Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר הרבה זמן סט של כיסויים מלא בצבע כחול של TYPE R

בדקתי בכל הרשתות הגדולות ולא מצאתי

אמרו לי שניתן להזמין אבל המחיר יוצא מעל 400 "ח לסט כיסויים

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אזור הדר עיר תחתית.

תחנה מרכזית ישנה- חנות לאביזרי רכב לבעל המקום קוראים לירון.

ליד המושבה הגרמנית, חנות ערבית לחלקי חילוף גם כיסויים ( אם אתה בא מרחוב יפו זה פנייה שנייה שמאלה בכיכר).

בחליסה יש לך מיליון חנויות כאלה.

יש גם, חנות בשם אוטוס, להגיע אליה קצת קשה, אתה מגיע מהקריות פונה לחיפה, לא נכנס בפנייה ימינה להדר ( הפניה שישר אחרי גשר פז).

ממשי למעלה קצת ובפנייה הראשונה לוקח ימינה ומיד אחריה ימינה, ( כאילו שאתה חוזר בחזרה לקריות), שמה בצד ימים מהכביש יש חנות, לא בדקתי אותה אבל המחירים זולים.

יש גם באזור רחוב הנמל, חנות של צ'רקסי אחד, לא זוכר תשם אבל המבחר שלו דיי עלוב.

החנות נמצאת שמה באזור איפה שהפאב המסטה אם אתה מכיר ולא באיזור של החורבה.

יש מיליון חנויות כאלה, אם אתה מחפש ממש בזול יש בנצרת ובכפר ליד ובעוספיה.

אני הייתי בודק אצל לירון בהתחלה.

פורסם

כן 17

וגם אני הולך לקנות שתי מדבקות של ריגר אחת כחולה שזה 10 כ"ס ועוד אחת אדומה שזה 7 כ"ס

יהיה לי אוטו משהו טילללללללללללללאחשייייליייייייייייייי

תודה על הפרטים VOLK

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

ברחוב העצמאות יש חנות שמוכרת מיני דברים בסגנון שאתה מחפש זה נמצא ממש מול בנין הטיל אם אתה מכיר (של משרד הביטחון).

Offer Nissim In the mix

פורסם

יש שמה כמה, והמחיר באמת מצויין.

3 חנויות כאלה ברחוב אחד, ועוד חנות קטנה בעיקר לחלקי חילוף שהמוכר מחזיק סטוק של כל מיני צעצועי שיפורים.

• תוכן חדש...