Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב מיד ראשונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות רכב ניסאן גוק (שנת 2018) עם 40 אלף קילומטראז'.

יש לי שתי שאלות:

1) ממה שמוכר לי בניסאן ג'וק יש בעית גיר של היצרן, ורציתי לדעת עם זה רלוונטי לדגם של 2018 (acenta F/L) 117 כ"ס, והאם בדיקה במכון תצליח לתפוס בעיה כזו?

2) לרכב היתה פגיעה אחורית בפגוש, וממה שנראה הפגיעה היתה די רצינית ופגעה גם בחלק התחתון של תא המטען, הוחלפו חלקים לחלקים מקוריים, פרט לקליפסים שהוחלפו לחליפיים (מה זה קליפסים?), שמאי העריך ירידת ערך ב-3 אחוז. האם יש לי סיבה לחשוש מאמינות של הרכב בטווח הארוך? או בנסיעות בשטח כלשהו שרכב ללא פגיעה כזו היה יכול לעשות בלי בעיה? ושוב, האם בדיקה תתן תשובה על השאלות האלו?

פורסם

רד מהרכב

אי אפשר "לעלות" על תקלה שיכולה להתרחש בתקופת בעלותך על הרכב, גם אם הגיר תקין היום, זו שאלה של זמן.

• תוכן חדש...