Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה נסיעות מבחן?

לך ברחוב תראה אוטו עם שלט למכירה, צלצל לבעלים וקבע נסיעת מבחן.

בסוכנות לא יתנו, וגם יצחקו עליך כשיסתכלו לך על הרישיון.

פורסם

אני חושב שהשרשור מיצא את עצמו..

לא תקבל נסיעת מבחן!

עוד שירשור נהדר מפי היוצר של רעידות בהגה במהירות של 700 קמ"ש..)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מזה כל הבילבול שכל הזה אם אתה נכנס לדוגמא לסוכנות אוודי ומעוניין לקנות אוטו ואתה מעל גיל 18 יתנו לך נסיעת מבחן . אני אגיד לכם שהיית באנדורה נכנסתי עם סבא ודוד שלי לסוכנות של פרארי ונתנו להם נסיעת מבחן . והכל בלי כסף.

פורסם
ואם אני אספר לך שאתה מצטט אותי סתם ותיכף אחד המנהלים יעביר אותך למעקב בגלל זה ?
ואם אני אגיד שאתה מחרטט, אז מה?

נסיעת מבחן נותנים למי שנראה כלקוח פוטנציאלי (בעיני המוכר) וכמי שנסיעת מבחן יכולה לגרום לו לחליט לקחת את הרכב..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

כמו שאמרו קודמיי:

אם תלך לסוכנות מכוניות עם כמה חברים ותגיד: '' אחשלי אוטו משהו טוב כמה פותח? ''

אז לא יתנו לך לשבת בפנים אפילו.

מניסיון שלי:

כאשר נסענו לראות את הSTS החדשה,פנה אלינו סוכן מכירות דיבר איתנו ולאחר זמן מה יצא החוצה.

כשחזר אמר את המשפט הבא:''ראיתי בחוץ חונה הSTS השחורה ,זו שלכם?''

לאחר כמה דקות הוא לקח אותנו לנסיעת מבחן על הSTS של מנכ''ל UMI.

אם תלך עם מישהו שנראה רציני,תביעו התעניינות, תשבו ברכב, תתיעצו ואז תבקשו בנימוס נסיעת מבחן קשה לי להאמין שיסרבו לכם.

לירון

פורסם

לבחור שפתח את השרשור ... זכית בהתערבות .

אני מבטיח לכל הספקנים והבלבלני שכל למיניהם תמונות , תמונות של מה ? של נסיעת מבחן על רכב מעניין , ויקר . רוצים הוכחה ? תמתינו ל-30 לחודש ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...