Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישום רכב וקנסות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה וקניתי רכב ואני רושם אותו נגיד על שם אבי ואין לו רישיון.

אם עשיתי חס וחלילה עברת תנועה או כל דבר אחר,מה קורה? על שם מי מגיע הקנס\נקודות\שלילה?

פורסם
אני לא בטוח שאפשר לרשום רכב על מישהו חסר רישיון.

נראה לך הגיוני?

שמעת פעם על זכות הקניין?

כל אדם יכול להחזיק רכב, לנהוג עליו זה משהו אחר

כעיקרון כל עבירה נשלחת לבעל הרכב כי הוא נוהג הכי הרבה על הרכב, או שהוא צריך לבקש ממי שנהג להודות באשמה ולהצהיר במשטרה מי נהג באותו זמן.

אז אם לאבאלה אין רישיון יבואו אליו עם אצבע מאמימה ויתבעו ממנו כביכול להביא את האשם ולתת את הדין, אולי הוא לא נוהג אולם הרכב על שמו ולכן הוא צריך לשאת באחריות ולתת את הדין (להסגיר את העבריין)

בדר"כ מטעמי נוחות רכב לא נרשם ע"ש אדם שאין לו רישיון

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא..

אם למשל יש לי רכב אני נוהג בו אך הוא רשום על שם אבא שלי שאין לו רישיון..

מי מקבל זימונים קנסות שלילה אנערף מה

פורסם
ואם נגיד אבא שלי לא מסגיר את העבריין? איזה עונש הוא יקבל?
בן כמה אתה?

הנגיד הזה אומרים בני 14

אולם יש שחיתויות פה ושם אבל זה עדיין מדינת חוק, ויש כל מיני צעדים לגרום לאביך שמשתף פעולה וכך נהפך לפושע לזמררר

ברגע שהוא לא ""מלשין"" - זו דרך עולם הפשע, הוא אוטומטית נכנס לפושעים פליליים- לא עברייני תנועה, "ואתה ילד שלי מוצלח" רוצה שאבא יקבל עונשים, תיקים חקירות רק בגלל שאתה ילד בן 17 אוהב ללחוץ ועוד עדיין בשלב הטיפש עשרה?

אם היית מבין קצת בחוק היית יודע מהתחלה שאין כזה דבר לא רוצה להסגיר.

יונתן, שלא מבין מהתחלה אתצ פשר השרשור הזה

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

בדר"כ מטעמי נוחות רכב לא נרשם ע"ש אדם שאין לו רישיון

שו מטעמי נוחות ?

פעם הבאה שתימכור או תיקנה רכב , שים לב שהם דורשים רק ת'ז כדי להעביר בעלות.

אז גם אם אתה בן 16 (או בת) ללא ר.נ. 02 אתה יכול להיות בעל רכב , משאית וכולי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תגידו מה יש לכם כל הזמן את קוטלים אנשים נמאס מזה כבר אתם מעצבנים.

א. אני בן 17.

ב. הבנתי שלא ניתן לרשום רכב על שמי אם אני מתחת לגיל 18.

ג.השאלה שלי היא עקב סעיף ב.

ד.אני לא עושה עבירות תנועה מכוונות.

ה.השאלה היא שאלה תאורטית,וחסר לך קצת הבנת הנקרא.

ו.מי שלא בא לו לענות שלא יענה, אבל שלא יתחיל לבלבל ת'שכל ולדבר שטויות ולקלל.

ז.!

יומטוב!

נ.ב ההודעה מופנית ליונתן

פורסם

הו כן???

ממש לא נראה לי.

אופי השאלות שלך ואיך שאתה כותב ושואל מריחות מסריח ומעידות על אדם שמעוניין לבצע עבירה וישר מנסה להתחמק ממנה- תראה איך אתה שואל. אם אני טועה לגביך ואתה סתם שואל אני מתנצל אבל לפי שאלותיך אתה קצת הרבה יותר ממתעניין.

אם עשיתי חס וחלילה עברת תנועה או כל דבר אחר,מה קורה? על שם מי מגיע הקנס\נקודות\שלילה?

כאן אתה בסדר, מדבר ושואל תיאורטית

ואם נגיד אבא שלי לא מסגיר את העבריין? איזה עונש הוא יקבל?

כאן אתה מדבר כמו ילד קטן שמחפש לצאת גבר ולא להיתפס, כל הנגיד האלה והסגנון

"אם טעיתי לגביך שוב אני מתנצל אבל לא נראה לי שהשאלה השנייה שלך נכנסת להגדרה "תיאורטית

לגבי זה שאתה בן 17 ידוע שלא יכול להיות שום נכס על שמך ול רק רכב, לפני גיל 18 אין לך את זכות הקניין כאילו

גם בגיל 17 שאתה בא לפתוח חשבון בנק יש מיופה כח

gsi16v

מתחת לגיל 18 אי אפשר לרשום רכב או כל נכס על שם מישהו

טעמי נוחות זה בין היתר טסט ובד"רכ מי שנוהג הכי הרבה על הרכב הוא גם בעליו

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

אוקי הבנתי אותך.

ואתה הבנת אותי.

אז היות ואיני רשאי לרשום על שמי רכב,במידה ואני רושם אותו על שם מישהו אשר אינו בעל רישיון,מה הדין במידה ומתבצעת עבירה?

פורסם

כמה סלט עשיתם... אלוהים ישמור.

להלן התשובות הנכונות:

1. ניתן בהחלט להעביר בעלות על רכב לאדם ללא רשיון נהיגה (על הסוג הספציפי או בכלל). אין שום בעיה.

2. ניתן בהחלט להעביר בעלות לקטין מתחת לגיל 18, אבל לא בסניפי הדואר אלא אך ורק במשרד הרישוי.

3. אם שוטר תופס "עבריין תנועה" על חם, זה לא משנה של מי הרכב, הדו"ח+נקודות וכו' על שם הנהג שכמובן מזדהה בתעודת זהות או רשיון נהיגה עם תמונה או דרכון.

4. דו"חות חניה מגיעים לבעל הרכב ולא מעניין את העירייה/משטרה מי נהג.

5. דו"חות מצלמה משטרתיים (מהירות או רמזור אדום) מגיעים גם הם לבעל הרכב.

6. דו"חות מצלמה משטרתיים שהינם ברירת קנס (מהירות עד 30 בעירוני או 40 בבינעירוני, או רמזור אדום) - אם בעל הרכב (שאינו מחזיק רשיון נהיגה) ישלם - לא מעניין את המשטרה מעבר לזה. אין צבירת נקודות למי שאינו מחזיק רשיון נהיגה מן הסתם... וכמובן שאין אישום על נהיגה בלי רשיון רק מעצם תשלום הדו"ח.

7. דו"חות מצלמה משטרתיים שהינם הזמנה לדין (מהירות מעל 31 או 41) - אמנם מגיעים לבעל הרכב, אבל אם יגיע למשפט בעל הרכב שאינו בעל רשיון נהיגה ויטען שאינו יודע מי נהג - הוא עשוי להיות בצרות. (בעיקר קנס גבוה מאוד - לא מאמין שיתנו מאסר אלא אם כן מדובר במהירות אסטרונומית וגם אז יתנו עבודות שירות או על-תנאי)

בקיצור - אם האבא לא מתכוון להוציא רשיון בזמן הקרוב - יש יתרון לרישום הרכב על שמו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...