Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע מבורך לכולם 🙏🏼

מחפשת להחליף רכב של 7 מקומות, ברכב 7 מקומות של חברה אחרת. 

הרכב המשמש אותי עבור העסק שלי, וגם לנסיעות פרטיות.

אחרי 3 שנים מהנות ומפנקות, מתחילה להתעסק יותר מדי בחידוש חלקים. 

מעוניינת לעשות טרייד אין עם פיג׳ו 5008, שנת 2013, ולהשתדרג לרכב חזק/חדש יותר/ מפונק הרבה פחות.  🤦🏻‍♀️ ( לא היה לי מעולם רכב צרפתי. ווואאווו. מפנק ומרווח, אבל מפונק הצילו , וגם כמובן הגיע הזמן להתקדם). 

מחפשת מקום אמין של טרייד אין ( לא עוד מקום של סוחרי רכב המשלמים לכל רכב שמגיע 10000 שח, ללא קשר לערכו הריאלי בשוק, או באזור) 

מקום בו אוכל לסגור גם קניה וגם טרייד אין, הלוואה בתנאים שפויים. 

למי שיש המלצה בפציפית מנסיון על רכב 7 מקומות ( ההמלצה הגורפת שקיבלתי היא על היפניות) 

תודה מראש לעונים ❤️

שיהיה לנו שבוע משובח 🙏🏼

פורסם

קחי בחשבון שהרכב שברשותך נחשב ללא אמין (מנוע thp156 אחד הפחות אמינים שידעה תעשיית הרכב בעשור האחרון). ולכן השוק שלו חלש עד לא קיים. 

מגרש שיקח אותו ב-10k שקל כנראה שיעשה לך טובה. 

כלכלית תמיד כדאי לנסות למכור לבד ואז לרכוש רכב ללא טרייד אין. עם סיכוי גדול משמעותית להנחה על החדש. 

הייתי מתמקד במיצובישי אאוטלנדר. רכב אמין ופשוט שקיים בכמויות גדולות בלוחות ובמגרשים. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שלום רונית, אני אישית פחות הייתי ממליץ לך כל הצרפתיות (אולי אני טועה אבל הניסיון שלי לא טוב איתן)

רשמתי כאן בעוד אחד השרשורים על זה שרכשתי רכב בלובינסקי טרייד ואני ממש מרוצה מהרכב והשירות. אני אישית רכשתי הונדה סיווק כי אני אדם של הונדה ולא אחליף את המותג ככל הנראה אז אני ממליץ ללכת על היפניות כי שווי תמורה אין יותר טוב מיפן

אני מצרף לך לינק של מבצע טרייד אין

אני מציע שתבדקי טוב ואחרי שתחשבי על רכב ספציפי תשאלי עליו

בברכה, יוסי

• רעיון טוב! 1
פורסם

טויוטה רעננה (ניאו מוטורס), איתי הם היו הוגנים מאוד, שקופים ואמינים מניח שבכל מקרה "ישחטו" את המחיר בכרכב שלך עקב חוסר האמינות של הדגם ספציפי בשנים האלו.
שם תוכלי לרכוש פריוס+ שתהיה חסכונית להפליא ואמינה...

• רעיון טוב! 1
פורסם

היות וסוחרי רכב לא פועלים לשם שמיים וצריכים להרוויח, קל וחומר שהסחורה היא לא סחירה במיוחד, ההצעות שתקבלי יהיו נמוכות מכל מחיר שתקבלי בשוק החופשי.

אם ב 7 מקומות עסקינן, הייתי מליץ על האוטלנדר, הוא לא מהנה או כיף אבל אמין, סחיר, יחסית חסכוני ונפוץ.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

תבדקי את הטויוטה ורסו 7 מקומות (יחסית צר התא מטען כשפתוחים מושבים מאחורה אבל חזקה ואמינה וסחירה).

עריכה אחרונה על ידי המחליף
  • רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם
בתאריך 26.4.2021 בשעה 13:59, yossi351 כתב:

שלום רונית, אני אישית פחות הייתי ממליץ לך כל הצרפתיות (אולי אני טועה אבל הניסיון שלי לא טוב איתן)

רשמתי כאן בעוד אחד השרשורים על זה שרכשתי רכב בלובינסקי טרייד ואני ממש מרוצה מהרכב והשירות. אני אישית רכשתי הונדה סיווק כי אני אדם של הונדה ולא אחליף את המותג ככל הנראה אז אני ממליץ ללכת על היפניות כי שווי תמורה אין יותר טוב מיפן

אני מצרף לך לינק של מבצע טרייד אין

אני מציע שתבדקי טוב ואחרי שתחשבי על רכב ספציפי תשאלי עליו

בברכה, יוסי

מסכימה אתך אלף אחוז. מעולם לא היה לי רכב צרפתי. מפונק ומעצבן. בדקתי לגבי האאוטלנדר, בהחלט מעדיפה יפניות, אך ייתכן ואזדקק למימון מלא, וההחזר החודשי לא הכי נוח, למרות שאני מבינה שאחסוך המון בשוטף. 

בתאריך 27.4.2021 בשעה 14:04, המחליף כתב:

תבדקי את הטויוטה ורסו 7 מקומות (יחסית צר התא מטען כשפתוחים מושבים מאחורה אבל חזקה ואמינה וסחירה).

לא מכירה אותו בכלל. אם טווח המחירים הוא כשל האאוטלנדר, אבדוק אחר כך, מעדיפה את האאוטלנדר. 

בתאריך 27.4.2021 בשעה 07:54, סולל הדרך כתב:

היות וסוחרי רכב לא פועלים לשם שמיים וצריכים להרוויח, קל וחומר שהסחורה היא לא סחירה במיוחד, ההצעות שתקבלי יהיו נמוכות מכל מחיר שתקבלי בשוק החופשי.

אם ב 7 מקומות עסקינן, הייתי מליץ על האוטלנדר, הוא לא מהנה או כיף אבל אמין, סחיר, יחסית חסכוני ונפוץ.

האאוטלנדר לא מהנה?   כלומר? 😊

בתאריך 26.4.2021 בשעה 16:45, המחליף כתב:

חושב גם שעדיף מכור ולקנות בשוק הפרטי- תעלי מודעה ליד 2 אולי יתקשר מישהו?

תודה 🙏🏼  אבל אין לי זמן וסבלנות. מבינה שמראש מפסידים כמה אלפים, אבל מעדיפה דרך טרייד אין. 

פורסם

כלומר שהאוטו כמו הסובארו של שנות ה 80
אמין ונוסע

אין שום דבר מרגש בלנהוג בו

לא הביצועים, לא הגיר ולא האיבזור והגימור

סובארו...

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 27.4.2021 בשעה 14:04, המחליף כתב:

אמין ..חוץ מהגירים שנדפקים שם לא מעט ועולה הרבה מאד כסף לשפץ.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 25.4.2021 בשעה 09:38, markb205 כתב:

קחי בחשבון שהרכב שברשותך נחשב ללא אמין (מנוע thp156 אחד הפחות אמינים שידעה תעשיית הרכב בעשור האחרון). ולכן השוק שלו חלש עד לא קיים. 

מגרש שיקח אותו ב-10k שקל כנראה שיעשה לך טובה. 

כלכלית תמיד כדאי לנסות למכור לבד ואז לרכוש רכב ללא טרייד אין. עם סיכוי גדול משמעותית להנחה על החדש. 

הייתי מתמקד במיצובישי אאוטלנדר. רכב אמין ופשוט שקיים בכמויות גדולות בלוחות ובמגרשים. 

תודה על ההצעה, אך אינך צודק. הרכב אתי כבר 3 שנים, והוא כבר 8 שנים על הכביש. ברוך השם לא היו לי בעיות מנוע. אקבל בעבורו כפול מהסכום שכתבת, בדקתי כמובן, זה פשוט בדיוק הזמן לשחרר ולהתקדם לרכב יותר נוח מבחינת תחזוקה. היפניות מצויינות לצרכיי. 

• תוכן חדש...