Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בזמנו כשפתחתי חשבון פייסבוק השתמשתי במייל של וואלה, אני זוכר שלפני כמה שנים פרצו למאגר מיילים של וואלה וביקשו בזיהוי הוכחות על בעלות החשבון גם אם ידעת את הסיסמא .. בקיצור אין לי איך לאמת את המייל בוואלה וגם התמיכה הטכנית שלהם לא קיימת - אני רוצה לקשר את חשבון הפייסבוק שלי למייל הראשי שלי אך לא ראיתי אפשרות כזאת בדף ההגדרות וגם אין לי איך לקבל קישור למייל של וואלה על מנת להשלים את הדבר הזה

עצות? משהו שאני יכול לעשות? משהו שאני מפספס? או שנגזר גורלי עם מייל שכבר אין לי גישה אליו 🥴

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

מה החשבונות שיש לך גישה אליהם? 

יש גישה לחשבון פייסבוק המדובר?

יש גישה לחשבון המייל של וואלה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כשאתה מנסה להתחבר לחשבון וואלה שלך, הוא אומר שהסיסמא לא נכונה או שהחשבון לא קיים?

בכל מקרה שמעתי על מקרים שחשבונות אימייל שלא היו בשימוש מעל X זמן פשוט נמחקו, ויש מישהו שטוען שהצליח לפתוח חשבון חדש עם אותו שם משתמש.. תנסה אולי זה יצליח לך.

פורסם

כשאני מנסה להתחבר למייל הוא אומר שפרטי החשבון לא נכונים אבל הוא כן מזדהה בשם משתמש שלי כך שהוא לא נמחק עדיין.. בכל אופן בוואלה פשוט אין עם מי לדבר 

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

פשוט-

תפתח מייל חדש וכנס להגדרות של החשבון פייסבוק ותשנה שם את האיימיל לאיימיל החדש שלך שפתחת. 

אין סיבה שלא יעבוד.

• תוכן חדש...