Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.9.2024 בשעה 23:54, zvit כתב:

כל נפח מנוע מעל 1300 סמ"ק או כל רכב חשמלי. ובלבד שהמיסים עליו הם לפחות 79498 ש"ח (היבואן יכול לברר ולהגיד לך כמה מיסים יש על כל רכב - אי אפשר לחשב לבד) 

חדש לי שאפשר לרכוש רכב חשמלי בהלוואה עומדת. זה וודאי?

למישהו יש דוגמא לרכב חשמלי שהמס עליו 79498 לפחות?

פורסם (נערך)
לפני שעה, zvit כתב:

כמה אחוזי לקות בניידות יש לנכה? אם מעל 60% הוא זכאי לקצבה גם אם אינו נוהג.

50% אבל אני מניח שכדי לעלות ל60% הוא יצטרך להטרטר לכל מיני ועדות וכו'? מדובר בקשיש עם בעיות בראיותיות רבות, בגילו ובמצבו זה יהיה מאוד קשה לו ואני לא רוצה להכביד עליו יותר מדיי..האם הוא חייב להיות נוכח בועדות? אפשר שהבן שלו יבוא במקומו עם יפוי כח? מה גם שהוא חייב שיהיה לו מורשה נהיגה ואין מישהו שעונה על הקרטריון של ה1500 מטר מרחק

לפני שעה, zvit כתב:

אם הוא לא זכאי יותר להלוואה עומדת (כי אחוז הלקות שלו פחות מ-60%) יתכן שידרשו סכום כלשהו, אבל הסכום יהיה כנראה די זניח. 

כלומר לא ידרשו את אחוז ההלוואה שניתנה מהמחירון הנוכחי של הרכב, אלא משהו סמלי יחסית?

לפני שעה, zvit כתב:

לגבי הביטוח המקיף - אף אחד לא יבדוק את זה, ואין מה לדאוג.

טוב לדעת תודה! קראתי על מקרים בהם ביטוח לאומי דרש החזר של הקצבה ששולמה מהמועד בו הרכב לא בוטח במקיף, והיו מקרים שהסכומים הגיעו לעשרות אלפי שח ומעלה

עריכה אחרונה על ידי CarsManiac
פורסם

הוא חייב להיות נוכח, ובהחלט יכול להיות שיעלו לו ל-80% מה שיאפשר קצבה של 2500 ש"ח לחודש,  ללא תלות בבעלות על רכב. 

לפני שעתיים, tomerR כתב:

חדש לי שאפשר לרכוש רכב חשמלי בהלוואה עומדת. זה וודאי?

למישהו יש דוגמא לרכב חשמלי שהמס עליו 79498 לפחות?

זה ודאי.

קשה לדעת בדיוק. אבל רכב מעל 230000 ש"ח בד"כ יהיה באיזור.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...