Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיג'ו 208 ידנית 2014. 

לפני מספר שבועות רכב פגע בי מאחור. ניגשתי למוסך הסדר של הביטוח וכעת אני בתהליך תביעה מול הרכב הפוגע, 

אך שמתי לב שדלת תא המטען שהרכיבו אצלי היגיעה עם שמשה כהה ושמתי לב גם שהצורה של פסי החימום שיש בדלת הזו שונים מהדלת הקודמת.

האם יכול להיות שיש דגם של ה 208 שבא עם שמשה כהה? 

האם צפויה לי בעיה בטסט? 

מה אני יכול לעשות?. 

תודה רבה.

פורסם (נערך)

כנראה הרכיבו דלת משומשת. שמשה קדמית, חלונות קדמיים (נהג/נוסע) ושמשה אחורית - מגיעות שקופות מהיצרן (בהתאם לתקנה 356 ).

בנוגע לטסט - תלוי במכון. 

מה אפשר לעשות - לדרוש מהמוסך להסיר את ציפוי השמשה ולהסתמך על התקנה 356

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הסתכלתי בתמונות וכן במפרט של 208GTI ואני רואה שהחלונות האחוריים מושחרים. השאלה במידה ובאמת הרכיבו לי דלת דל 208GTI האם יש לי מה לעשות כדי שלא יכשילו אותי בטסט/לקבל קנס משוטר?. 

להביא אולי אישור מהיבואן/ממוסך שביצע את התיקון וללכת עם זה למשרד הרישוי?. 

פורסם

אם תצליח לספק אישור יבואן שהשמשה אחורית מגיעה מושחרת מהיצרן - נפתרה הבעיה. להערכתי לא תוכל להשיג אישור כזה.

פורסם

היבואן לא יכול לספק לי אישור כזה. פניתי למשרד התחבו-רע והם אמרו לי לפנות לאחד ממכוני הרישוי שיבדקו זאת. 

בכל מקרה שוחחתי עם המוסך שביצע את התיקון והם אמרו לי שאפשר להחליף חזרה לשמשה הקודמת אם אני מעוניין.

פורסם

בדיוק כפי שאמרתי לך. במוסך הציעו לךאפשרות טובה סה"כ. אבל הייתי מנסה לקבל דלת עם חלון מקורי, כי בעת העברת החלון מדלת לדלת תמיד עלולות לצוץ בעיות (בעיקר ענייני אטימה)

פורסם

כל עוד לא מדובר במדבקה, לא תהיה בעיה לעבור טסט.
שום יבואן לא מספק חותמת שהשמשה מוכהת מהיצרן (למרות שהחוק לא מאפשר), אם פוסלים רכב כזה יצטרכו לפסול את רוב הרכבים שיוצאים מהסוכנות (או לתקן את החוק).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפגו 208 2016 שלי,  שמשה אחורית (ושמשות נוסעים) מושחרת מקורית מהיצרן.  מניח ששמו לך דלת חדשה יותר ולכן יש השחרה.

אם זה המקרה, סע לשלום.

• תוכן חדש...