Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, Liel Baruch כתב:

אני 3 שנים עם ארונה 2022 FR1.5 עם צמיגים 17'.

לדעתי בידוד הרעשים מצויין למעט קצת רעשי כביש (נוסע המון בינעירוני ללא פקקים).

מאובזר בכל טוב, חזק ויחד עם זאת יכול להיות חסכוני (אני בקבוע מוציא ממנו 1:15 מדוד במשאבה).

הרכב מרווח יחסית לגודלו ובתא המטען נכנסים לנו בקלות עגלה מלאה (אמבטיה), מזוודה בגודל מלא וטרולי.

הרכב תכף יוצא למכירה (הזמנו רכב חדש) ואישתי מתאבלת עליו כבר תקופה, מבחינתה הוא הרכב המושלם.

תודה על הפיידבק ליאל, הפתעה לטובה,

אצלי מדובר בעיקר בנסיעות בעיר עם הרבה פקקים בבוקר, ובינעירוני רק בסופש.

שוקל את צעדי, עקרונית דגם 1.5 עדיף מבחינת ביצועים, אך פחות נפוץ בלוחות (מחפש ק"מ נמוך)

נחיה ונראה, ממש אין לחץ.

פורסם (נערך)

אין לי ניסיון עם אופניים, אבל אני חוזר על מה שנכתב כאן פעמיים בשבוע: קח את המטען _ במקרה זה האופניים - לסוכנות רכב ובדוק את ההתאמה באופן אישי. אני לא בטוח שהארונה תתאים, את הויטארה אני לא מכיר מקרוב.

לגבי רעשים - עניין שאיני רגיש לו (נוסע בסוזוקי 😉), אבל, באופן כללי, איכות תא הנוסעים של הארונה טובה מאוד. אבל אל תצפה מרכב עממי לשקט של רכב יוקרה.

אגב, בדקת את אחותה הצ׳כית קאמיק? דומני שהיא טיפה מיותר מרווחת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אין לי ניסיון עם אופניים, אבל אני חוזר על מה שנכתב כאן פעמיים בשבוע: קח את המטען _ במקרה זה האופניים - לסוכנות רכב ובדוק את ההתאמה באופן אישי. אני לא בטוח שהארונה תתאים, את הויטארה אני לא מכיר מקרוב.

לגבי רעשים - עניין שאיני רגיש לו (נוסע בסוזוקי 😉), אבל, באופן כללי, איכות תא הנוסעים של הארונה טובה מאוד. אבל אל תצפה מרכב עממי לשקט של רכב יוקרה.

אגב, בדקת את אחותה הצ׳כית קאמיק? דומני שהיא טיפה מיותר מרווחת.

תודה, בוודאי שנבדק, שני הדגמים מתאימים להכנסת אופני שטח  = לאחר שמזיזים את מושב הנוסע קדימה.

קאמיק... רכב נהדר, אולם הריצפה לא שטוחה , קיים סף הטענה עמוק (מעל 12 סמ) אין אופציה להגביה את המשטח ובנוסף, קיפול המושבים יוצר עוד גיבנת בהמשך

עלה לי רעיון לבדוק את סף ההטענה בפאביה

פורסם
לפני 12 שעות, yossil07 כתב:

תודה על הפיידבק ליאל, הפתעה לטובה,

אצלי מדובר בעיקר בנסיעות בעיר עם הרבה פקקים בבוקר, ובינעירוני רק בסופש.

שוקל את צעדי, עקרונית דגם 1.5 עדיף מבחינת ביצועים, אך פחות נפוץ בלוחות (מחפש ק"מ נמוך)

נחיה ונראה, ממש אין לחץ.

בהחלט פחות נפוץ, אני מציץ בלוחות בזמן האחרון בגלל שאני גם מעוניין למכור, מקווה שיימכר לקונה המאושר במהרה 😀

פורסם

אם יש לך אפשרות לחכות לגאז אני הייתי עושה את זה .

כבעלים לשעבר של ויטרה וארונה , הארונה רכב טוב יותר כמכלול ובפער לא קטן .

הויטרה כולה פלסטיקית, רועשת מיושנת מאוד בעיצוב הפנימי שלה ואינה רכב מזמין לטעמי , נהנית מאמינות גבוהה מאוד, לשלם מעל מחירון בשום פנים ואופן לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, CX25GTI כתב:

אם יש לך אפשרות לחכות לגאז אני הייתי עושה את זה .

כבעלים לשעבר של ויטרה וארונה , הארונה רכב טוב יותר כמכלול ובפער לא קטן .

הויטרה כולה פלסטיקית, רועשת מיושנת מאוד בעיצוב הפנימי שלה ואינה רכב מזמין לטעמי , נהנית מאמינות גבוהה מאוד, לשלם מעל מחירון בשום פנים ואופן לא.

מסכים, הג'אז תפורה למידותי 😊 - מסופקת ללא גלגל ספר החל מ 2020 😣 (אני גם בעלים של אחד כזה מדור קודם)

חבל שקבוצת מאיר "גדעו את הענף" עליו ישבו, הג'אז הולך ונעלם מהנוף, ואין לו מתחרה ישיר.

המחיר של ג'אז משנת 2025 מנותק מהמציאות, החל מ 154 לדגם אלגנס (ללא ניתור שטחים מתים וללא מפתח חכם).

ההמתנה יכולה לקחת חודשים, (דרישות ל ק"מ נמוך, יד ראשונה, ולא בצבע שחור)

במידה ויפול הפור על הארונה (DSG), אני מבין שצריך לרכוש רכב דיי חדש (1-2 על הכביש) דחיית החלפת/שיפוץ מצמדים שבסוף יגיע 😐

מבאס, כי מודל 2021-22 מוצא חן בעיני, אבל הוא כבר 3-4 שנים על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי yossil07
תיקון
פורסם
לפני כשעה, Liel Baruch כתב:

בהחלט פחות נפוץ, אני מציץ בלוחות בזמן האחרון בגלל שאני גם מעוניין למכור, מקווה שיימכר לקונה המאושר במהרה 😀

שלי נמכרה אחרי שבוע ומעל המחירון. פשוט תהיה סבלני. המון יתקשרו ויבלבלו על המחירון היבש.

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני כשעה, Rongaflugen כתב:

שלי נמכרה אחרי שבוע ומעל המחירון. פשוט תהיה סבלני. המון יתקשרו ויבלבלו על המחירון היבש.

לזה אני רגיל, היה לי אותו סיפור עם האיביזה ולבסוף נמכרה מעל המחירון.

אני בדרך כלל מצליב נתונים זהים עם מה שקיים ביד 2, מוריד מהמחיר הנמוך ביותר ועובד ככה.

מי שמתקשר לבלבל את המוח אני שולח אותו חזרה ליד2 להציץ בלוחות ואם יימצא משהו זהה במחיר נמוך יותר אז שיהיה לו בהצלחה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 30.1.2025 בשעה 12:20, yossil07 כתב:

אני שאלה, הארונה עברה מתיחת פנים ב 11/21

עד כמה השיפור מהותי מבחינת נוחות נסיעה, עיצוב פנימי בהשוואה לדגם הקודם

מתמקד בדגם FT עקב האיבזור המשופר בהשוואה ל STYLE + אופציה ל 1.5L

השאלה נובעת מכך שבדגמים לאחר מתיחת הפנים, הסירו את BSM - התראת שטח מת  + התראת תנועה חוצה מאחור שעבורי נחשב כפיצ'רים משמעותיים בשיקולי הרכישה

מצד שני, הדגם מ 2021 כולל את המערכות הללו

אולם מגיע ללא מערכת אקטיבית למניעת סטיה (שימוש במובילאיי 630 להתראה בלבד)

ציטוט

אתה מדבר על הארונה? לפי דגמים שראיתי מסוף 2022 כבר אין מובילאיי שם

אני בהתלבטות באיזה דגם להתמקד

לחלופין, בכלל ללכת בכיוון שונה: - רכב באותם מידות +/-

סוזוקי ויטרה 1.4 2022, כל אביזרי הבטיחות מגיעים כסטנדרט בשני הדגמים (כולל הפחות מאובזר GLX) 

מצד שני סלון הרכב מרגיש כמו שנות ה90😒

מתמקד בדגמים הללו עקב דרישה (לא מתפשרת) לתא מטען עם ריצפה שטוחה

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
פורסם

אלה שנות הקורונה, משבר הצ׳יפים, וכמעט בכל משלוח האיבזור השתנה.

לגבי הסוזוקי - בדוק מה מערכות הבטיחות עושות. למשל טווח המהירויותֶבהן הבלימה האוטונומית פועלת (בארונה טווח גדול, אם כי איני זוכר פרטים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...