Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא משפחתי מינוס וסהכ יש לו 5 מושבים, אני יותר חושש שברכב מלא הוא לא באמת יכול לסחוב את העליות של ירושלים או הדרך מאילת.

מה אומרים?

פורסם

סוחב כמו מטורף 

הבעיה שהוא קטן וצפוף ולא מתאים לנסיעות ארוכות עם 5 אנשים.

אבל כוח לא חסר לו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

החלפת מצמידים היא בהתאם לתפעול ואופי הנסיעה. יש כאלו שהם שורדים אצלם לאורך זמן רב. מה שכן... בניגוד ל DSG העלות גבוהה יותר. מניח שעם הזמן יהיו יותר בעלי מקצוע, ידע וחלפים בשוק שיוזילו את העלות, אבל בהחלט כדאי לקחת את זה בחשבון 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, squid12 כתב:

אני לא חושב שברובוטי המצמדים נשחקים כמו בידני ששם בן אדם הוא לרוב המקור לשחיקה

כנס לפייסבוק של בעלי סטוניק ותראה בעצמך.

גם עלויות לא מבוטלות וגם ק"מ נמוכים שבהם החליפו מצמדים. 

פורסם

סליחה, אבל אני מזהה פה בעיה שיותר חשובה מאשר המהירות בכביש 1 לעיר הקודש.

מה זה 5 אנשים? שלושה כסאות בטיחות פול סייז מאחורה?

ילדים רזים וגבוהים וצרים מאוד בני 10,11,12? 

שלושה מתבגרים גדולים??

ניסית להיכנס לרכב כזה בהרכב מלא?

מושב אמצעי מאחורה , זה מושב אמיתי או סיוט מוטורי?

נניח מספיק להסתכל ולמדוד פיזית מרחקים בין הנקודות חגורות בטיחות. למדוד רוחב מושב אחורי. רוחב במותניים, רוחב בכתפיים.

אני רק מזכיר ששום מושב אחורי לא נבדק במבחן ריסוק עם מבוגרים, שמים שם שני כיסאות בטיחות עם איזו פיקס ובובות תינוק וילד במבחן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, סולל הדרך כתב:

מניח שעם הזמן יהיו יותר בעלי מקצוע, ידע וחלפים בשוק שיוזילו את העלות

יונדאי-קיה כבר יותר מעשור עם דו-מצמדיים, אבל משום מה אין תחליפיים

והיבואן קורע במחיר החלקים המקוריים, ברמה של קרוב לכפול מ-DSG של ואג למיניהן.

בעלי מקצוע וידע בדו-מצמדי קיימים בשוק כבר שנים. הבעייה לא שם כאמור.

פורסם
לפני 17 שעות, squid12 כתב:

הרכב הוא משפחתי מינוס וסהכ יש לו 5 מושבים, אני יותר חושש שברכב מלא הוא לא באמת יכול לסחוב את העליות של ירושלים או הדרך מאילת.

מה אומרים?

כח זו לא הבעיה.

הרכב צפוף לחמישה אנשים.

הגיר "לא אוהב" עליות פקוקות, ודורש קצת תשומת לב בפקקים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 13 שעות, itamarg כתב:

כנס לפייסבוק של בעלי סטוניק ותראה בעצמך.

גם עלויות לא מבוטלות וגם ק"מ נמוכים שבהם החליפו מצמדים. 

כן, אני נכנס לשם לפעמים
אחת הקבוצות ההזויות של קבוצה של ניאנדרטלים שבעיקר עסוקים בלהתנגח מה עדיף 1.0 או 1.4
גיר רובוטי קל להרוג, אפילו יותר קל להרוג אותו מגיר רגיל שם עוד יש לנהג יותר שליטה על המצמד
ולכן הגיר הזה למרות שהוא "אוטומטי" הוא דורש הבנה ותפעול שלא מתאים לחלק לא מבוטל מהאוכלוסיה שרוצה להכניס ל D ולנסוע
כן, הגיר לא מתאים לאיזורים פקוקים במיוחד, מי שמבלה שעות בפקקים שלא יקנה גיר רובוטי ולא משנה של איזה חברה
הוא גם לא מתאים למקומות בהם יש הרבה זינוק בעליה
אבל מי שגר לדוגמא בגוש שגב, שרוב הנסיעות שלו בינעירוניות בסביבה הררית, השילוב של גיר רובוטי ומנוע טורבו קטן הוא פצצה (של כל היצרנים)
מי שגר בלב תל אביב, שלא יקנה רובוטי, או לכל הפחות רובוטי היברידי שם המנוע החשמלי כמעט מבטל כל נזק של זחילה.
יש כאלו שעשו על גיר רובוטי יותר מ 150 אלף ק"מ בלי החלפת מצמדים ויש כאלה שהחליפו אחרי 20
כוחות השוק מוכיחים שאיפה שיש ביקוש נוצא היצע וזה רק עניין של זמן ולדעתי לא הרבה שיהיו מצמדים זולים, בדיוק כמו שקרה ב DSG וגם יהיה ידע לתקן מכלולים בדיוק כמו שקרה עם המכטרוניק.
מתי? שניה אני הולך למחסן לחפש את כדור הבדולח שלי.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני כשנתיים לקיה סיד רובוטית קיבלנו הצעה של בין 8 ל-12 אלף שח (מורשה וכללי)

וזה רק למצמדים. מכטרוניק (גלגל תנופה הם קוראים לזה) עוד כמה אלפים טובים (5-7 אאל"ט).

במוסך הכללי (שהוא גם מכון גירים) הוא הראה לי במחשב את המחיר שעולה לו אצל היבואן.

על העבודה של המצמדים אמר שהוא לוקח 1500 פלוס מעמ. השאר עלות החלקים.

במורשה אמרו שחייבים להחליף מצמדים (אם צריך גם מכטרוניק רואים רק אחרי פירוק הגיר)

ובכללי הוא אמר שאפשר למשוך עוד, ואכן מאז כשנתיים וכ-20K ק"מ הגיר עדיין מתפקד סביר.

מחליף הילוכים יפה, ויש רק מעט רעידות בזינוק.

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

אז החלפת מצמדים או משכת עוד? לא הבנתי

לא הוחלפו.  מושכים עוד כפי שהומלץ ו- so far so good

מה שכן, הסברתי לנהגת של הקיה שלא לזחול "חצי קלאץ' " בפקקים, אלא גז או ברקס,

ולשים את הבורר על מצב S כך שהגיר מושך קצת את ההילוכים ולא 'בוחש' נון סטופ מעלה ומטה.

היא הפנימה והתרגלה ואין לה טענות למרות שהיא די פיין-שמקרית שכל פיפס קטן מפריע לה...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...