Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי רדיו דיסק פיוניר דגם DEH-P7650MP , אני עכשיו הולך לרכוש IPOD , ואני לא מוצא בשום אתר של

פיונר האם יש לדגם הנ"ל מתאם, מישהוא אולי יודע ?

ואם אין לאיזה דגמים יש ?

ושאלה אחרונה, למי שיש ניסיון עם חיבור IPOD למערכת , איך שומעים ?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

בקישור של רומן, למטה מצוינים כל הדגמים שיש להם תמיכה למתאם הנ"ל. לפי מה שראיתי כל הדגמים שם רק אמריקאים.

פורסם

הדגם שלך לא תומך במתאם. אני יודע כי היה לי כזה ומכרתי אותו בגלל זה. תתקשר לפיוניר ישראל והם יגידו לך איזה דגמים תומכים.

סביר מאוד להניח שכל הדגמים שרשומים בקישור שרומן נתן, בסיומת 50 שזה הדגמים של הארץ תומכים במתאם. נניח בקישור כתוב דגם 7300 אז ברארץ 7350.

לגביי איכות שמיעה שומעים מעולה לי יש את המתאם לאלפיין.

דיברנו שנעשה סיבוב עם ה GPS במפגש אז על הדרך ,תוכל להתרשם מהשמיעה.

פורסם

הינה רשימה של כל הדגמים שתומכים במתאם IPOD:

AVIC-N2, AVIC-D1, AVH-P7500DVD, AVH-P6600DVD, AVH-P5700DVD, DVH-P5000MP

• DEH-P9600MP, DEH-P8600MP, DEH-P80MP, DEH-P7700MP, DEH-P6700MP, DEH-P4700MP, DEH-P3700MP, FH-P5000MP, FH-P4200MP, DEH-P77DH, DEH-P47DH

• DEX-P9, DEH-P960MP, DEH-P860MP, DEH-P8MP, DEH-P770MP, DEH-P670MP, and DEH-P470MP

פורסם
אז אם לדוגמא ה4700 תומך, גם ה4750 תומך?
לא מחייב. לדוגמא מופיע שם P80MP כתומך, אבל הP1Y האסייתי לא מכיר בכלל את המושג IPOD...
פורסם

אז אם לדוגמא ה4700 תומך, גם ה4750 תומך?

אני חושב שכן אבל הכי טוב להתקשר לפיוניר ולשאול.

4700 ו 4750 אמורים להיות זהים ההבדל היחידי זה שכנראה בקפיצות התדרים ברדיו ואולי עוד איזה הבדל שולי.

לא מחייב. לדוגמא מופיע שם P80MP כתומך, אבל הP1Y האסייתי לא מכיר בכלל את המושג IPOD...

לא הבנתי, מה הקשר בין P80MP ל P1Y ?

פורסם
אני חושב שכן אבל הכי טוב להתקשר לפיוניר ולשאול.

4700 ו 4750 אמורים להיות זהים ההבדל היחידי זה שכנראה בקפיצות התדרים ברדיו ואולי עוד איזה הבדל שולי.

לא הבנתי, מה הקשר בין P80MP ל P1Y ?

אותו דגם רק בגירסה אירופאית... בדיוק כמו ה4700 וה4750... וכו'...

• תוכן חדש...