Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. רציתי לקבל יעוץ איזה מגבר לקנות לרכב.

יש לי רדיו דיסק של פיוניר דגם 5750 חדש ורק רמקולים אחוריים 6X9 של סרווין ווגה 120 וואט ו 60 אר.אמ.אס. אולי בעתיד אני אשים גם רמקולים קידמיים. אבל אין לי סאב ולא יהיה. המחיר הכי גבוה שאני רוצה להוציא זה 700 שח. השאלה אם יש מגברים איכותיים שפיקו את התועלת עד הסוף מהרמקולים שלי במחיר הזה או שאני אצטרך להשקיע יותר ? רציתי לדעת אם אולי כדאי לקנות את ה - 1000 וואט של פלטניום אודיו ? (ראיתי באתר ZAP שיש עליו המון ביקורות טובות) או אולי מגבר אחר? אני מחפש מגבר שלא יקר אבל איכותי. איזה כדאי ?

רציתי לדעת גם האם כדאי 2 ערוצים או 4 ?

פורסם

אני חושב שאולי כדאי לך לקנות מגבר של LANZAR או MAGNAT

או אפילו את הJBL ולהוסיף עוד 200 -300 שקל

כי יש המון הבדל בין המגברים האלה לא השאר בסגנון PLATINUM או CALIFORNIA BOOM

אלה מגברים פשוט ברמה אחת מעל

פורסם

אני מצדיק ומחזק את המילים של ROEE7 , עדיף פעם אחת לשלם טיפה יותר ואחרי זה להנות מטיב המוצר , ואם תקח משהו זול יותר וברמה שנחשבת פחות טובה - בסוף תרצה להחליף את המוצר כי לא תהיה מרוצה ממנו . כמו שאומרים "הקמצן משלם פעמיים"

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

האמת אם אתה מתכנן לקנות מגבר רק כדי להגביר 6X9 וותר על התענוג לא תקבל הבדל משמעותי

וחבל על הכסף,אלא עם תחשוב על להוסיף בהמשך גם קומפוננט ואז תשקיע במגבר נורמלי שישמש אותך בעתיד.מה שהמליצו לך לפני הם המגברים שהולכים קיום בשוק סביב 1000 ש"ח +- ונותנים תמורה טובה.

פורסם

לפי דעתי אתה אפילו לא צריך מגבר...

הרמקולים לא עד כדי כך רציניים בשביל מגבר...

הרדיו דיסק יספק אותו טוב מאוד

רנו מגאן קופה 02 1.6 - אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב.

פורסם

מצטרף לרעיון כי הרמקול הוא 60 watts rms לא מהחזקים בשוק.

אם אתה בתקציב עדיף קומפוננט ורק אח"כ מגבר

ול2sexy4u ראיתי בלוח פורום בתחנות דלק שיש מגאן קופה סגולה!

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

שטויות, מגבר לא תמיד בא בשביל להעצים את הסאונד, עם הגברה בריאה הרמקולים ישמעו הרבה יותר טוב מאשר עם הגברה של הרדיו דיסק בלבד

ולמה נראה לך שהמכשיר שמוציא גג 22w rms יספק את הרמקולים שהם 60w rms זה רק שליש מהעוצמה

פורסם

מגבר תמיד יעזור לרמקול להישמע טוב יותר מhu עם 22watts בלחץ

אבל נראה לי שעדיף לבחור קודם לשים קומפוננט במקום מגבר לרמקול אחורי.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...