Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אחת כזאת בת"א רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה מבחינת יופי ביצועים נוחיות ועוד

תודה לעונים

01[1].jpg

05[1].jpg

09[1].jpg

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

יובלי- דבר ראשון זאת A3 SPORTBACK דבר שני את ההערות שלך תשמור לעצמך!

***עריכה ,אני מקווה שלי מותר להעיר הערות. אז אם אתה רוצה להמשיך לכתוב כאן , קצת יותר בנימוס אל שאר חברי הפורום****

הדגם הזה של A3 הוא לא "רגיל" זה הדגם הכי קרבי מנוע 3.2 קוואטרו 250 כ"ס מומנט של 30 ומשהו קג"מ ב-2500 סל"ד 6.2 למאה! מוגבל 250 קמ"ש האוטו מפלצת!

עכשיו אחרי ששמעתם והפנמתם קצת ידע על המכונית לפני שפתחתם את הפה ופלטתם שטויות עכשיו תביעו דעה!

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

זאת גם לא ספורטווגן זאת הגירסה של ה-4 דלתות ויש גם קופה...

ולא נראה לי שהיא נופלת מה-S3...

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם
יובלי- דבר ראשון זאת A3 SPORTBACK דבר שני את ההערות שלך תשמור לעצמך!

הדגם הזה של A3 הוא לא "רגיל" זה הדגם הכי קרבי מנוע 3.2 קוואטרו 250 כ"ס מומנט של 30 ומשהו קג"מ ב-2500 סל"ד 6.2 למאה! מוגבל 250 קמ"ש האוטו מפלצת!

עכשיו אחרי ששמעתם והפנמתם קצת ידע על המכונית לפני שפתחתם את הפה ופלטתם שטויות עכשיו תביעו דעה!

היי חביבי!

אל תשכח כולנו פה חברי אותו הפורום, משמע חברים!

דיבור כזה לא עובד ואם הוא הביע את דעתו אז תאמין לי שלא תמות מזה, אולי תחכים, זה הכל.

אף אחד לא חייב לך כלום: לא פליטות פה, ובטח שלא את דעותינו בכזאת גישה!

בברכת יום טוב

גלעד ב.

אופנוען

פורסם

בואו נעשה קצת סדר פה!

אתה מתכוון לקנות את האוטו?

אם כן, אז כך: יופי זה עניין של טעם

ביצועים ונוחיות, תבקש נסיעת מבחן על הדגם הזה או דומה ויהיה לך חוות דעת

אני בטוח כמעט שלא תמצא אנשים שנסעו על האוטו הזה בפורום

פורסם

העברתי לפורום ייעוץ ברכישה, שכן ברור כי פותח ההודעה מעוניין לקנות את הרכב ורוצה לשמוע את דעתנו לפני כן. :-P

ולעניין - נהגתי בספורטבק עם מנוע ה-2.0 FSI ותיבה אוטומטית. ממש לא הרשימה, במיוחד ביחס למחיר. 3.2 ידנית? זה כבר כנראה משהו אחר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודקים התנהגתי בגסות אבל זה מתוך כעס בדיוק עברתי משוה די מעצבן וזה היה בבוקר מוקדם ככה שעוד לא עבר לי...

להבא זה לא יקרה!

אני מדבר גם על הגירסת DSG החדשה של החברה וגם של פולקסווגן הביצועים שלה יותר מרשימים מהגיר ידני וכמובן משל האוטומטית...

דרך אגב זה אותו מנוע שיושב בחרטום של הגולף R32 יום טוב לכולם ומצטער על העצבים של מקודם

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם

לדוד שלי יש A3 3.2 QUATTRO , האוטו ... אין לי מילים ... מטריף ביופיו .. חזק מאוד.. בא עם גיר אוטומט וDSG או טיפטרוניק, איך שתרצו.

בכל אופן , אוטו מ-ד-ה-י-ם .. אם תהיו נחמדים ותבקשו אני אעלה תמונות :)

• תוכן חדש...