Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בכפתורי הפסנטר, כפתור עם סימן של ניווט וכשנכנסים לתפריט יש לוגו של ווייז.

האם ניתן לנווט בוויז באופליין כמו באייגו?

תודה

פורסם

בחו"ל האופציה פעילה,

בארץ מי שקנה פרטית (ולא ליסינג לשעבר) בד"כ קיבל את ה"לובינסקי טאצ'" שזה למעשה מערכת אנדרואיד שמתחברת למערכת המקורית והיא פעילה ברגע שאתה לוחץ על לחצן הניווט. זו אומנם מערכת מיושנת ומעט איטית, אבל הווייז עובד בסדר (עשיתי לו עדכון דרך ה GOOGLE PLAY לגרסה האחרונה ולא לגרסה ש"לובינסקי טאצ'" הציע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איך אני מוצא את ה-google play ברכב שלי? אם אין אפשרות כזו, יש אפשרות להתקין אנדרואיד באופן עצמאי?

פורסם

אין מקלט GPS מובנה ברכבים שנמכרו בארץ.

בחלק מהרכבים יש לובינסקי טאצ שזאת קופסאת אנדרואיד בהתקנה מקומית שהתלבשה על המסך ויש לה המון בעיות של איטיות, תקיעות ואין חנות גוגל פליי.

אפשר לעדכן את הוויז בה על ידי לחיצה על הריבוע, ללחוץ בצד שמאל על הציור של גוגל ואז בחיפוש לרשום WAZE APK ולהוריד גרסה חדשה.

בלחיצה אחת על הכפתור ניווט בפסנתר אתה נכנס ללובינסקי טאצ.

הכי טוב להשתמש בוויז דרך אנדרואיד אוטו או אפל קארפליי עם חיבור כבל מהטלפון לרכב ואז 2 לחיצות על הנייוט בפסנתר תגיע לוויז הנורמלי

. הלובינסקי טאצ זה דרעק אם מותקן מציע לנתק אותו אצל מתקין מקצועי והמערכת תעבוד יותר טוב מניסיון.

פורסם
לפני שעה, yo12 כתב:

איך אני מוצא את ה-google play ברכב שלי? אם אין אפשרות כזו, יש אפשרות להתקין אנדרואיד באופן עצמאי?

בתוך Waze אתה מחפש את האופציה לדרג את האפליקציה, והוא יפתח לך את הגוגל פליי בשביל שתדרג אותה. 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אם כבר הגעת לשם, תתקין גם NOVA LAUNCHER ותחליף בהגדרות את ברירת המחדל של מסך הבית ל-NOVA

עריכה אחרונה על ידי yair666
תיקון

• תוכן חדש...