Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.1.2026 בשעה 17:29, סולל הדרך כתב:

אולי המשלוח השני יגיע עם חימום להגה? 😂

משהו שקפץ באחת הקבוצות 

יש חשש שהמשלוח השני לא יוסיף אלא יחסיר...

מסתבר (בדקתי את זה) שקיה השמיטו את הקירור במושבים מהמפרט שמופיע באתר החברה... מוזר? אמת? נבואה שמגשימה את עצמה?

שאלתי את הסוכן, אמר שללא שינוי יבדוק למה המפרט עודכן.

אני פסימי.

בתמונות מפרט ישן מול חדש (קרדיט לפייסבוק)

IMG_4530.jpeg

IMG_4529.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמור להיות שינוי.

אגב לגבי גרסאות, יש כמה וכמה . הנה סקירה אנגלית:

מה שכן, הרדיו בגרסה הנוכחית פשוט ח*א. כמעט בכל תחנה יש רעשים כאילו המכשיר לא נועל על התדר, או שהאנטנה דפוקה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האם מישהו מאלו שקיבלו כבר את הרכב מתכנן לרכוש גלגל רזרבי? אנחנו חושבים איך ומאיפה לעשות את זה. 

פורסם

https://www.nice-drive.co.il/product/גלגל-רזרבי-17-חישוק-פלדה

image.png.684933cc71e3f74433265c08c19b3c45.png

image.thumb.png.fe79e8f6bfadb450ee2be2aef68cae2b.png

שימו לב, אין יציאה לכביש 5 כמופיע במפה, יציאה בחזרה באותה הדרך שנכנסים.

לבחור בחנות קוראים רונן.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה רבה! 🙂

שאלות: 

1. האם זה מישהו מוכר? ההורים מהצפון, האם יש מקום דומה בצפון? אם לא, נשקול לבדוק את המקום הזה ששלחת
  2. האם פרט לקוטר של 17 אינץ', שאר המידות לגלגל רזרבי הן סטנדרטיות? 
  3. האם במקום גלגל פלדה לא עדיף גלגל מאלומיניום שקל יותר? 

פורסם

מפרט הגלגל מצורף:

image.png.88b92e46e7183188e8744ef6560304e0.png 

Key Specifications
Bolt Pattern: 5x114.3 (5x4.5 inches) is standard for many trims.
Offset (ET): Varies; examples include ET51 for 18x7.5J rims and ET50 for 8Jx19 rims.
Center Bore: Around 67.1mm (common for Kia/Hyundai). 

החליפי ששלחתי הוא ״אוניברסלי״ אבל צריך לוודא שיתאים ל 5 חורים , בדרך כלל אוניברסליים יש להם חירור :גמיש״ 

זה חליפי/זמני לא מיועד לנסיעות ארוכות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

https://www.nice-drive.co.il/product/גלגל-רזרבי-17-חישוק-פלדה

image.png.684933cc71e3f74433265c08c19b3c45.png

image.thumb.png.fe79e8f6bfadb450ee2be2aef68cae2b.png

שימו לב, אין יציאה לכביש 5 כמופיע במפה, יציאה בחזרה באותה הדרך שנכנסים.

לבחור בחנות קוראים רונן.

מחיר?

כולל ג׳ק ומפתח?

אגב... גרסת הספורטאז הקצרה חוזרת. אספקה במרץ. מפרט ומחיר באתר.

קצת מרגיש מרומה שאמרו שאין כוונה להביא אותה בעתיד ומדובר בצורה הישנה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, סולל הדרך כתב:

אגב... גרסת הספורטאז הקצרה חוזרת. אספקה במרץ. מפרט ומחיר באתר.

קצת מרגיש מרומה שאמרו שאין כוונה להביא אותה בעתיד ומדובר בצורה הישנה.

נכנסתי לאתר, נראה שזו גרסה היברידית אירופאית קצרה, מעניין. 

מבחינת ההרגשה שלך - אני עכשיו עם אופל מוקה 2025 הגרסה לפני מתיחת הפנים. לפני שלקחתי אותה הייתי בסוכנות 3-4 פעמים ושאלתי מתי הדגם MHEV עם מתיחת הפנים מגיע, אף אחד לא ידע על מה אני מדבר, שלא ידוע מתי צפוי.

חודשיים אחר כך ה MHEV הופיע באתר שלהם. 

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם

כל ההתנהלות שלהם מאוד מוזרה

באתר בהתחלה היה מפרט, עכשיו הוא נעלם

לא ברור איך ההספק של המנוע האירופאי חזר לשיאו ואותו מנוע חשמלי לכאורה מוציא יותר הספק ואיך יש הבדלים בתאוצה בין הלונג בארה"ב לישראל עם אותה יחידת הנעה.

איך הושמט לפתע הקירור במושבים (הנציג נשבע לי שזה טעות והם יתקנו את זה) ואני מאמין לו כי יש שורות כפולות במפרט, כאילו שמו איזה דיסלקט לכתוב אותו.

עכשיו אני שואל את עצמי אם כדאי לחכות עוד חודש לקצר (ההבדל סה"כ 11 ס"מ)

יש יתרון קל באבזור לקצרה בדמות פנסי ערפל עוקבי פניה, גאנט 19 וחימום הגה (זה טמטום אבל ממכר).

מנגד שטח מטען גדול עדיף לי באופן אישי (יש גולדנית בבית), לדעתי האישית הצורה האמריקאית יפה יותר ובסופו של יום אני מאמין שהביקוש כמשומשת ללונג יהיה חזק יותר. 

פורסם
לפני שעתיים, Coresh כתב:

גרסה היברידית אירופאית קצרה,

מנוע מופחת הספק. 160 בנזין 203 סוסים. אבזור כמו לפני מתיחת הפנים.

האתר אמור להתעדכן.

לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

הושמט לפתע הקירור במושבים (הנציג נשבע לי שזה טעות והם יתקנו את זה) ואני מאמין לו כי יש שורות כפולות במפרט, כאילו שמו איזה דיסלקט לכתוב אותו.

זה כח האדם שיש 😬 כרגע 😉

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, zaf כתב:

האתר אמור להתעדכן.

זה כח האדם שיש 😬 כרגע 😉

זה מה שעלה אתמול ונעלם

המפרט זה משהו מחייב

עם כל הכבוד, יממן היבואן סטודנט לתקשורת חובב רכב שיתחזק את האתר כמו שצריך.

זה לא מה שיוצא...אני מרוצה.

אתמול גם הודיעו שהמשלוח השני מתעכב. יש בים רוח, גלים, חותים ומדוזות ככה שהאספקות סביב אמצע פברואר. אם לא יפריעו הסרדינים בים לשיט 😂

IMG_4541.jpeg

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם

כי זה לא המפרט הנכון, זה של הלונג.

תבדוק במידות.

אבל, זה דיון סרק. אין לנו (לי/לך) כל אפשרות לתקן טעויות של אחרים.

מקווה שטלקאר יפתרו את זה.

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

האתר אמור להתעדכן

לא בדקתי את המפרט, אבל נראה שההיברידי הקצר כבר באתר: 

Screenshot_2026-01-15-14-51-36-507_com.brave.browser-edit.jpg

פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

הודיעו שהמשלוח השני מתעכב. יש בים רוח, גלים, חותים ומדוזות ככה שהאספקות סביב אמצע פברואר

אוניה הייתה אמורה לפרוק ב 18/1 לכן אספקה בפברואר סבירה.

אבל כרגיל במחוזותנו, הברדק זה תכונה מובנית.

פורסם
לפני 4 שעות, zaf כתב:

האתר אמור להתעדכן.

זה כח האדם שיש 😬 כרגע 😉

הבעיה היא שאם אתה צודק כולם מצטטים מפרט לא נכון.

IMG_4542.png

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...