Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג , מה זה בכלל ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני רוצה לסתום עוד חור בהשכלה ולשאול את השאלה :

מה זה ליסינג ?!

( אם אפשר , אז תשובה מלאה ככל האפשר )

ממש סליחה על הבורות אבל "אין הביישן למד"

* יש לציין כי חרשתי את החיפוש...

תודה! :wink:

שחר.

פורסם

מין עסקת מימון. יש מספר אפשרויות שחברות מציעות.

בגדול, אתה מקבל רכב, בתשלום ראשון של חלק מהרכב (לא תמיד), בנוסף תשלום חודשי קבוע (או משתנה), ואורך מסוים של עסקה (שלוש שנים ?).

במהלך כל התקופה, כל ההוצאות השוטפות הם על חברת הליסינג (כאופציה בתוספת תשלום) כגון טסט, טיפולים, תקלות ואפילו לעתים ביטוח.

בתום התקופה, אתה נדרש או -

1. לשלם את ההפרש הנותר למלוא מחיר הרכב ולקבל אותו.

2. להחזיר אותו לחברה, ולהמשיך עסקה חדשה על רכב חדש.

קח בחשבון שברוב העסקאות הרכב לא על שמך, אלא על שם חברת הליסינג.

פורסם

יניב יקירי,

אין כזה דבר לשלם את הפרש העסקה,

אם אתה רוצה לקנות את הרכב, אתה קונה אותו פחותת 10 אחוז הנחה (כל חברה מורידה בדרך כלל לפי המחירון , או לפי עצם דעתה)

עיסקת ליסינג תפעולי זה כמו השכרה לטווח אורך

3 או 4 שנים

אתה משלם תשלום חודשי, אתה מקבל טיפולים לאוטו, בעניין ביטוח ואגרת רישוי, זה הכל תלוי בהסכם שיש לך עם החברת ליסינג,

יש חברות שאתה משלם את הטסט וביטוח (הם מורידים לך את זה בחשבונית) ויש חברות ליסינג שהן משלמות את הטסט וביטוח,

זה הכל תלוי בהסכם (חוזה) עם החברה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לא כתבתי כמה לשלם. יש הסכם, ובו מוסכם גם המחיר הראשוני, גם הפרמיה וגם התשלום האחרון (אם תהייה מעוניין בו)... את כל שאר הדברים כתבתי כבר, לא ?

פורסם

טוב אז אני ארחיב את השאלה. למה לחברות הליסינג יש רק רכבים "משעממים"?

כלומר למה לא שווה להן לעשות עסקות ליסינג גם עם רכבי פאר וספורט?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

יש הרי אפשרות לקנות את הרכב לאחר סיום החוזה...

מה אם החוכר לא רוצה לקנות את הרכב? האם הוא מחזיר את הרכב לחברה וזה נחשב כמו נגיד דירה בשכירות?

פורסם

טוב אז אני ארחיב את השאלה. למה לחברות הליסינג יש רק רכבים "משעממים"?

כלומר למה לא שווה להן לעשות עסקות ליסינג גם עם רכבי פאר וספורט?

עמוס

אם תסתכל על הקהל יעד תבין שזה לא מה שהוא צריך, לדוגמא איש בחברת הייטק שהחליט לרכוש רכב מליסינג לא ממש מעניין אותו מה יש לו מתחת למכסה מנוע, הוא צריך להגיע מנקודה מסויימת לנקודה מסויימת בנוחות ובלי הרבה קישקושים(לא שאני מכליל את אנשי הייטק וטוען חס וחלילה שאין מבינהם חובבי רכב אני מדבר בגדול :lol: ).

דבר שני לא משתלם לחברות הליסינג אחזקה יקרה בלאי מואץ צריכת דלק וכו'.. וכו'...

בתאוריה אפשר לעשות חברת ליסינג שתתמוך ברכבי ספורט לגבי ההצלחה והביקוש שלה אני לא כ"כ בטוח.

בגדול אפשר להזמין הכל תלוי בתקציב של החברה שאתה נמצא בא ולחץ מצד העובדים להזמין מכוניות ספורט.

Honda hornet 600

פורסם

אין קשר לקנייה.

החכירה היא בדיוק כמו שכירות

ההנחה בקנייה היא מעין "הטבה" ללקוח ששילם כבר את מחיר הרכב במשך 3 השנים.

פורסם

סתם לידע כללי, יש לכם מושג אם נגיד לוקחים רכב כמו מאזדה 3 ל3 שנים (חוכרים אותה ל3 שנים) כולל טיפולים ואחזקה...

מה בערך המחיר לחודש?

פורסם

הסיבה שיש להם רק רכבים משעממים היא שהרכבים האלה לרוב מספקים תמורה טובה למחיר הנמוך מאוד שלהם. הוצאות תפעול נמוכות, אחזקה נמוכה, וכו' וכו', בקיצור - ז-ו-ל.

בגלל זה שווה להם להביא המוני מכוניות מאותו דגם משעמם.

פורסם

סתם לידע כללי, יש לכם מושג אם נגיד לוקחים רכב כמו מאזדה 3 ל3 שנים (חוכרים אותה ל3 שנים) כולל טיפולים ואחזקה...

מה בערך המחיר לחודש?

המחיר משתנה בכל חברה...

סתם דוגמא אבא שלי מקבל מהעבודה שלו מאזדה 3 ב 2500 ש"ח חודש..

דוד שלי מקבל את אותה מכונית מחברה אחרת ב3000 ש"ח

חשוב גם לציין כי התפקיד משחק תפקיד לא קטן פה גם (מין הסתם אם יש לך תפקיד ניהולי כל שהוא תקבל מגווןם אחר של מכוניות לבחירה לדוגמא)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לגבי מחיר הרכב, שמעתי איפשהו שמדובר באיזור 2000 ש"ח לחודש תמורת רכב מקבוצה 2.

לא ברור לי מה זה כולל - עם ביטוח, בלי ביטוח וכו'.

בכל מקרה, אני לא חושב שחברה כמו ניו-קופל בכלל מבטחת מקיף, בדיוק כמו שחברות ההשכרה לא עושות את זה.

אין שום בעיה לקחת רכב ספורט, או כל רכב אחר בליסינג (אפילו רכבי יוקרה, כמדומני eladdl מהפורום הזה אמר שהX5 שלהם נלקחה בליסינג). בארה"ב זה מאוד מקובל, אפילו ל911 טורבו.

כאן, בגלל ההנחות שמקבלות חברות הליסינג על מכוניות מסויימות, ההפרש בינן לבין מכוניות אחרות יהיה גדול ממה שהוא אמור להיות.

חברת הליסינג מקבלת, נניח, 10% הנחה על מאזדה 3 בגרסת האבזור הבסיסית. על רכב אחר ב122K, היא לא תקבל הנחה כזו - והלקוח יכול לצפות לעליה משמעותית במחיר (גם דרכה של חברת הליסינג לומר, "עזוב אותנו, לא רוצים להתעסק עם מכוניות מיוחדות"). חברת הליסינג לרוב לא תסרב, אלא פשוט תדפוק מחירים גבוהים.

זה בא לענות על דרישות של חברות לרכבים מסויימים (נניח שיש עובד שמתעקש על רכב מסויים, או עובד בכיר, וכו'), הרי חברות לא ערוכות להחזיק רכבים בבעלות שלהן, אלא רק דרך חברות הליסינג, וכך, אם חברת הליסינג לא מוכנה לקחת רכב כלשהו, הם כבר בעייתיים מבחינת החברה.

לכן זה נדיר למצוא מצב שבו חברת הליסינג תסרב לקחת את הרכב, לרוב היא תגלגל את העלות אל הלקוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבנתי שיש כזה מנהג "לרכוש מכוניות מליסיינג"

מה הכוונה, למכוניות שעברו תקופת ליסיינג 1?

כאילו, אם מישהו השכחיר (או איך שלא רושמים) אותה ל3 שנים,

אז סביר להניח שאף אחד לא יקח אותה, אז הם פשוט מוכרים אותה לציבור (אם המשכיר כמובן לא רוצה אותה)??

האם משתלם לרכוש מכונית מליסינג? האם צריך להתייחס למכונית שנמכרת מליסנג כאל כל מכונית אחרת שנמכרת או שיש דברים אחרים שיש לקחת בחשבון?

• תוכן חדש...