Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז השאלה או הסיפור  כזה :

[מערכת קונקטד של ASX ]

באמצע הנסיעה פתאום אני שם לב שהשירים באפליקציית 100FM, מקוטעים. כל כמה שניות הפסקה.

אני מנסה תחנה אחרת באפליקצייה, כנ"ל. מנסה אפליקציה אחרת ECO-MUSIC 99, אותו דבר. כנ"ל NOBEX .

שואל את עצמי מה יכול להיות ?

מבצע RESET עם הסיכה, וכלום לא עוזר . FACTORY RESTORE, עם התקנה מחדש, גם לא עוזר. 3 פעמים כולל עדכונים .

אני כבר בדרך למתקין, עם מחשבה שהולכים לפרק חצי אוטו בשביל התקנה של מולטימדיה חדשה. אבל מה ? הייתי חייב לבדוק עם יתר הדברים כן עובדים.

אז ככה. רדיו, כניסת AUX, התקן USB , וגם BT מהפלאפון , כולם עובדים תקין . בלי הפסקות או תקלות .

דבר קטן הדליק אצלי נורה. כאשר אני משדר מה BT למערכת, עם שירים שמוקלטים אצלי, הכל עובד. אבל, לא באפליקציות של המוסיקה שכתבתי מקודם.

כדי לבודד את הבעיה, עשיתי ניסיון נוסף. התקנתי ב-2 המכשירים שיש לי,[S23 ULTRA, REDMI NOTE 12 PRO PLUS], את אותם אפליקציות שקיימות ברכב, או חלקם הגדול, ונחשו מה?

פתאום אני נתקל באותם ניתוקים מעצבנים, תוך כדי נגינת מוסיקה. במכשירים הסלולריים גם . ללא קשר לרכב כבר .

נסעתי למקומות שונים עם קליטה משופרת, ליד אנטנות ו... כלום .

ורק אתמול, הכל עבד. גם במכשירים, גם בבית, וגם ברכב. 

בדקתי גם מהירות אינטרנט, במקומות שונים, הכל תקין.

ואם היה לכם כוח לקרוא עד עכשיו, ויש עוד משהו שאתם חושבים, זה בסדר. 

או שזו תקלה מקיפה, או התקפת סייבר... 

אולי אתם יודעים משהו שאני לא יודע, או לא עליתי עליו?

פורסם

טוב. 

אז עשיתי עוד קצת שיעורי בית ובדיקות שונות, ויש מסקנות חד משמעיות.

התקלה מתרחשת בקווים שונים. ובמכשירים שונים .וכולם מחוברים לחברת פלאפון. כולל ה-SIM ברכב .

לקחתי אחד המכשירים וחיברתי אותו לרשת WIFI , ותראו מה הפלא...אין ניתוקים שם !

התקשרתי לחברת פלאפון, ואחרי בדיקות, כמובן אותה תשובה הזוויה: "הכל בסדר, כמו שהתקלה הופיע, ככה היא גם תיעלם".

מחר אהיה בהוט מובייל, כדי שייתנו לי SIM לניסיון. 

אבדוק קליטה באיזור, מהירות, וכמובן גם ניתוקים אם יהיו .

אמשיך לעדכן כאן. 

יוסי.

• תוכן חדש...