצים במע' המיזוג ובדיקה שמאוררי הרדיאטור ומעבה המזגן פועלים כשורה ויבדוק את כל המע' שהיא תקינה.

לא כתבת מהיכן אתה בארץ.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...