Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כעיקרון מחפש רכב יד שניה והגיעו אלי שני הצעות אחד טיוטה קאמרי שנת 2017 עם 200 אלף ק"מ והשניה טיוטה קורולה 2014 עם 70 אלף ק"מ השאלה 

אם יש עדיפות 1 מבחינת סוגי הרכב 2 מבחינת הק"מ אם בכזה מצב זה מהווה שיקול

אשמח לקבל עזרה ממי שיוכל תודה!

פורסם
לפני שעתיים, haym כתב:

אני כעיקרון מחפש רכב יד שניה והגיעו אלי שני הצעות אחד טיוטה קאמרי שנת 2017 עם 200 אלף ק"מ והשניה טיוטה קורולה 2014 עם 70 אלף ק"מ השאלה 

אם יש עדיפות 1 מבחינת סוגי הרכב 2 מבחינת הק"מ אם בכזה מצב זה מהווה שיקול

אשמח לקבל עזרה ממי שיוכל תודה!

מה הדרישות שלך מהרכב?

כמה אנשים נוסעים?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני צריך רכב טוב  משפחתי ושיהיה אמין ללא צורך בלהיות כל יומיים במוסך  ושיהיה חסכוני בדלק

פורסם
לפני 7 דקות, haym כתב:

אני צריך רכב טוב  משפחתי ושיהיה אמין ללא צורך בלהיות כל יומיים במוסך  ושיהיה חסכוני בדלק

2 המכוניות עונות על רכבים אמינים בהתאם למצב שהם תוחזקו.

הקאמרי יש לה ממוצע שנתי מאוד גבוה. זה הדגם היברידי?

כמה אתם במשפחה? כמה קמ אתה נוסע שנתי? מה רוב הנסיעות, עירוני, בי עירוני?

הקורולה נראה ל 2014 עם הגיר רציף כבר.

יאריס 2005

פורסם

קאמרי זה הדגם ההיברידי וטעיתי זה 2016 לא 2017 וזה עדיין ממוצע גבוה הנסיעות הכלליות הם בין עירוניות אנחנו בס"כ תא משפחתי של הורים ושני ילדים

ממוצע שנתי של 15- 20 ואולי גם פחות

וממש תודה רבה שאתה ככה עוזר לי !

פורסם
לפני 56 דקות, haym כתב:

קאמרי זה הדגם ההיברידי וטעיתי זה 2016 לא 2017 וזה עדיין ממוצע גבוה הנסיעות הכלליות הם בין עירוניות אנחנו בס"כ תא משפחתי של הורים ושני ילדים

ממוצע שנתי של 15- 20 ואולי גם פחות

וממש תודה רבה שאתה ככה עוזר לי !

על פניו עושה רושם שהקורולה יותר מתאימה לצרכים שלך, כמובן בהתאם לבדיקה, היסטוריה ביטוחית, ורצף טיפולים כמה שיותר מפורט ומסודר על ידי הבעלים הקודם.

אני בטוח שחוץ מקורולה יש עוד כמה דגמים שבאים בחשבון.

אבל בינתיים בין 2 האופציות שרשמת, תבדוק את הקורולה, גם יהיה יותר זול לאחזקה

יאריס 2005

פורסם (נערך)

אלה שני רכבים שונים, קאמרי זה רכב מנהלים מפואר וקורולה זו משפחתית ממוצעת. אין מה להשוות משום בחינה חוץ מהסמל. מבחינת דלק שתיהן כנראה יהיו די דומות כי הקאמרי היברידית אבל עם מנוע יותר בזבזן.

מכאן השאלה היא מה אתה יותר רוצה\צריך? משפחתית ממוצעת או רכב מנהלים?

הקילומטראז' של הקאמרי אותי אישית לא מפחיד כי זה מנוע גדול מהממוצע ואמין מאוד, אבל 200K ק"מ זה כן בדיוק הרף הפסיכולוגי של הישראלי הממוצע ל "לא לגעת" - ז"א שאם תחליט שזה כן בשבילך, אתה אמור לקבל את זה בהנחה משמעותית, מאוד.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...