Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים הסיכויים במשפט במצב כזה? השאלה מה השיקולים של השופט ואילו טענות הן רלוונטיות?

כמו כן, כתבתי בשרשור אחר על דו"ח לא מוצדק אחר שקיבלתי. שם אני עדיין מחכה לתשובה על הערעור. אשמח את דעתכם גם על זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לעיריה למחלקת החניה וראיתי סרטונים מהמצלמות וגם דיברתי עם הנציג שם. הוא אומר שהסיבה שקיבלתי את הדו"ח הוא שעברתי שני צמתים על נתיב תחבורה ציבורית בלי לפנות. העניין הוא שלא מדבור בצמתים אמיתיים, ולא היה אפשר לפנות בהם. לצומת הראשון הגעתי כי תוכנת הניווט אמרה לי לפנות שם ימינה, אלא שאז ראיתי שביטלו את הפניה ימינה והפכו את הרחוב לחד סטרי. לכן לא פניתי. אז תכננתי לפנות במה שהוא קורא לו הצומת הבאה. באמת מסומנת שם פניה ימינה על הכביש, אלא כשהגעתי לשם, ראיתי שזה לא רחוב, אלא כניסה לחניה תת קרקעית של בניין. רואים בצילום וידאו שאני מתחיל לפנות שם, ואז כשמבין שזאת כניסה לחניה ולא רחוב, ממשיך ישר ואז פונה בפניה הבאה, שהיא באמת רחוב קטן, שאפשר היה לפנות אליו. כל הפניות האלה היו מאוד קרובות אחת אחרי השניה. גם רואים בוידאו שאני לא עוקף אף אחד, מאותת ימינה וגם באמת מנסה לפנות ימינה. היה קשה לעשות משהו אחר במצב הזה. ברור שלא לזה נועד קנס על נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית. לבקשה שלי לבטל את הדו"ח סירבו בלי שום התייחסות למה שכתבתי. במחלקת החניה טענו שאין להם אפשרות לעשות עם זה שום דבר והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לבקש להישפט. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? האם כדאי לבקש להישפט?

פורסם

הדוח תקין בגלל הצומת הראשון. הוא צומת גם אם לא ניתן לפנות בו. כניסה לחנייה איננה צומת ולכן נחשב שעברת רק צומת אחד.

אם רואים בווידאו כי אתה מנסה לאתר בשתי הנקודות ולא מצליח - מעריך בהירות כי יש סיכוי לזיכוי במשפט או להורדה בקנס.

יועיל אם תביא הוכחה לבימ"ש ממח’ תחבורה בעירייה מתי הפכו את הצומת הראשון לכניסה אסורה כך שאתה או תוכנת הניווט סברו שניתן לפנות שם (עדיף לגרוס שזו בחירה שלך מאשר בחירת הווייז)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 24 דקות, tinoki כתב:

הדוח תקין בגלל הצומת הראשון. הוא צומת גם אם לא ניתן לפנות בו. כניסה לחנייה איננה צומת ולכן נחשב שעברת רק צומת אחד.

אם רואים בווידאו כי אתה מנסה לאתר בשתי הנקודות ולא מצליח - מעריך בהירות כי יש סיכוי לזיכוי במשפט או להורדה בקנס.

יועיל אם תביא הוכחה לבימ"ש ממח’ תחבורה בעירייה מתי הפכו את הצומת הראשון לכניסה אסורה כך שאתה או תוכנת הניווט סברו שניתן לפנות שם (עדיף לגרוס שזו בחירה שלך מאשר בחירת הווייז)

הכניסה לחניה מטעה כי מהרחוב היא נראית כמו צומת רגילה עם סימון פניה על הכביש ונראה כמו רחוב. זה גם הטעה אותי ולכן התחלתי לפנות שם. אז אבל כשמסתכלים מה יש שם, רואים שהרחוב הוא בעצם רק כמה מטרים ואז הופך לכניסה לחניה. זה לא רחוב אמיתי, למרות שהוא נראה ככה כשנוסעים ברחוב הראשי. השאלה אם יש דרך לבטל את הדו"ח הזה לגמרי כי זה פשוט מעצבן כי ממש לא לזה נועד החוק ולא עשיתי באמת שום דבר לא בסדר בהינתן המצב. אני גם נהג מאוד זהיר. יש לי רישיון 20 שנה וזאת הפעם הראשונה שקיבלתי דו"ח כלשהו שהוא לא חניה(וגם על חניה הדו"ח היחיד שקיבלתי היה לא מוצדק). אגב מיד אחרי שיצאתי ממלחקת החניה אתמול, ברמזור הראשון ראיתי מוכנית של פקחים עוברת בדיוק כשאור צהוב מתחלף לאדום. אני בחיים לא הייתי עובר ככה ברמזור. ולי עוד הם נותנים כזה דו"ח. זה פשוט לא צודק ומעצבן והשאלה מה אפשר לעשות עם זה. אם כל מה שאפשר לקוות זה הפחתה קטנה של הקנס, אז חבל על המאמץ של ההתעסות עם זה. השאלה אם אפשר לבטל את זה לגמרי.

פורסם (נערך)

ניסית לבטל, סרבו. אין עוד הליך לביטול.

כמו שהוסבר, האופציה הבעיה היא להשפט. בית משפט זה הימור, אין לדעת מה תהיה התוצאה.

אתה צריך להבין שבעבירות תנועה גורם הכוונה ותום הלב אינם רלוונטים. על פי החוק עברת עבירה. האם שופט יתחשב בנסיבות? אולי כן ואולי לא.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...