Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אחרי שנים של פיתיון בעיות כמעט בכל תחום, יש לי בעיה שלא מצליח לפתור!

הגיר האוטומטי בטוחוטה קורולה שלי , הפסיק לעבוד , די רוורס 1 2 כלום , בדרך כלל שגיר הולך יש הילוכים שתופסים יותר או פחות , במקרה שלי כאן , הכל לא עובד בכלל , בהתחלה הצמיד קצת ובקושי יכולתי להגיע למוסך של חבר, האם יכולה להיות בעיה חשמלית? פיוזים או חיבורים של סולנואידים? או שהסולנואידים הלכו? 

תודה למי שיענה לעניין !! מדובר על טויוטה קורולה משנת ייצור 1998

פורסם

קורולה דורות אחרונים זה גיר רציף.

הצמדה קצת בקושי לא קשור לבעיות חשמל אלא למערך ההצמדה שזה ה torque converter(ממיר מומנט) ולמערכך הקלצ׳ים הפנימיים.

כישלון אפשרי בממיר מומנט שהשמן בו חסר, או בקלצ׳ים הפנימיים. מכיוון שאתה מתאר כישלון גם בכניסה להילוך אחורי וגם לקידמי החשוד המיידי הוא ממיר המומנט או חוסר קריטי בשמן. (תראה את הדגמת הפעולה כשמחברים את הלחץ ) 

דקה 3.15 :

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 10 דקות, zaf כתב:

קורולה דורות אחרונים זה גיר רציף.

הצמדה קצת בקושי לא קשור לבעיות חשמל אלא למערך ההצמדה שזה ה torque converter(ממיר מומנט) ולמערכך הקלצ׳ים הפנימיים.

כישלון אפשרי בממיר מומנט שהשמן בו חסר, או בקלצ׳ים הפנימיים. מכיוון שאתה מתאר כישלון גם בכניסה להילוך אחורי וגם לקידמי החשוד המיידי הוא ממיר המומנט או חוסר קריטי בשמן. (תראה את הדגמת הפעולה כשמחברים את הלחץ ) 

דקה 3.15 :

מדובר על גיר אוטומטי רגיל בטויוטה קורולה 1998

פורסם

תקין ללא נזילות כולל מפלס ושמן שהוחלף בחדש, אני חושב בסולנואיד, אבל אני גם חא יודע אם יש ריליים או נתיכים,  זה לא יכול כמעט להיות שכל ההילוכים לא מגיבים, בגיר שהולך יש הילוכים שנכנסים חלקית או יוצר או פחות, וכאן נראה שיש משהו  מרכזי יותר 

פורסם

הרכב רומז לך -״די, עזובתי... מספיק לי״ 😜 עברתי מספיק מ 1998.

וברצינות, גרור למתמחה בגירים. 

בגיר כזה ישן הסיכוי לתיקון רק באמצעות חלפים נמוך, אפשר שימליצו לך להחליף גיר. 

בכל מקרה, מכיוון שאתה אומר שלא נכנס לאף הילוך, החשוד המיידי הוא ממיר מומנט

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 12 שעות, zaf כתב:

הרכב רומז לך -״די, עזובתי... מספיק לי״ 😜 עברתי מספיק מ 1998.

וברצינות, גרור למתמחה בגירים. 

בגיר כזה ישן הסיכוי לתיקון רק באמצעות חלפים נמוך, אפשר שימליצו לך להחליף גיר. 

בכל מקרה, מכיוון שאתה אומר שלא נכנס לאף הילוך, החשוד המיידי הוא ממיר מומנט

מה יכול ללכת בממיר המומנט? הוא עובד על לחץ שמן עם סטייטור באמצע, האם לגיר כזה יש סולנואיד לממיר המומנט? כי לפי צורת התקלה זה משהו מרכזי , מחר אפרק ואהיה חכם יותר..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...