Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, רציתי לספר לכם משהו "משעשע" ומעצבן. :evil:

יום שישי, 1 בלילה. :idea: אני נוסע לכיוון ביל"ו סנטר מכיוון אשדוד. צומת אחת לפני תל נוף, פקק תנועה די גדול יחסית למקום שאין בו פקקים בדרך כלל. טוב, כולם עומדים גם אנחנו עומדים. עוברת אותנו ניידת של משטרה אם סירנה ודיסקוטק על הגג, :shock2: כולם נותנים לה לעבור, היא יורדת לשוליים ואז חוזרת לפקק וצופרת לכולם שיתנו לעבור. כמובן שכולם נותנים לניידת לעבור למקום האירוע, בכל זאת אולי תאונה. :conf2: אחרי כמה דקות של המתנה סוף סוף אני מגיע למקום האירוע. נחשו מה אני רואה? :loco::screwy:

משאית ענקית עם מטען חורג וכתובית גדולה של סימנס עליה עומדת בשול, אך למרות גודלה לא מפריע אפילו טיפה לתנועה! לפניה איזה 6-7 ניידות ריקות ושולחן ארוך וגדול של אוכל ושתייה! 2 ניידות חונות בנתיב הימני ובגללם נוצר הפקק. אחרי המשאית אני רואה גם איזה 7-8 ניידות ריקות חונות בשול והשוטרים אוכלים וצוחקים! :beerchug:

ושמים ז*ן על התנועה !!! :fist:

בתיאבון משטרת ישראל !!! :2gunfire:

פורסם

יום שישי, 1 בלילה. :idea: אני נוסע לכיוון ביל"ו סנטר מכיוון אשדוד. צומת אחת לפני תל נוף, פקק תנועה די גדול יחסית למקום שאין בו פקקים בדרך כלל. טוב, כולם עומדים גם אנחנו עומדים. עוברת אותנו ניידת של משטרה אם סירנה ודיסקוטק על הגג, :shock2: כולם נותנים לה לעבור, היא יורדת לשוליים ואז חוזרת לפקק וצופרת לכולם שיתנו לעבור. כמובן שכולם נותנים לניידת לעבור למקום האירוע, בכל זאת אולי תאונה. :conf2: אחרי כמה דקות של המתנה סוף סוף אני מגיע למקום האירוע. נחשו מה אני רואה? :loco::screwy:

משאית ענקית עם מטען חורג וכתובית גדולה של סימנס עליה עומדת בשול, אך למרות גודלה לא מפריע אפילו טיפה לתנועה! לפניה איזה 6-7 ניידות ריקות ושולחן ארוך וגדול של אוכל ושתייה! 2 ניידות חונות בנתיב הימני ובגללם נוצר הפקק. אחרי המשאית אני רואה גם איזה 7-8 ניידות ריקות חונות בשול והשוטרים אוכלים וצוחקים! :beerchug:

חבל שלא צלמת את האירוע, זה היה יכול להיות תמונה יפה לעיתון ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה לא רציני נכון? למה אם כן

היית צריך לקחת מספרים ולז :!::!::!::!::!: אותם!

פורסם

כעובד מדינה אהוד אני יודע מה יש בתוך ה"משלוח"

מאות מליוני דולקים כציוד טכני מגרמניה. המשטרה פחות לתנועה אלא "אבטחה"

המשלוח שוכב כעת באזור ומאובטח.

מחשב עובד ברובו על חשמל. כשאין חשמל אין מחשב אז תגידו תודה...

פורסם

בוווווווווווווואנה saxo_boy יא זיין שכל.... סימנס זו

חברה איטלקית

וחוץ מיזה המשאית הספצפית הזאת הייתה בדרך למחסן בכנות שזה מחסן של מוצריי תיקשורת של סימנס ישראל.....

הקץ לטימטום......................... :l:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
בוווווווווווווואנה saxo_boy יא זיין שכל.... סימנס זו

חברה איטלקית

וחוץ מיזה המשאית הספצפית הזאת הייתה בדרך למחסן בכנות שזה מחסן של מוצריי תיקשורת של סימנס ישראל.....

הקץ לטימטום......................... :l:

סימנס זאת חברה גרמנית, לא איטלקית. חוצמזה, לא יזיק לך לענות בצורה קצת יותר

מתורבתת ומובנת.

• תוכן חדש...