Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר זה באמת לא המקום לנהל דיונים כאלה..

תשקול את הדברים שאתה אומר ..

. דבר איתו בטלפון!!.

אם אפשר לבקש מאחד המנהלים למחוק את "הוויכוח" הזה, זה יהיה הכי בריא והכי נכון..

אדם.

פורסם
אסי, המפגש הוא של מועדון אלפא (!!!) ולא של CARSFORUM - אם הייתי רוצה הייתי בא לשלהם !!!

זה לא המקום ?! - אתה כתבת את זה כאן ... זה באמת לא המקום להזמין אאוטסיידרים אלא בפורום מועדון אלפא ! המפגש יאבד קצת מקסמו אם יהיו שם יותר מכוניות אחרות מאשר המכוניות שהמועדון הזה קם בזכותן ...

חוצמזה שחברי המועדון משלמים דמי חבר בשביל לממן, בין היתר, את מפגשי המועדון אז מה אתה מופתע מהתנגדותי ??? חבל שלא התייעצתם קודם.

אין לי שום דבר נגד אף אחד אלא שהמפגש הזה הוא מיוחד למועדון נפרד ויחסית מצומצם, לא התכוונתי לפגוע באף אחד, קבלו דברי בהבנה ...

ניר.

מצטער שאני נכנס פה בינכם, אבל אולי תואיל לומר לי מה הטעם במפגש מצומצם שמעין זה?

למה לא להחשף לקהל אוהד/תקשורת/חברים לאהדת הספורט המוטורי?

L'amour Toujours

פורסם

אין בעיה רון, אני אסביר לך:

בפורום הספיציפי הזה המכנה המשותף לכולם הוא כללי, כולם פה אוהבים מכוניות מכל הסוגים, איש איש ואהבתו שלו. המועדון שלנו הוקם על בסיס ספיציפי מסויים שמאגד את אוהבי האיטלקיות ורק אותן (אוהבי לא בהכרח בעלי) ומטרת המפגשים איננה "קירוב לבבות מוטורי" ואין כאן שאיפה לחשיפה - אנחנו לא שם בשביל הפרסום אלא בשביל התחביב, הכיף, השיגעון ולחלק אפילו דרך חיים !

אדם, למה לטאטא מתחת לשטיח ? ויכוח זה דבר לגיטימי ומי שמפרסם בפורום חיצוני גם יקבל תגובות באותו הפורום בדיוק !

אלפא לא היתה ולא תהיה מכונית המונית ולכן גם אין מקום למפגשים המוניים (בשביל זה יש את מפגשי CARSFORUM) הייחוד של המועדון בסופו של דבר בא לידי ביטוי במכוניות שהוא מייצג ולא איזו שאיפת התפשטות המותג - זה לא שאלפא עומדת להדיח את מזדה או משהו כזה על תואר המכונית הנמכרת ביותר ... לא יעזור, אלפא, כמו סאאב, כמו לנצ'יה, כמו TVR כמו עוד כמה מותגים קטנים יחסית במכירות אך גדולים במורשת, את המכוניות האלה קונה מי שבאמת אוהב אותן ספיציפית ולא קנה אותן מתוך ברירת מחדל אלא מתוך אהבה טהורה למותג הספיציפי וכך גם בעליהן. NEED I SAY MORE ?

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם
את המכוניות האלה קונה מי שבאמת אוהב אותן ספיציפית ולא קנה אותן מתוך ברירת מחדל אלא מתוך אהבה טהורה למותג הספיציפי וכך גם בעליהן. NEED I SAY MORE ?

ניר, איך אנשים שאוהבים אלפות ירגישו צורך אמיתי לממש את החלום האלפיסטי שלהם, אם הם לא יוכלו להגיע למפגשים כאלו? ככל שתחשוף את המועדון לקהל גדול יותר, כך תגיע גם ליותר אלפיסטים "חבויים" שרק אחרי מפגש כזה יבינו למה כל מכונית אחרת זה פשוט לא זה.

פורסם

רועי, או שיש לך את זה או שאין לך את זה ! אלפיסט יושב באינטרנט ומריץ בכל מנועי החיפוש מילים כמו "QV" "GTV" "BERLINA" וכדומה ... אלפיסט בנשמה ידע להגיע למועדון (חברי המועדון מצויידים בטפסי רישום למועדון ומצמידים אותם לחלון של אלפא בכל פעם שהם רואים אחת ...) אז אל תדאג. הפורום של המועדון שלנו פתוח ואפשר להירשם דרכו בלי שום סלקציה. כבר אמרתי שכל אלפיסט בנשמתו ולאוו דוקא ברכבו מוזמן גם מוזמן אבל לא כל אותם חובבי רכב שבאים לעשות רעש ופרפורים והראות שהם יודעים משהו !

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם

ניר, ומה אתה חושב? שאני נולדתי אלפיסט? החיידק נגע בי ביום בהיר אחד לפני יותר מעשור בו ראיתי איזה סוד מהממת והחלטתי שהיא תהיה שלי...

מאז אנו כבר יודעים מה קרה.

אני מאוד הייתי רוצה להמיר את דתם של אוהבי צרפתיות, יפניות ובימרים למיניהם, הלוואי יבואו הרבה מהם למפגש, אני מאמין שהרבה מהם יישבו בקסמי האיטלקיות שלנו ומשם הדרך לחברות במועדון שלנו תהיה קצרה

אסף, עורך אתר מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC

Alfa Romeo - The Flair For Speed

פורסם
ניר, ומה אתה חושב? שאני נולדתי אלפיסט? החיידק נגע בי ביום בהיר אחד לפני יותר מעשור בו ראיתי איזה סוד מהממת והחלטתי שהיא תהיה שלי...

אני מאוד הייתי רוצה להמיר את דתם של אוהבי צרפתיות, יפניות ובימרים למיניהם, הלוואי יבואו הרבה מהם למפגש, אני מאמין שהרבה מהם יישבו בקסמי האיטלקיות שלנו ומשם הדרך לחברות במועדון שלנו תהיה קצרה

:mm_yeah::mm_yeah:

8)

פורסם

כל מילה אמת.

רגע...

מה זאת אומרת להמיר את דתם של אוהבי צרפתיות?!?!?

:lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כל מילה אמת.

רגע...

מה זאת אומרת להמיר את דתם של אוהבי צרפתיות?!?!?

:lol:

תומר, נראה לי שבעלי האלפות הציבו לעצמם מטרה להפוך לרוב בפורום הזה. :D

(אם לא, לפחות כך זה נראה)

הרמן.

(קחו את זה בערבון מוגבל כי לדעתי זה אף לא יקרה) :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ניר בדרך למפגש...

tank.gif

smiley_on_tredmil.gif

BoomSmilie_anim.gif