Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין מצב שזה מקרי

יש חנייה ושמו לי את הבקבוק ממש מאחורי הגלגל שהבקבוק הוא יותר מחצי מלא. זה כביש שם מקום שלא יושבים בו ולא מניחים בו כלום. החנייה הייתה ריקה ושמו לי את זה ממש מאחורי הגלגל.

לא צריך להיות גאון בשביל לקלוט שמישהו עשה פה טריק כדי לראות אם אני אזיז את הרכב. גם הזזתי את הבקבוק לצד של החניה באזור של צמחים וכמה שעות אחרי שחזרתי הבקבוק לא היה. 

מיותר לציין שאני באזור הרבה זמן, בחיים לא ראיתי שמשאירים דברים על הכביש ותמיד שאני משאיר דברים בצידי הדרך הם נשארים שם. האוטו גם היה נראה טיפה מוזנח אולי זה קשור.

מה אתם חושבים לדעתכם זה סתם שכנים שרצו שאני לא אעמיד רכב הרבה זמן (חניה עמוסה בשעות הערב) או שזה מעבר ויש ממה לחשוש?

עריכה אחרונה על ידי סע2
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם

כנראה הונח על ידי חייזר קטלני המסתובב לאחרונה באזור,

במסגרת מצוד של האף בי איי אחריו הוא מנסה להפליל אותך,

לאחר שהשלכת את הבקבוק, חוצנים אחרים החרימו אותו כראיה פלילית.

סע בדחיפות לפגישה עם ג'ימס בונד על סיפון ספינה ישנה באגם באיטליה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אתה פרנואיד, מדהים כמה סיפורים המוח האנושי יכול לספר ואנחנו נאכל את זה ונילחץ

אחשלי, ילד בן 12 עם שפם בר מצווה זרק לך בקבוק ספרייט על האוטו והלך

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • מצחיק 3
פורסם
לפני 4 שעות, סע2 כתב:

הזזתי את הבקבוק לצד של החניה באזור של צמחים וכמה שעות אחרי שחזרתי הבקבוק לא היה. 

מישהו דפק עליך קופה של 30 אג'. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 6

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 14 שעות, סע2 כתב:

... ותמיד שאני משאיר דברים בצידי הדרך הם נשארים שם. .

למה שבנאדם ישאיר דברים בצידי הדרך?
לפני 2000 שנה המציאו את הפח אשפה, אלא אם אתה גר בבני ברק אז הפח עדיין לא הומצא שם!

אני בהחלט הייתי חרד לגורל הרכב, היום זה ספרייט מחר זה דיאט קולה

• מצחיק 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זהו, החופש הגדול התחיל.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך מחר להניח באותו מקום פחית נוספת אבל של קוקה קולה, ותעשה תצפיות ממושכות,

אני מאמין שתעדכן אותנו מה עלה בגורל הפחית...

פורסם

וואלה, אכלתם לו את הראש.

הוא טוען שהעמידו בקבוק ממש מאחורי הגלגל, ועוד ספרייט עם כוונות זדון?

יכול להיות. כמו שאמרו תלוי איזה רכב...

היום איזה בנאדם פלש לי למסחרית [ככה סיפרו השכנים], חיפש חיפש לא מצא כלום, תודה לאל.

שלב ראשון מבחינתי, העברתי את הרכב לחזית של הבנין, לצמצם סיכויים.

המלצה שלי, בתור התחלה תוודא שהאוטו במקום גלוי.

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

טעמת אן שאתה מנחש שזה ספרייט?

כבר חשבתי שלא נוגעים, חפץ חשוד וזה...

אבל מר בחור כבר זרק אותו לשיחים ונשאר בחיים.

לא בקת"ב, בטוח ספרייט.

הדרך עצמה היא היעד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, CiUiK כתב:

אחשלי, ילד בן 12 עם שפם בר מצווה זרק לך בקבוק ספרייט על האוטו והלך

כבר עדיף את הגרסה של פות"ש מבקבוק שעף על האוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...