Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממליץ לנקותו, אלא אם הוכח שהוא פסול ואז אין מה להפסיד בנסיון הנקיון.

יש לבדוק באמצעות סקופ מעבדה שאינו תקין ורק אז שווה לנסות לנקותו.

חיישן חדש הינו מאות שקלים מעטים בלבד.

בברכה

דני ממצת אור

מה זה סקופ ואיך אני יכול לבדוק אותו עם סקופ בכדי לדעת שהוא תקין ?

פעם מישהו ניקה לי את החיישן הזה עם ספריי קרבורטורים (באוטו הקודם שלי) זה אומר שהוא נהרס ?

דני תודה על העזרה אתה ממש אחלה בן אדם וכן ירבו כמוך....

פורסם

שמע, לתקן דרך האינטרנט קצת קשה, צריך לבדוק שהוא מגיב כראוי ואם לא , אז לנסות לנקות אותו, בכל מקרה רצוי להחליף.

אם ניקוי אותו לא מזמן והוא עוד עושה בעיות, החליפהו מבלי לחשוב פעמיים, כאמור בתנאי שאובחן שהוא אכן לא תקין אחרת חבל על הכסף

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חיישן למבדה הוא רכיב עמיד אבל מתכלה מעצם העובדה והוא מייצר מתח ע"י שתי אלקטרודות. עקרונית לכל חיישן כזה יש סוף. אני אישית ממליץ להתקין מקורי למעט אם הפרש המחירים הוא אסטרונומי. למקורי יש מחבר מתאים והחליפיים מגיעים עם חוטים גלויי אותם קשה להלחים וצריך מהדקים מיוחדים.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

מחשב הרכב מדווח על חיישן תקול?

דרך אגב אם שמתי לב נכון מאז שעשיתי ניתוק מצבר לכמה זמן, הגמגומים הפסיקו בבוקר!! או שאני דפוק...

פורסם
מחשב הרכב מדווח על חיישן תקול?

דרך אגב אם שמתי לב נכון מאז שעשיתי ניתוק מצבר לכמה זמן, הגמגומים הפסיקו בבוקר!! או שאני דפוק...

איפוס מחשב ע,י ניתוקו פותר הרבה בעיות..:-P

פורסם

כל חיישן תחליפי שהוא לא רמה סוג ז' מגיע עם סט מחברים שמתאים לכל סוגי הרכבים או שניתן להזמינו עם קונקטור שמתאים לכל סוגי הרכבים

בכל מקרה אין להלחים כי שום הלחמה לא תשרוד את מה שהולך שם

חום המסה של בדיל עם עופרת הוא לדעתי 272 מעלות אם אני לא טועה (אם כן מצטער)

חיישן למדה מתחיל לפעול רק ב300 מעלות - בקיצור חבל על הזמן חובה לחיצות !

פורסם
כל חיישן תחליפי שהוא לא רמה סוג ז' מגיע עם סט מחברים שמתאים לכל סוגי הרכבים או שניתן להזמינו עם קונקטור שמתאים לכל סוגי הרכבים

בכל מקרה אין להלחים כי שום הלחמה לא תשרוד את מה שהולך שם

חום המסה של בדיל עם עופרת הוא לדעתי 272 מעלות אם אני לא טועה (אם כן מצטער)

חיישן למדה מתחיל לפעול רק ב300 מעלות - בקיצור חבל על הזמן חובה לחיצות !

עתיד! הלחמה בחוץ! חיישן בפנים!? אין בחוץ 300 מעלות...
פורסם
עתיד! הלחמה בחוץ! חיישן בפנים!? אין בחוץ 300 מעלות...
החוטים דומים לפלדה קפיצית כי הם נוגעים בגוף החימום, לכן שיטת הלחיצה . ושוב, כל עוד הפרש המחיר בין מקורי לחלופי , הוא זניח קח מקורי, רק תרוויח, ..

פורסם

שיטת הלחיצה באה מסיבה אחרת לחלוטין!!!

בתיאוריה- מכיוון שטמפ החיישן בזמן העבודה ואשר עוברת גם לחוט ודרכו גבוהה ביותר, קיימת סבירות (בתיאוריה קיימת ודאות) שבדיל ההלחמה מהחום ינזל לתוך החיישן ויהרוס אותו. נקודה.

יש לציין שאני אישית לא נתקלתי ברכב שהגיע אלי עם תקלה ושהיא נובעת מהלחמה כזאת שיצרה תקלה.

גם חשוב איך החוט עובר, מהחיישן כלפי מטה, או מהחיישן כלפי מעלה, ואורך החוט ומרחק ההלחמה מהחיישן.

לדעתי האישית חבל ברכישת חיישן מקורי, ההבדל עלול להגיע למאות אחוזים,

למשל בדייהטסו אפלאוז חיישן חוט אחד עולה בחברה בסביבות 1700שח (עשרות שקלים לכאן או לכאן)

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שיטת הלחיצה באה מסיבה אחרת לחלוטין!!!

בתיאוריה- מכיוון שטמפ החיישן בזמן העבודה ואשר עוברת גם לחוט ודרכו גבוהה ביותר, קיימת סבירות (בתיאוריה קיימת ודאות) שבדיל ההלחמה מהחום ינזל לתוך החיישן ויהרוס אותו. נקודה.

יש לציין שאני אישית לא נתקלתי ברכב שהגיע אלי עם תקלה ושהיא נובעת מהלחמה כזאת שיצרה תקלה.

גם חשוב איך החוט עובר, מהחיישן כלפי מטה, או מהחיישן כלפי מעלה, ואורך החוט ומרחק ההלחמה מהחיישן.זו התשובה, בנוסף למתכת הפתיל אשר אינה נוחה להלחמה.

לדעתי האישית חבל ברכישת חיישן מקורי, ההבדל עלול להגיע למאות אחוזים,יש חריגים רבים, בלנציה טמה 450 שח מקורי עם חוטוחיבור מקורי באורך הגלות, משומש עם חוטית 25ס"מ 380שח. בקיה לאו מצב דומה. לכן יש להשוות

למשל בדייהטסו אפלאוז חיישן חוט אחד עולה בחברה בסביבות 1700שח (עשרות שקלים לכאן או לכאן)

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

בברכה ZVIDOC

• תוכן חדש...