Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחודש האחרון התחלתי לשמוע רעשי חקירה צורמניים בפניות ימינה (ניתן לשמוע בסרטונים הקצרים - 5 ו-8 שניות המצורפים). להערכתי הרעשים מגיעים מכיוון הדשבורד. אני שומע את הרעשים בעיקר כשיש נוסע במושב ליד הנהג ובפניות 90 מעלות ימינה במהירות נמוכה. הרעשים קיימים גם במזגן כבוי.

שמעתי גם את הרעשים האלו בנסיעה בקו ישר בכביש מהיר כשישב במושב ליד הנהג חבר ששוקל כ- 100 קילו.

זה מטריף אותי... למישהו יש רעיון מושכל ממה זה נובע ומה ניתן לעשות?

עריכה אחרונה על ידי bnaya029
פורסם (נערך)

היות שזה קורה לך בפניה בלבד, החשד נופל על חלק במערכת ההיגוי. אני לא מומחה ומקווה שתקבל כאןעצה מושכלת יותר, אבל היה לי דבר דומה (יותר תקתוק מחריקה). זה היה תפוח הגה ימני. תיכנס למוסך תעלה על ליפט זה דבר שמזהים בשניה.

אפשרות אחרת מסרק הגה.

התרשים באדיבות פוסט של בוקי שגזרתי ושמרתי:

image.png.e4bd35553a061767cadff705d2f6b9a8.png

1. תפוח הגה.  BALL JOINT/ROD END

2. זרוע מסרק הגה. STEERING ARM

3. גומיית אבק של מסרק הגה. STEERING RACK GAITER

4. מסרק הגה. STEERING RACK/STEERING GEAR

5. מוט הגה עליון. STEERING COLUMN

6. בולם זעזועים. (מרסן את תנודות הקפיץ). SHOCK ABSORBER

7. מוט הגה תחתון.

8. מפרק הגה.

9. דיסק בלם.

10. קליפר בלם. (בתוך הקליפר נמצאות רפידות בלם, שנצמדות לדיסק בעת בלימה).

11. משולש שמאל. (חלק מהמתלה. מחבר את הגלגל לשילדה ומאפשר לו לנוע מעלה/מטה) SUSPENSION LOWER ARM

12. ציריה. (מעבירה תנועה סיבובית מדיפרנציאל [תיבת הילוכים] אל הגלגל). לציריה יש שתי גומיות אבק, פנימית וחיצונית). DRIVE SHAFT 

13. תת שילדה/ גשר.

14. משולש ימין.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 19 שעות, bnaya029 כתב:

איזה אלוף! תודה רבה. אם זה תפוח הגה, הגיוני שרעש חקירות יגיע מכיוון הדשבורד? 

כשאתה בנהיגה, קשה מתוך הרכב לאתר בדיוק את מקור הרעש. גם אצלי זה נשמע מכוון הדש. אבל האמת שהרבה דברים בפרונט יכולים לחרוק, ממסרק הגה דרך מנוע הגה חשמלי, ציריה וכמובן התפוח. מקווה בשבילך שזה דבר קטן. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הייתה לי בעיה זהה בטויוטה יאריס, נאמר לי בבדיקה לפני מכירה שזה מגיע מהבולמי זעזועים וזו מחלה של היאריס.. לא החלפתי אז לא יודע אם זה באמת זה.

אבל מעניין אותי מה תגלה בסוף.

• תוכן חדש...