Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני כשבועיים החלפתי רצועות ברכב הנ"ל...

הרכב נסע מאז כ100 ק"מ(הייתי באילת) ...היום שבאתי לרכב שמעתי מעין שריקות מוזרות מהמנוע..

הסתכלתי במנוע וחשכו עיניי התבריג של מותחן הרצועות פשוט נשבר (לבורג הארוך שבאמצעותו מכוונים את הרצועות אין יותר הברגה להכנס אליה) השאלה שלי היא כזו..אפשר לנסוע במצב הזה עוד איזה 200 ק"מ? (אני חייב את הרכב היום בערב) .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אם תכניס את הרכב עכשיו-עכשיו למוסך אני מאמין שיספיקו לסדר לך אותו עוד היום.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אז עזוב את הרכב היום בערב וסע במונית.

תשמע,אם לא חבל לך על האוטו אז סע עוד 200ק"מ אבל דע שאתה יכול לגרום נזק יותר רציני לרכב.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אם האוטו עובד ולא נכבה סימן שהלך לך המותחן אביזרים ול מותחן טימינג. אם הלך מותחן טימינג האוטו לא יניע.

חוץ מזה איך תנהג שעוד מעט ערב בלי אלטרנטור?

אתה תתקע. ואיך תנהג בלי משאבת הגה. אתה יודע איך ההגה קשה ולא בטיחותי ככה.

תעשה את השיקולים שלך. אני לא ממליץ. מה כן אני ממליץ תתרחק מהמוסך שלך כמו מאש שגם כזכור לי לא החליף לך מחזירי שמן אפילו שהם היו "כחדשים" בשביל 30 שקל מחזיר שמן שהכל כבר מפורק מחליפים כי אם עכשיו תתחיל נזילה אז לך תפרק הכל ותשלם עבודה והרבה עבודה.

תחליף מוסך. את השיקולים לנסוע היום או לא לנסוע זה החלטה שלך

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...