Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התקלה של רצועת טבולה רלוונטית רק לדגם בנזין 1.2 שלא שווק בברלינגו אלא רק באופל קומבו.

בדיזל יש תקלה אחרת שגם קשורה לטיימניג, תקלה בשרשרת בין הקאמאפטים. היצרן החליף שרשרת 7 מ"מ ב 8 מ"מ וזה אמור לפתור את הבעיה. קיים קיט תיקון ש"אמור" להיות מותקן ללא תשלום. המרכאות זה כי לא שמעתי עדיין שזה קורה בפועל.

מאיזור 2024 המנועים מגיעים מהיצור עם שרשרת 8 מ"מ כבר. 

פורסם

אם אני לא טועה, זה הברלינגו של הבחור שאני מכיר שהלך לו מנוע אחרי כ 120K ק"מ בשנתיים וחצי (דגם 2023) נכון בוקי?

חד משמעית עדיף להקדים תרופה למכה ולהחליף לפני שזה קורה

הוא אמנם נסע המון (המון ב"ש-חיפה) אבל עדיין עדיף לטפל גם למי שנוסע פחות ממנו

פורסם
לפני 5 שעות, Buki כתב:

המרכאות זה כי לא שמעתי עדיין שזה קורה בפועל.

אני מכיר מקרה אחד שהשרשרת הוחלפה במסגרת הריקול, ולא רק עדכון תוכנה, כי המנוע הרעיש בגלל השרשרת. 

אבל זה נכון שהם עושים עדכון תוכנה בלבד אם אין סימנים לכך שהשרשרת הדקה בסוף חייה. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)

ראיתי גם לא מעט תלונות על קולר EGR ומזרקים ב1.5 בקבוצות פייסבוק.

בחור אחד העלה הצעת מחיר שהוא קיבל במוסך יבואן להחלפת מזרקים בעלות של (תחזיקו חזק) 25 אלף שקל(!)

קולר EGR גם לא תקלה זולה כי צריך לפרק הרבה כדי להגיע עליו.

בקצרה אני אישית חושב שזה מנוע בוסר ועוד לא הייתי רוכש רכב עם המנוע הנ"ל גם אם הוחלפה שרשרת ל8 מ"מ.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • מעניין 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...