Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים

התייעצות קטנה

ברשותי קורולה 2008 רובוטית,

בשנה האחרונה יש לי תופעה שאני לא יודע להסביר,

כשאני חונה את הרכב בשמש לכמה שעות, המזגן לא מוציא קור לפחות ב 5 דקות הראשונות, מוציא אוויר חם, אפילו לא טיפה של קור, ובכללי הקור שהוא מוציא כשנוסעים בשמש הוא לא הכי חזק.

אם אני חונה בצל / חניון תת קרקעי, אין לי את הבעיה הזו.

יש למישהוא רעיון?

אין לי חוסר בגז.

עריכה אחרונה על ידי Danieltz19
פורסם

רצוי בדקה הראשונה לפתוח חלונות בכדי לזרז את קירור הרכב. בימים חמים כמו השבוע רכב שחונה בשמש אכן לוקח זמן מסויים

למערכת המיזוג לקרר את תא הנוסעים.

גש לבעל מקצוע לבדיקה של מערכת המיזוג.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 4 דקות, מרק10 כתב:

רצוי בדקה הראשונה לפתוח חלונות בכדי לזרז את קירור הרכב. בימים חמים כמו השבוע רכב שחונה בשמש אכן לוקח זמן מסויים

למערכת המיזוג לקרר את תא הנוסעים.

גש לבעל מקצוע לבדיקה של מערכת המיזוג.

ברכב של אשתי (אותו רכב בדיוק) זה מוציא קור מהשניה הראשונה שהפעלתי את המזגן,

ככה שבטוח משהוא לא בסדר אצלי,

והייתי אצל מכונאי, הוא לא ממש בדק אבל הוא אמר לי שבאבחנה קלה המדחס שלי עייף וצריך החלפה

נשמע לי רק מוזר שמדחס עייף בלי שמש עובד מצויין

פורסם

בעבר מוסכניק המליץ לי לשיפור המזגן ברכב שהוא לא חדש מידי  - בחניה בשמש לשים מגן שמש קדמי וזה משפר את המזגן בתחילת נסיעה.

גם בגלל שהאוטו פחות רותח, וסיבה עיקרית  -  השמש קופחת על הדשבורד, גם אם המזגן ברגיל מקרר יפה, אבל אחרי שהדשבורד רותח

הרבה יותר קשה לו להוציא אוויר קר אחרי שכל הפלסיטקה והחלקים שם רותחים.

פורסם
לפני 11 דקות, הטויוטה כתב:

בעבר מוסכניק המליץ לי לשיפור המזגן ברכב שהוא לא חדש מידי  - בחניה בשמש לשים מגן שמש קדמי וזה משפר את המזגן בתחילת נסיעה.

גם בגלל שהאוטו פחות רותח, וסיבה עיקרית  -  השמש קופחת על הדשבורד, גם אם המזגן ברגיל מקרר יפה, אבל אחרי שהדשבורד רותח

הרבה יותר קשה לו להוציא אוויר קר אחרי שכל הפלסיטקה והחלקים שם רותחים.

באיביזה 2014 שלי התעסקתי עם המערכת מיזוג הרבה בקיץ הזה(לאחר מילויי גז שהיה חסר לי 300 גרם כולל זריקת זרחן), שמתי כיסויי על הדשבורד וזה הוריד את הקדיחה של החום מהדשבורד,אני למשל בודק: הרכב חנה בשמש שעות ארוכות אם שאני שם את היד על הדשבורד היא סולדת מיד דהיינו שזה מעל 50 מעלות. אבל עם הכיסוי אני מניח את היד עליו ויכול להשאיר אותה אז וודאי שהדאשבורד פחות מ 50 אני מתכוון לומר מסתמא זה היגיון התעלות קודחות מחום ועובר שם האוויר הקר הוא מתערבב עם החום בדופנים בפנים ומתחמם, אצלי לוקח רבע שעה 20 דקות להגיע ליעילות של מיזוג טוב בתא נוסעים, כנראה גם עייפות החומר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...