Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלף במוסך אלטרנטור בפיג'ו 306XR מנוע 1.8 ליטר משנת 1996.

העלויות: 850 ש"ח (אלטרנטור) + 200 ש"ח (עבודה) + מע"מ (17%).

סה"כ 1228 ש"ח.

אשמח לשמוע חוות דעת מבוססת על עלות הפרוצדורה.

פורסם
הוחלף במוסך אלטרנטור בפיג'ו 306XR מנוע 1.8 ליטר משנת 1996.

העלויות: 850 ש"ח (אלטרנטור) + 200 ש"ח (עבודה) + מע"מ (17%).

סה"כ 1228 ש"ח.

אשמח לשמוע חוות דעת מבוססת על עלות הפרוצדורה.

של איזה חברה האלטרנטור ? (בוש, וולאו, מיצובישי)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שמע לא נעים אבל אחרי שקונים אי אפשר לשאול אם זה טוב או לא ....לא יכולים להיות מחירים כאלה לאלטרנטור ולעולם לא הולכים למוסך הספציפי של הרכב ..

בוא שמע משהו חבר שלי עם סוזוקי סוויפט הרגיש שעומד לשבוק חיים האלטרנטור שלו .. שאל מה עושים הצעתי לו בדיוק מה שאני הייתי עושה .. קופץ חנות לחלפי רכב מפירוק או מייבוא ורוכש את החלק המבוקש במקרה שלנו החנות היא "בכר חלפים ב"ש " העלות של האלטרנטור הוא : 200 + מע"מ זהו... את העבודה אפשר לעשות לבד ... אם יש גישה טובה ..

יום טוב !!

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

בעבר בגולף שלנו שיפצנו אלטרנטור אצל יוסי מיפו...

הוא לוקח את האלטרנטור שלך ופותח אותו מול עיניך ומחליף את הדרוש החלפה (ווסת פחמים וכ"ו)

ומרכיב חזרה

אצלנו עלה החלפה של הפחמים והחליפו את הקלאטש של האלטרנטור וכולל עבודה

סך הכל 650 שח מזומן.

עד היום 3 שנים אחרי האלטרנטור בסדר ופועל יפה....

קיצר לקחו לך מחיר של מוסך מורשה ז"א שחטו,

פורסם

המצב שלכם טוב....

אני לא חושב שמישהו החליף יותר אלטרנטורים ממני! שמישהו ירשום את השיא הזה.

מגנום, כל חמישה חודשים בדיוק, 7 אלטרנטורים....!!

מחיר של חדש 1400 שקל ומשופץ עלה 900, שניהם כולל הרכבה...

פורסם

כל חמישה חודשים בדיוק, 7 אלטרנטורים....!!

איך הגעת למצב הזה ? מדובר באותו רכב ?

הייתה לך בעיה אחרת שלא עלית עליה שגרמה לרכב לגמור את האלטרנטור ?

היה לי קצין במדור שהחליף כמה פעמים אלטרנטור באקספרס שלו, עד שהוא גילה שמשאבת הסולר נוזלת לו ואוכלת לו את הליפוף של הסליל.....

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם התכוונת אלי אז במחיר של 650 שקל שיוסי יקח את המע"מ מתנה, גם חצי מחיר וגם אתה רוצה ניירת? :) רק הקלאטש של האלטרנטור עולה בחנות חלפים 200 שקל אם לא יותר, ובצמפיון עולה לפחות כפול..

פורסם

יש משפצי אלטרנטורים בפ"ת , זה מפעל ולא חאפרים. נדמה לי שקוראים להם :ד.ש.

אם התכוונת אלי אז במחיר של 650 שקל שיוסי יקח את המע"מ מתנה, גם חצי מחיר וגם אתה רוצה ניירת? :) רק הקלאטש של האלטרנטור עולה בחנות חלפים 200 שקל אם לא יותר, ובצמפיון עולה לפחות כפול..

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
איך הגעת למצב הזה ? מדובר באותו רכב ?

הייתה לך בעיה אחרת שלא עלית עליה שגרמה לרכב לגמור את האלטרנטור ?

היה לי קצין במדור שהחליף כמה פעמים אלטרנטור באקספרס שלו, עד שהוא גילה שמשאבת הסולר נוזלת לו ואוכלת לו את הליפוף של הסליל.....

נכון, יש מקרים שנוזל שמן על האלטרנטור ומקצר את חייו בהרבה. באשר למחיר אני יודע שיש אלטרנטורים יקרים (לדיאל+עבודה משופץ עשיתי ב350 שח) אבל אלה אלטרנטורים פשוטים. האלטרנטורים של מערכות ההזרקה הם שונים, לדעתי קצת הגזימו אבל אל תתפוס אותי במילה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

קלאץ' לאלטרנטור ??

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני שמתי אלטרנטור משופץ של 70A לסובארו, אלטרנטור שבמקור יועד לסובארו טנדרים שמפטרלים על הגדר באבטחה, מדובר על אלטרנטור משופץ עם אחריות לחצי שנה, בליפוף מיוחד , 70A , נטען גם בסרק, במיוחד לטורים נמוכים(רכב שמפטרל על הגדר נוסע לאט ובטורים נמוכים רוב הזמן), עלה לי 400 שקל .

המחיר ששילמת נשמע מאוד מופקע, בטח מדובר במוסך מורשה.

פורסם

אני החלפתי אלטרנטור לרובר 200 ומשופץ מב.ש. עלה 600 ש"ח לאחר מיקוח עצבני ותשלום במזומן (מחיר התחלתי היה 900 ש"ח)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

איציק, התכוונתי לפולי הוא מיוחד ונוטה להיתפס....

הוא כמו קלאטש כזה ז"א שהמנוע מפסיק לעבוד הרוטור של האלטרנטור ממשיך להסתובב עוד כמה סיבובים ואז מפסיק... זה נועד לשמור על האלטרנטור-כך אומרים.

כמו כן הפוליי אלטרנטור הזה מכוסה בפלסטיק...

ראו נא תמונות של הפולי אלטרנטור הדוגמן.....

יוסי מיפו מאוד פופולרי אצל נהגים מקצועיים כגון נהגי מוניות ומשאיות, הוא יודע לתקן כל בעיות החשמל כולל מיזוג אוויר, שיפוץ של מנועים ומנגנונים של מגבים, אלטרנטורים, מתנעים ועוד....

תמיד אצלו מפוצץ הוא צועק עליך "בוא מחר, אין לי זמן!!" אז אתה אומר שכבר "ההית" אתמול ואז הוא מסכים לקבל אותך...

מי שחושב שהוא חאפר, שילך לתקן ב 1200 שקל בלובינסקי,...

אני לא יודע מה עושים אצל ד.ש., אני רוצה לראות בעיניים שלי מה הוא מחליף באלטרנטור , אצל ד.ש. אתה שולח להם אותו ומקבל אחר או שמשפצים את שלך אבל לא למול עיניך,

אסור להאמין, רק מה שאתה רואה בעיניים זה אמיתי.

אצל יוסי הוא פותח לך את האלטרנטור מול העיניים ומרכיב חלקים חדשים מהקופסא/ניילון....

poly.JPG

poly1.JPG

poly2.JPG

פורסם

יוסי הוא לא פחות מאומן ! הבן אדם מקצועי בכל הנוגע לחשמל רכב, שיפץ לי בעבר אלטרנטור של פאסאט TDI 120 אמפר, במחיר שלא אנקוב פה...כי זה מחיר לחבר שלא לפרסום...

ובאיזור אוגוסט השנה ביצע לי טיפול למזגן שכלל ניקוי כל המערכת החלפת פילטר גז פנימי החלפת פילטר אבקנים וואקום ומילוי גז לפי כמויות מדודות - עבודה מקצועית לכל הדעות המזגן הפך להיות פריזר !!!

והמחיר : שוב...לא ננקוב סכומים...אבל זה היה משהו בגדר סימלי...

בלי קשר כל אחד אחר היה מקבל אצלו מחיר מצויין !

• תוכן חדש...