Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. אבל מהות העסק כתובה בחשבונית, ואאל"ט מדובר בעסק רגיש והלקוחות זכאים לחיסיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה זה יש בחוק דרישות להגנת המידע. השאלה היא האם השירות בו משתמש פות"ש עומד בדרישות אלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

במקרה זה יש בחוק דרישות להגנת המידע. השאלה היא האם השירות בו משתמש פות"ש עומד בדרישות אלה.

ו...? זה לא אומר שהוא לא יכול לשמור מידע פרטי ועסקי ביחד (הוא כן, אני מכיר את החוק היטב)

פורסם

זה מעלה שאלות לגבי שמירת המידע בענן, ואם כן - באיזה שירות להשתמש.

פורסם

סטנדרט האבטחה של גוגל מהגבוהים שיש, ואין שום בעיה להשתמש בו גם לשירותים עסקיים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

גוגל (וגם אמזון) זכו במכרז ממשלתי - "פרויקט נימבוס", לאספקת שירותי ענן למשרדי הממשלה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

ומה הקשר?

כאן מדובר במוצר החינמי המיועד לקהל הרחב, לא המוצר שנמכר לממשלת ישראל. בערך כמו הארונה שלי לעומת ה-A8 המשוריינת של ראש הממשלה.

שוב - אני לא מכיר את התקן הנדרש על ידי משרד הבריאות ואיזה מוצר עומד בו. אני חוזר על מה שכתבתי קודם - מצריך בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הקשר, להבנתי, הוא איכות מציע השירות. 

לגוגל יש אינטרס גבוה מאוד לשמור על תדמית של נותן שירות איכותי. לכן הם יכולים להציע לגופים ממשלתיים, כמו גם לגופים מסחריים, את שירותי הענן שלהם.

פגיעה באמינות שלהם כספק שירותי ענן לאדם מן השורה תפגע בעסקים שלהם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

חברים, אני מבין שאתם לא מכירים את שירותי גוגל בכספק תשתיות ענן, אחרת הייתם מבינים שאין קשר בין נימבוס (תשתיות ענן) לבין שירותים של גוגל (גימייל). 

לגופו של עניין, גוגל נותנים פלטפורמה עם הגנות, המשתמש צריך ליישם אותם.

עם גוגל אין בעיה, ברוב המוחלט של המקרים גם לא בגרסה החינמית לעסקים קטנים מאוד מפני שיש תשתית אבטחה מספקת.

כל ארגון באשר הוא צריך לבדוק, הוא יכול לשכור עו"ד וחברת אבטחה בכמה עשרות אלפי שקלים או לזרום עם הכלל הרווח שגוגל הם אחלה (וכך אני הייתי עושה, אלא אם זה מידע מאוד מאוד רגיש או עסק מיוחד מאוד).

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, avargel כתב:

סטנדרט האבטחה של גוגל מהגבוהים שיש, ואין שום בעיה להשתמש בו גם לשירותים עסקיים.

יש הבדל בין להעלות מסמכים של מקום העבודה לחשבון גוגל של מקום העבודה לבין להעלות אותם לחשבון הגוגל האישי שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 9.4.2023 בשעה 09:13, ניקו פ. כתב:

אהלן, 

בערך עשור משתמש בדרייב. 

רק עכשיו הגעתי ל-12 מתוך ה15 GB הבסיסיים. 

אין לי שום בעיה לשלם 80 או 120 שקלים בשנה ל-100\200 ג'יגה של גוגל. 

השאלה היא האם זו האופציה העדיפה? 

יש המלצות לדרייבים אחרים? מה אתם אוהבים בהם?

תודה וחג שמח.  

לפני שממהרים לפתוח את הכיס, בתור התחלה הייתי מתחיל בלבצע מחיקה לכל מיני הודעות בג'ימייל שמכילות קבצים שכבר לא רלוונטיים (בג'ימייל, הקלקה על ה Search bar וסימון Has attachment). אתה תופתע כמה זבל אתה יכול לנקות משם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1
פורסם

את זה צריך לבצע על בסיס יומיומי.

רוב ההודעות מכילות צרופות.

• תוכן חדש...