Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ לרגל הגעתי אל היישורת האחרונה - הגשת הניירת (הפיזית לצערי).

אין לי אפשרות להגיש דרך האתר, לכן מילאתי את טופס 135 והעברתי אותו לאחותי בישראל יחד עם טופס 106 הרלוונטי ואישור בעלות על חשבון הבנק. במהלך החודש הקרוב צריך להגיש את החבילה הנ"ל במשרד השומה, מה שמעלה את השאלה החשובה הבאה: האם יש צורך בזימון תור וישיבה מול פקיד, או שניתן לזרוק את הטפסים בעמדת שירות עצמי, בדומה לאיך שזה עובד בביטוח לאומי למשל? 

לא מצאתי את התשובה ברשת, לכן אשמח אם מי מחברי הפורום יוכל להעיד מנסיון.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם צריך ללכת ולתת את הניירת פיזית אני מניח שמדובר על שנת מס 2019 ומטה.
עד כמה שזכור לי, כן זימנתי תור (סניף כפ״ס), אבל זה רק למען הסדר/ביטחון. תוך מספר שניות קראו לי לדלפק (שום חדר או ישיבה מול מישהו) מסרתי לפקידה את הטפסים, שמה חותמת ושלחה אותי לדרכי. כל הסיפור מהרגע שעברתי את השומר לקח בערך 5 דקות. 
גם בוא.. זה מס הכנסה, לרוב אף אזרח לא רוצה ללכת לשם מרצון לכן יש תורים למכביר והשירות די מתקתק. 

פורסם

אמת, הופתעתי מכמות התורים הזמינים בהתראה קצרה. לא רציתי שאחותי תשב שם ותידרש להסביר מדוע היא מגישה את הטפסים בשמי, אך נשמע שזו לא תהיה בעיה. תודה על השיתוף.

פורסם
לפני 10 שעות, Derish כתב:

אמת, הופתעתי מכמות התורים הזמינים בהתראה קצרה. לא רציתי שאחותי תשב שם ותידרש להסביר מדוע היא מגישה את הטפסים בשמי, אך נשמע שזו לא תהיה בעיה. תודה על השיתוף.

אאל"ט אפשר לתת יפוי כוח לאנשים.

להלן:

https://www.gov.il/BlobFolder/service/itc2279a/he/Service_Pages_Income_tax_itc2279a5.pdf

סעיף ב' מדבר על רו"ח ויועצי מס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שים לב שהשנה אוטוטו מסתיימת, סיים את ההגשה לפני סוף החודש.

כשמדובר בהחזרי מס על שנים עברו, מס הכנסה זו אחלה השקעה. ההצמדה והריבית שקיבלתי היוו כמעט 28% מסכום ההחזר...

• רעיון טוב! 1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש חדש? קבלת כסף?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
בתאריך 6.12.2023 בשעה 08:52, pasat04 כתב:

שים לב שהשנה אוטוטו מסתיימת, סיים את ההגשה לפני סוף החודש.

כשמדובר בהחזרי מס על שנים עברו, מס הכנסה זו אחלה השקעה. ההצמדה והריבית שקיבלתי היוו כמעט 28% מסכום ההחזר...

שני ה"יתרונות" שאני תמיד אומר על החזר מס- זה צמוד למדד וזה נקי ממס 😆

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני נתתי לרואה חשבון מקומי, אמר שאני אמור לקבל 1800 והוא ייקח 300, הלכתי על זה,

החזיר לי את כל הניירת שהגיעה במכתב, החתים ייפוי כוח ושלח אותי לדרכי, 

אמור לקבל עוד חודש בערך

כבר חתמתי...

פורסם

תודה לדואגים ולסקרנים. המסמכים הוגשו ב-14/12, לא רציתי לעדכן עם הבטחות אלא להמתין לתוצאה. הצפי אינו ידוע לי, מקווה שיאיר צודק ועוד חודש זה יגיע.

בינתיים למדתי שההגשה הפיזית מתבצעת בדלפק ולא דורשת תור. במקרה שלי גם לא שאלו שאלות או בדקו את הטופס במקום. כמובן, אם יש אפשרות להגיש אונליין זה עדיף.

הישארו עמנו...

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 19.9.2023 בשעה 10:24, Derish כתב:

תוצאת הסימולציה:

image.png.c6f8007454738aab96b0d36fe9ce8797.png

הכסף נכנס היום, ובאופן מפתיע הסכום בפועל גבוה ב-40% מהתחזיות. עכשיו אני סוף סוף יכול להרשות לעצמי שווארמה בלאפה פעם הבאה שאבקר בארץ.

תודה למייעצים, תזכו למצוות. 🤝

• אהבתי 3
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ למרות שעברו כמה חודשים מאז שקיבלתי את ההחזר. ביצעתי את החזר המס דרך https://www.finupp.meitavdash.co.il/

האתר היה קל לשימוש וגם הכל היה ברור. כן שילמתי כסף עבור השירות שיכולתי לבצע לבד אבל זה הרגיש לי מיותר לנסות לבד.

לקחו בערך 400 שקל על החזר של 3500 שקל.
גיליתי שיש אפשרות להוציא דרך אתר מס הכנסה - את ה106 ממעסיקים ששלחו להם.

בהחלט נוח העניין, רק חבל שזה מ2017, עדיין טוב מספיק בשביל להשיג מהשנים האחרונות.

שימו לב! שיש להם צאטבוט עם צפצוף מפחיד,  אל תשאלו איך גיליתי..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...