Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שכן, הרכב כאילו עדיין לא יציב לפעמים על הכביש במהירות גבוהה.

השאלה שלי היא, האם סביר שהחלפה של הצמיג הסורר בצמיג חדש תשפר את המצב שהרכב מעט משייט?

פורסם
לפני 9 דקות, nadavd4 כתב:

היתה לי פעם תופעה כזו עם צמיגים זולים של פאלקן, בנוסף לרעידות ששום איזון לא פתר. ההחלפה פתרה הכל עבורי.

אצלי מדובר על מישלין בן שנתיים. השאלה אם שווה להחליף אותו

פורסם
לפני שעה, Epicz כתב:

אצלי מדובר על מישלין בן שנתיים. השאלה אם שווה להחליף אותו

התשובה בגוף השאלה. ובקצרה: כן, להחליף.

פורסם

היי חברים

לטובת השרשור, מעדכן, שהוחלף הגלגל והרכב כבר לא משייט, הנסיעה השתפרה משמעותית.

אציין שהצמיג הפגום היה על כמה מכשירים "מתקדמים" בפנצ'ריות ואף מכשיר לא זיהה שהצמיג פגום למרות שהוא אכן כזה

• מעניין 1
פורסם

היי חברים

אציין שהצמיג הפגום היה על כמה מכשירים "מתקדמים" בפנצ'ריות ואף מכשיר לא זיהה שהצמיג פגום למרות שהוא אכן כזה

אז אכן המקרה דומה למה שהיה לי. שמעתי פעם שהבעיה במקרה כזה יכולה להיות צמיג "קוני", ושהבעיה לא ניתנת לגילוי על ידי מכשירי איזון סטנדרטיים.
פורסם
לפני 1 דקה, nadavd4 כתב:

אז אכן המקרה דומה למה שהיה לי. שמעתי פעם שהבעיה במקרה כזה יכולה להיות צמיג "קוני", ושהבעיה לא ניתנת לגילוי על ידי מכשירי איזון סטנדרטיים.

אגב, אף פנצ'ריה לא העלתה בפניי שיכול להיות כזה מצב

פורסם
אגב, אף פנצ'ריה לא העלתה בפניי שיכול להיות כזה מצב
שמעתי על זה לראשונה ברשת ולאחר מכן ממכר שעוסק בכיוון פרונט. אם קורה שלא בגלל שחיקה לא אחידה, זה כנראה פגם בייצור.
  • תוכן חדש...