Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קיבלתי את ה-HU שבכותרת והתקנתי אותו ואני רואה שבכל הדלקה הוא חוזר למקור אודיו הראשון ברשימה אצלו שזה USB גם אם כיביתי את הרכב כשהוא על רדיו לדוגמה.

יש מה לעשות? עברתי על ההגדרות המעטות שיש אבל אולי פיספסתי משהו.

יש אפשרות אולי לעדכון קושחה למכשיר שתתקן באגים?

לא יודע אם זה קשור אבל כמה שניות אחרי הכיבוי הרדיו מצפצף כמה צפצופים קצרים שמהותם לא ברורה לי.

תודה רבה

פורסם

החיבורים החשמליים שלו תקינים? צהוב מחובר למתח קבוע? אדום אחרי סוויץ' או קבוע? 

תראה אם במקרה קשור להגדרה של "פלאג אנד פליי" בעמ' 14 של החוברת: 

https://www.manualslib.com/manual/758412/Pioneer-Deh-5250sd.html?page=14#manual

אני מסופק שיש עדכוני חומרה למכשיר בין כמעט 15.

לרפרנס, מכשיר פשוט חדש של פיונר יעלה כ-300 ש"ח, בקצת פחות מ-350 תקבל כבר מכשיר עם דיבורית BT. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Tom_22 כתב:

תראה אם במקרה קשור להגדרה של "פלאג אנד פליי" בעמ' 14 של החוברת: 

בינגו צדקת!

תודה רבה  לא יודע איך פיספסתי את זה..

אני מסופק שיש עדכוני חומרה למכשיר בין כמעט 15.

התכוונתי כמובן לעדכונים שיצאו כשהיה חדש.

לרפרנס, מכשיר פשוט חדש של פיונר יעלה כ-300 ש"ח, בקצת פחות מ-350 תקבל כבר מכשיר עם דיבורית BT. 

ברור לגמרי, אני פשוט נהנה להשמיש מכשירים ישנים כל עוד הם עושים את העבודה כמו שצריך שבמקרה הזה זה ניגון מוזיקה מאונקי, BT לא נחוץ לי.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • תוכן חדש...