Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מיצובישי אוטלאונדר חדשה הבת שלי הקיאה על כל המושב האחורי, ניסיתי לנקות לבד הריח נורא ויש כתם על המושב שלא יורד

ראיתי בגוגל שיש חברות שמציעות ניקוי ריפודים לרכב מישהו התנסה? הם גם לא מנקים מושב אחד כי לא מתשלם להם רק את כל הרכב
הזמנתי למחר את החברה הזאת https://www.cleanitnow.co.il/ניקוי_ריפודים_לרכב
מישהו מכיר ? האם יש המלצה על מישהו? או חומר שמנקה לבד
תודה לעוזרים

פורסם

הבעיה תהיה פחות במושב (אפשר לנקות אותו עם חומרים או אבקת כביסה וכאלה) אלא בחריצים שאליהם נכנס הקיא (ניסיון של הרבה אלכוהול בשנות ה-20 מדבר כאן...).

הייתי מתחיל מלפרק את המושב ולבדוק מתחתיו ובכל חלקיו, ומלבדוק האם לא נכנס קיא לחריצים של דיפון הדלתות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קרה אותו דבר ברכב של ההורים שלי, האחיין הקיא על מושב הנוסע והיה נוראי וריח לא נעים.

לקחתי את הרכב ל-"אוטו רונית" בראשון, הרטיבו את המושב בסבון ואז ביצעו שאיבה של מים עם סבון.

הכתם נעלם וגם הריח נעלם.

• אהבתי 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 9 שעות, ariari1234 כתב:

אנסה עם אבקת כביסה 

תודה חברים

הלוואי ויעבוד, אבל אני קצת סקפטי בנושא אבקת הכביסה.

ממליץ להשקיע את הסכום וללכת למקום שמבצע שאיבה רטובה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בגדול רצינו לנקות את הריפודים באוטו של אשתי וראינו שזה עולה 450 ש״ח, העדפנו לקנות את המכשיר הזה: 

https://ksp.co.il/web/item/122104&appkey=1006?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&utm_term=122104&gclid=CjwKCAiAhqCdBhB0EiwAH8M_GuIU6ELBsuIJUTQNiZkzsSbYPdeO67SE-QS45EDNXQB_VPZj7ublXRoCKCUQAvD_BwE

אנחנו קנינו את המוצר הזה לא מזמן בשביל לנקות ריפודים(רכב, ספות, שטיחים), לא יצא לי ינסות אותו על קיא אבל בשאר הדברים הוא טיפל טוב.

ב900 וככה הוא גם ישאר אצלינו ונוכל להשתמש בו בעתיד.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 20 דקות, Jeka88 כתב:

בגדול רצינו לנקות את הריפודים באוטו של אשתי וראינו שזה עולה 450 ש״ח, העדפנו לקנות את המכשיר הזה: 

https://ksp.co.il/web/item/122104&appkey=1006?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&utm_term=122104&gclid=CjwKCAiAhqCdBhB0EiwAH8M_GuIU6ELBsuIJUTQNiZkzsSbYPdeO67SE-QS45EDNXQB_VPZj7ublXRoCKCUQAvD_BwE

אנחנו קנינו את המוצר הזה לא מזמן בשביל לנקות ריפודים(רכב, ספות, שטיחים), לא יצא לי ינסות אותו על קיא אבל בשאר הדברים הוא טיפל טוב.

ב900 וככה הוא גם ישאר אצלינו ונוכל להשתמש בו בעתיד.

זו הסיבה ששאלתי מאיפה הוא.

יש לי את המכשיר והוא מוזמן להשאיל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...