Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין צורך לשנות שמות ידידי , אחרי שוט או שניים גם ככה לא זוכרים אותם.

אם יש פה מישהו ששותה 7 שוטים (סטנדרטיים) של ייגרמייסטר בתור חימום , אז או שהוא מדלל אותם , או שהוא שותה בכוסות קטנות (ואז השוט לא סטנדרטי אלא קטן) או שהוא איזה שני מטר גובה (יש לי חבר כזה גדול שפשוט כלום לא מזיז לו חוץ מקגלביץ שזה ממש אבל ממש רעל ). בכל מקרה אצלנו שותים בכוסות פלסטיק רגילות כדי שיהיה קל למזוג מהכוס השניה והלאה.

נ.ב אפשר לשתות משקאות מורכבים ( ז"א מורכבים מיותר ממשקה אחד) אבל בשביל זה יש אירועים כמו חתונות , עם באר חביב שאפשר לרוקן ממנו חצי בקבוק קוורבו גולד בלי לשלם הרבה. 8)

פורסם

לא קיבלתי בקורס בארמנים כי פשוט לא עברתי אחד כזה..

מספיק לשבת כמה ימים באינטרנט ואתה כבר יודע את הרוב, טיפה ניסיון והופה אתה בארמן.

ייגר מבחינתי זה תרופה נגד שיעול. אותו טעם אותו גועל. כנ"ל לגבי אבסנט (אגב אני ואחי מכינים בבית כאלה, כרגע עומדים בהכנה 5 ליטר של אבסנט..).

וויסקי נקי וזהו. שיבס ריגל לא לטעמי. כנ"ל לגבי בורבון והראי. סקוטש או וויסקי אתם יכולים לבחור :wink: .

הספר נקנה בחנות ספרים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מספיק לשבת כמה ימים באינטרנט ואתה כבר יודע את הרוב, טיפה ניסיון והופה אתה בארמן.

ייגר מבחינתי זה תרופה נגד שיעול. אותו טעם אותו גועל. כנ"ל לגבי אבסנט (אגב אני ואחי מכינים בבית כאלה, כרגע עומדים בהכנה 5 ליטר של אבסנט..).

וויסקי נקי וזהו. שיבס ריגל לא לטעמי. כנ"ל לגבי בורבון והראי. סקוטש או וויסקי אתם יכולים לבחור :wink: .

הספר נקנה בחנות ספרים.

בתאוריה זה נכון אבל שתהיה בבר שיבואו איזה 40 -50 איש כל 15 דקות אני רוצה לראות אותך מסתדר עם קוקטילים למיניהם (כן בששיקר לא בשייקר,לנער או לערבב !!!!!)

נראה לך שתוכל לפתוח ספר ולהגיד לכולם שניה אני משנן???

באותו יום אתה חוזר הביתה מחוסר עבודה!! :shock:

ראלימן

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא הבנתי בכלל מה העניין של כל הקוקטיילים האלה?!

המטרה היא לדפוק ת'ה ראש , לא?

הנה מתכון הכי טוב :

לוקחים 10 שקל , הולכים למכולת הקרובה וקונים וודקה הכי זולה + כוס פלסטיק , שמים את הוודקה בשמש כדי שהיא תגיעה ל 40 מעלות , שותים :drinking: ומחכים 5 דקות .

ההנאה מובטחת ! :shock3::screwy:

פורסם

ראלימן

אם אתה מגיע לאותו אחוז אלכוהול (וגם השפעה פסיכוטית) באבסנט כמו שהיה במאה ה 19 (כשוון גוך חתך לעצמו את האוזן) אז תמכור לי ליטר? אני צריך משהו לקראת השתיה שלפני הגיוס. :lol:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
לא הבנתי בכלל מה העניין של כל הקוקטיילים האלה?!

המטרה היא לדפוק ת'ה ראש , לא?

הנה מתכון הכי טוב :

לוקחים 10 שקל , הולכים למכולת הקרובה וקונים וודקה הכי זולה + כוס פלסטיק , שמים את הוודקה בשמש כדי שהיא תגיעה ל 40 מעלות , שותים :drinking: ומחכים 5 דקות .

ההנאה מובטחת ! :shock3::screwy:

ההנאה מובטחת לשעתיים בדיוק, כי אחרי זה אנשים יתחילו להקיא את הנשמה ולהבטיח לעצמם שיותר הם לא שותים, ואז בבוקר הם יקומו והראש שלהם ירגיש כאילו סמיטריילר נסע עליו כל הלילה הלוך וחזור או שזרקו אותם ממטוס בלי מצנח ואז הם יבטיחו לעצמם שהם לא שותים יותר (הם הרי לא זוכר כלום מהלילה וגם לא את ההבטחה הראשונה).

בשביל להרגיש פחות או יותר בסדר הוודקה צריכה להיות בערך 50 ש"ח.

הכי טוב זה אבסולוט פלפל (ב"טיב טעם" הקרוב לביתכם במחיר 70 ש"ח).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

בנדר הסתדרתי יפה, תודה! :D

ולKO3 האבסנט עומד על איזור ה-85 אחוז אלכוהול במצב נקי. כמובן שלא שותים אבסנט נקי אלא מדללים אותו עם מים וכמה קוביות סוכר.

ליטר? כמה אתה מוכן לשלם ולמתי אתה צריך?

:wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בנדר!!!!!!!!!!!!!!

במטוטה ממך בזזזזז

תספיק לכתוב בזזזזזז הודעות שבתוכן שלהם יש רק בזזזזזזז

ציטוט!

בתודה הנהלת אוף טופיק

בזזזזז

פורסם
בנדר!!!!!!!!!!!!!!

במטוטה ממך בזזזזז

ציטוט!

בתודה הנהלת אוף טופיק

בזזזזז

זרזיר בלעת דבורה???

אין לי מושג על מה אתה מדבר?

פורסם
בנדר!!!!!!!!!!!!!!

במטוטה ממך בזזזזז

ציטוט!

בתודה הנהלת אוף טופיק

בזזזזז

זרזיר בלעת דבורה???

אין לי מושג על מה אתה מדבר?

אמממ .... "בזזז - בזזזז - בזז" נשמע כמו רעש של מתח גבוהה , שוקים חשמליים אולי ? :p

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
בנדר

תסתכל כמה הודעות לפני זאת

נתת ציטוט ולא רשמת כלום

ויש לך עוד הודעה כזאת בשירשור הזה

"סמים - מוחקים את הבן אדם ... " (!!! - חחחח ... :lol: )

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הספר נקנה בחנות ספרים.

בתאוריה זה נכון אבל שתהיה בבר שיבואו איזה 40 -50 איש כל 15 דקות אני רוצה לראות אותך מסתדר עם קוקטילים למיניהם (כן בששיקר לא בשייקר,לנער או לערבב !!!!!)

נראה לך שתוכל לפתוח ספר ולהגיד לכולם שניה אני משנן???

באותו יום אתה חוזר הביתה מחוסר עבודה!! :shock: ראלימן

הוא פשוט לא הכי טוב בלצטט. מה שבאדום זה מה שהוא כתב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

טעות קטנה בציטוטים אך לא תשוב עוד!!

מה הקשר לסמים??

יש למישהוא שורה? :wave2:

• תוכן חדש...