Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהוא, בתי המשפט לתעבורה בישראל מוזרים. 

עשית הכל חוקי למהדרין, וקרה משהו- "אל תצפה שהנהגים בארץ יצייתו לחוק". 

הולך רגל מתפרץ לכביש בריצה ונפגע מרכב- השופט: "נו, ואם הוא מטומטם, הוא צריך לשלם על זה ?"

לעומת זאת, כדי להרשיע אותך, אין שום בעייה להסתמך על החוק היבש בלבד.

המסקנה המתבקשת: יש צורך אקוטי לעשות הכל, אבל הכל, כדי להימנע מלהגיע למצב שבו אתה תצטרך להיות בבית המשפט לתעבורה, כי זכאי אתה לא תצא משם. בלי קשר אם אתה נהגת לחלוטין כחוק או שאתה רוצח פסיכופת שנוסע 2 קמ"ש מעל המותר בכביש מהיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

vladclar,

כפי שכתבו למעלה כנראה שהרכב הלבן הסתיר את הרנו מעיני האודי וכך גם את האודי מעיני הרנו .

האודי עצרה, המשיכה את דרכה רק לאחר שהמעגל התפנה  אחרי פנית הרכב הלבן ,אבל מה עם חובתו הבסיסית של הרנו :

1.להאט לקראת תמרור מתן זכות הקדימה ומעבר החצייה הנמצאים לפניו.

2.לגלוש לעבר כניסתו של המעגל.

3.לעבור את המעגל מצד ימין (תקנה מספר 22 (א) ).

עריכה אחרונה על ידי Rittberg
תיקון
פורסם

שיהיה לך בהצלחה עם כל הטיעונים האלה.

בכל מקרה, הסרטון שצירפת כאן לא עוזר לך לצאת ללא האשמה בתאונה ( מלאה או חלקית).

ולפי הנזק לרכב שלך שרואים בתמונה, תצטרך לשלם השתתפות עצמית,  גם אם יוחלט שנהג רנו אשם ברוב האחוזים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

sperial,

נכון אני נהג האודי ואחרי עשרות שנים ללא תאונה/תביעה יורד ילד(נהג הרנו)  שגילו פחות מ - 18 ואומר שמיהר לעבודתו .....

בשלב ראשון הסכים לשאת בנזק ,עד שהתערב סוכן הביטוח שלו.

פורסם

לסוכן הביטוח שלו גם יש את הסרטון?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אם המהירות במצלמה משקפת את המציאות ואני הייתי השופט הרנו היתה מקבלת את רוב האשמה.

נכון. האאודי צריכה לתת זכות קדימה אבל לרכב נוסע, לא לרכב טס...

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

רנו אמורה לתת זכות קדימה לרכב שמגיע משמאל . אאודי אמור לתת זכות קדימה לרכב המגיע משמאל. כל זאת בהתאם לתמרור 303 ותקנה 64 ז. אלה הדברים העיקריים שחשובים במקרה הנ"ל. אם לא היה סרטון ורק התמונה של הרכבים אחרי התאונה, אאודי היה נושא ברוב האשמה, מכיוון שרנו היה כבר עמוק בתוך הכיכר ואאודי רק בכניסה. הסרטון שופך אור מעט שונה על התאונה: על פניו נראה ששני הרכבים נכנסו לכיכר בערך באותו הזמן ולכן אם המקרה יגיע למשפט סביר שהאשמה תחולק בין הנהגים.

לפני 5 שעות, ברווז כתב:

איכשהוא, בתי המשפט לתעבורה בישראל מוזרים. 

עשית הכל חוקי למהדרין, וקרה משהו- "אל תצפה שהנהגים בארץ יצייתו לחוק". 

הולך רגל מתפרץ לכביש בריצה ונפגע מרכב- השופט: "נו, ואם הוא מטומטם, הוא צריך לשלם על זה ?"

לעומת זאת, כדי להרשיע אותך, אין שום בעייה להסתמך על החוק היבש בלבד.

תמצא הרשעות כאלה בבקשה ותעלה לכאן.

. תקרא היטב את פס"ד. אל תתבלבל עם פיצוי כספי ע"י ביטוח החובה של הנהג, שאינו תלוי באשמה בתאונה ופועל על פי חוק פלת"ד.

לפני 4 שעות, Rittberg כתב:

sperial,

נכון אני נהג האודי ואחרי עשרות שנים ללא תאונה/תביעה יורד ילד(נהג הרנו)  שגילו פחות מ - 18 ואומר שמיהר לעבודתו .....

בשלב ראשון הסכים לשאת בנזק ,עד שהתערב סוכן הביטוח שלו.

טיעונים לא רלוונטיים לתאונה. יש נהגים בני 18 שנוהגים באופן זהיר ויש כאלה בני 50 עם עשרות/מאות הרשעות. 

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אם המהירות במצלמה משקפת את המציאות ואני הייתי השופט הרנו היתה מקבלת את רוב האשמה.

נכון. האאודי צריכה לתת זכות קדימה אבל לרכב נוסע, לא לרכב טס...

תוכל להביא אסמכתא לכך מתקנות תעבורה? 😅

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לפחות בקטע שבתוך הסרטון האודי נוסע לאט, אבל לא עוצר.

פות״ש, תתרגל לרעיון שהיית מעורב בתאונה ושיש לך חלק ניכר באשמה. תבע את הביטוח, שלם השתתפות עצמית ולהבא שים לב למה שקורה משמאלך במעגל התנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

fatboy1340

היה ומגיעים להבנה ששתי הרכבים ניכנסו באותו זמן למעגל התנועה, תקנה 64 ז מתיחסת לרכבים שכבר נמצאים במעגל "נוהג רכב המתקרב למעגל תנועה שלפניו מוצב תמרור 303, ייתן זכות קדימה לרכב הנמצא בתוך מעגל התנועה" זה לא היה המצב , כי : שתי הרכבים ניכנסו באותו זמן למעגל התנועה.

sperial,

לפי הסרטון , אכן האודי לאחר עצירה לפני הכניסה למעגל (בגלל תנועה שהייתה במעגל)  , נכנס למעגל בנסיעה  איטית ,

מה עם חובתו של הרנו :

היה והרנו היה מקיים את חובותיו התאונה הייתה נמנעת .

פורסם

לכן , כפי שכבר רבים ציינו כאן, אם הסיפור יגיע למשפט, האשמה תתחלק בין שני הרכבים בצורה כשלהיא. לשניכם אשם תורם בתאונה זו. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Rittberg כתב:

fatboy1340

היה ומגיעים להבנה ששתי הרכבים ניכנסו באותו זמן למעגל התנועה, תקנה 64 ז מתיחסת לרכבים שכבר נמצאים במעגל "נוהג רכב המתקרב למעגל תנועה שלפניו מוצב תמרור 303, ייתן זכות קדימה לרכב הנמצא בתוך מעגל התנועה" זה לא היה המצב , כי : שתי הרכבים ניכנסו באותו זמן למעגל התנועה.

sperial,

לפי הסרטון , אכן האודי לאחר עצירה לפני הכניסה למעגל (בגלל תנועה שהייתה במעגל)  , נכנס למעגל בנסיעה  איטית ,

מה עם חובתו של הרנו :

היה והרנו היה מקיים את חובותיו התאונה הייתה נמנעת .

וגם האודי. עצירה מחוץ למסגרת הסרטון רחוקה מקו הכניסה למעגל והרכב הלבן מגביל את שדה הראיה לשמאל. על כן עצירה זו אינה מספקת.

העקשנות שלך ראויה לציון, אבל לא תעזור לך במשפט. לטעמי אשמתך לפחות 80% (מהנזק המצרפי). אחרים יסתפקו ב-50% - אבל זה ממש לא משנה, אתה תשלם אותה השתתפות עצמית ועלית פרמיה, הסכום זהה בין אם תוטל עליך אשמה של 1% ובין אם 100%.

חוץ מזה, אני מחזיר אותך בפעם השלישית או הרביעית לתיאוריה. אתה מקובע על הגדרות ישנות שהשתנו בסביבות שנת 2010. בהגדרה הנוכתית תמרורים 301 ו-303 אינם מחייבים האטה או גלישה. הם מחייבים מתן זכות קדימה, ואכן הרנו אינו נוטל זכות קדימה מאף אחד. מי שאינו נותן זכות קדימה זה אתה, כי אתה גולש ומתעלם מהמצאותו במעגל. הרושם שהרנו נכנס למעגל במהירות גבוהה רלונטי אולי לעבירה באותו שלב, לא לשלב בו אתה מתנגש בו.

הנה הפריים הרלוונטי: כאן חלון הנהג של האודי מופיע מאחורי הרכב הלבו, ושדה הראיה שלו לשמאל נפתח. חזית האודי בקו הכניסה למעגל. הרנו עמוק בתוכו. הצילום הזה מוכיח את אשמתך.

image.thumb.png.072aef9af5c22d9709ed7d65eb5ca37b.png

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial,

הקישור שרשמת אינו תקין .

הרנו בדרכו למעגל רואה את התמרורים 303 ומעליו מותקן תמרור 306 - הדבר לא מחייב אותו בכלום מבחינת מהירות הנסיעה ?

לגבי הפריים הרלוונטי - בתמונה שצולמה ע"י מכשיר אחר, ניתן לראות טוב יותר ששתי הרכבים נכנסו בו זמנית לכיכר , המהירות הגבוהה של הרנו יוצרת רושם שכאילו היה בתוך המעגל לפני האודי.

בכניסה למעגל ..jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...