Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם לידע כללי, הגז לא מוזרק בתור נוזל...... יש מערכת שמשתמשת במי הרדיאטור על מנת לחמם את נוזל הגז כך שיהפוך לגז ויוזרק כגז. לא כנוזל.

ובגלל זה אי אפשר להניע את הרכב עם גז אלא המערכת עוברת אוטומטית לגז כאשר ישנם מים חמים בצנרת.

פורסם
למה לעזאזל לדחוס גפ"מ לתוך טורבינה לוהטת של טורבו.... :|
אם יש מי שאומר שיש מי שכבר נוסע כך, אין מקום להערה החכמה לכשעצמה. ולחץ התערובת והטמפ' בטורבו איננה גבוהה יותר מהלחץ והטמפ' בתוך המנוע רגע לפני הניצוץ, ולמרות זאת אין הצתה מוקדמת לפני הניצוץ.
פורסם
נראה לי שהביצועים יהיו יותר טובים.

כי מתי שהוא יוזרק (הגז) הוא קר והחלקיקים שלו יהיו הרבה יורת צפופים ואז תהיה תערובות יותר עשירה של דלק?

תקנו אותי אם אני טועה.

:twisted:

אני יתקן אותך כי אתה טועה

גז , כמה שהוא לא יהיה דחוס..הוא לא יהיה דחוס כמו נוזל...למעשה אם הוא יהיה כל כך דחוז אז הוא יהיה נוזל

אבל מראש הוא כבר נוזל וכשהוא מוזרק הוא מיתפזר לגז.

מה שצריל לדחוס במנוע זה את האויר ולא את סוג הדלק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני אישית מכיר גולף GTI שעברה הסבה ומשמשת ללימוד נהיגה בנתניה

גולף GTI מוסבת לגז בביה"ס לנהיגה?

תן לי לנחש, היא של זה מפוקוס שמנסה למכור VR6 מביהס לנהיגה?:wink:

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גפ"מ = 95 אוקטן

גז ביתי =81 אוקטן

יש רכבים מגדשים שדורשים יותר מי 95 אוקטן.

למכירה זיכרונות של KINGSTON 1024MB 133Mhz SDRAM

בחצי מחיר :twisted:

פורסם

בכל מקרה אם תדחוס גז ואויר למדחס טורבו, סביר להניח שהוא יפוצץ את התערובת. אין שום סיבה לעשות זאת כשיש מערכת ניהול מנוע ממוחשבת ברכב. האויר מגיע דחוס ומערכת הניהול מוסיפה את כמות הדלק הנדרשת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אם יש מי שאומר שיש מי שכבר נוסע כך, אין מקום להערה החכמה לכשעצמה. ולחץ התערובת והטמפ' בטורבו איננה גבוהה יותר מהלחץ והטמפ' בתוך המנוע רגע לפני הניצוץ, ולמרות זאת אין הצתה מוקדמת לפני הניצוץ.
גאון הדור, אין מקום להודעה שלך. אני מציע שתקרא טוב טוב את ההודעה שלי.

מה שחכמי הפורום הציעו, הוא לדחוס את הגז ביחד עם האוויר טרם כניסתו לטורבו.

או בעברית צחה, במקום שהגז יוזרק לצילינדר הוא יכנס לתוך הטורבינה של הטורבו!

אני מוכן לתת לך לבדוק מה קורה כאשר מזריקים דלק לתוך הטורבו ביחד עם האוויר אחרי ספול-אפ.

• תוכן חדש...