Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שהגיב

מי שמכרה לי אותו, קנתה אותו בעצמה מחברת ליסינג, כשפתחתי את הרדיאטור ביום הקניה, המים היו שקופים וצלולים עם מעט חלודה
גם שאלתי אותה והיא אמרה שמיום הקנייה היא מילאה רק מים וככה הוא גם הגיע אליה. אז הוא בהחלט נוסע על מי ברז כבר 15 שנים ברציפות.
אני רק המשכתי את המסורת, החלטתי שמה שעובד טוב 8 שנים  - אין סיבה לגעת.
נכון הרכב ישן, ואפילו עבר לפני חודש התחממות משמעותית.
כשפתחתי את הפקק שמן יצא משם עשן וריח של שמן שרוף אחרי טיגון, אני עד עכשיו לא מאמין שהמנוע שרד את זה, מהרדיאטור יצא בעיקר קיטור
היום המנוע נשמע עגול לגמרי, מי שמחזיק רכב כמה שנים יודע לזהות אפילו מתוך שינה את צליל המנוע, במקרה שלי, אין שינוי.

אני יודע שזה רכב ישן, אבל הוא באמת רכב מצויין, אני משקיע בו פחות כסף מאשר בהתחלה כי אני מבין שהוא לא יישאר אצלי לנצח
אז פשוט חבל לי להשקיע, אבל אני בהחלט בודק שמן ומים כל יום , בעיקר מאז ההתחממות, ובינתיים SO FAR, SO GOOD

יכול להיות שמשאבת המים לא תקינה ?
או שהרדיאטור במצב תפוס? ובגלל זה הטמפרטורה המוזרה

פורסם

1. אתה מתכוון שהטרמוסטט במצב תפוס ?

כנראה שזה המצב,

ואם אתה חושש מהתחממות

כנראה שזה רעיון טוב להשאיר אותו כך.

2. אם אתה לא רוצה נוזל קירור

שים לפחות מים מזוקקים למניעת אבנית.

• תוכן חדש...