Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים. 

מבקש את עצתכם. 

ברשותי רכב שני קיה פורטה 2011  של הילדים. 

לאחר טיפול החל לתקתק המנוע ולשרוף שמן. 

מופיע גם שמן בפלגים. 

אין לי מושג אם יש קשר אך זה קרה באותו זמן. 

לאחר בדיקה בכמה מוסכים נאמר לי שהאופציות היחידות הן החלפה או אובר אול. 

המחיר יוצא לי די זהה לשתי האופציות. 

מה עדיף? 

תיקון וחידוש המנוע אם החלפה באחר שזה די הימור למצבו של המנוע המשומש. 

תודה רבה לכם. 

פורסם
לפני 26 דקות, megabyte כתב:

הימור למצבו של המנוע המשומש. 

אני אישית הייתי בוחר בשיפוץ המנוע הקיים, חשוב לבחור במקום מקצועי שיודע לעשות את העבודה לפי מפרט יצרן ובחלקים מקוריים.

למנועי GDI יש נטייה לפתח בוצה ותופעות של צריכת שמן אחרי 100K בהרבה פעמים. לקחת מנוע משומש שלא יודעים מה עבר עליו (ותכלס רק בודקים שיש לו קומפרסיה) זה הימור כמו שרשמת.

• אהבתי 1

פורסם

הרכב במחירון שווה אולי 16 אלף ש"ח , בחיים האמיתים אולי עשריה אם הוא במצב סביר, אני מניח שאוברול מלא יעלה לך אצל בעל מקצוע קרוב לחמישיה , אני באופן אישי לא הייתי נכנס להשקעה בעלות של כ 50% מהרכב.

הייתי בסיפור דומה עם לאנסר עבור חבר , למצוא בעל מקצוע אמיתי שיעשה עבודה טובה זה סיפור יקר והכדאיות אפסית , אחריות ל 3 חודשים במקרה הטוב בקיצור לשיקולך.

מניח שניתן למצוא מנוע מפירוק ברמה של עד 2000 ש"ח , כולל פירוק והרכבה 3500 - 4000 ש"ח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני שעה, CX25GTI כתב:

הרכב במחירון שווה אולי 16 אלף ש"ח , בחיים האמיתים אולי עשריה אם הוא במצב סביר, אני מניח שאוברול מלא יעלה לך אצל בעל מקצוע קרוב לחמישיה , אני באופן אישי לא הייתי נכנס להשקעה בעלות של כ 50% מהרכב.

הייתי בסיפור דומה עם לאנסר עבור חבר , למצוא בעל מקצוע אמיתי שיעשה עבודה טובה זה סיפור יקר והכדאיות אפסית , אחריות ל 3 חודשים במקרה הטוב בקיצור לשיקולך.

מניח שניתן למצוא מנוע מפירוק ברמה של עד 2000 ש"ח , כולל פירוק והרכבה 3500 - 4000 ש"ח.

בדגם שלי המנוע מאוד יקר. 

לא פחות  מ4500. 

ויש עוד עבודה. 

יש מישהו שהציע כאמור שיפוץ ב4500

השאלה אם אני מוכר אותו כגרוטאה עכשיו זה בגרושים. 

אם אני משפץ (מחירון 16500) אמכור ב 10.000.

לא כדאי? 

עריכה אחרונה על ידי megabyte
תיקון טעות הקלדה
פורסם

מה מצב הרכב  חוץ מהמנוע כמובן ?

הרכב במצב טוב ? 

באם הרכב שמיש ובמצב טוב ניתן לשקול שיפוץ מנוע אצל מישהו אמין אשר ייתן אחריות לעבודה שלו, במקרה כזה הייתי מחזיק את הרכב עד שייגמר \ יתחשק להחליף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אחלק את התשובה לשניים.

מבחינה טכנית, עדיף שיפוץ של הקיים, כל עוד לא התגלו סדקים בבלוק עצמו. החלפת אטם ראש, החלקת הראש, החלפת טבעות בוכנה, החלפת כל האטמים (זה מגיע כסט מלא)  וניקוי יסודי של כל החלקים (שסתומים, מזרקים, גלים וכד׳)  המנוע אמור לחזור למצבו כחדש.  

מבחינה כלכלית, זה כבר השיקול שלך. אישית אילו אני עושה כזה דבר, אני מכריז על הרכב ״יד אחרונה״😉 , כלאמר מחזיק בו עד שימות.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...