Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

שאלה: מה ההבדל בין ספריי בלמים לספריי קרבורטור?

אני שואל כי אני רואה שיש הבדל במחירים וספריי בלמים יקר יותר מספריי קרבורטור (רכשתי את שתיהם) ועל פניו נראה ששתיהם עושים את אותו הדבר.

אשמח לביאור בנושא

תודה!

לירן

פורסם

לא ערכתי כמובן בדיקה הרכב במעבדה אבל שמתי לב שספריי קרבורטוריים יותר ממיס ויכול לפגוע בחלקי פלסטיק, ספריי בלמים פחות אקטיבי. 

פורסם

בהמשך למה שכתב בוקי, ספריי קרבורטור מאוד אלים עם גומיות(מתנפחים או מתפוררים) בניגוד לספרי בלמים שאפשר לרסס אבל עדיף שלא.

שניהם חומרים חזקים רק עם הבדל קטן בהרכב החומר.

פורסם

בנוסף ספריי בלמים מתנדף מהר יותר לעומת ספריי קרבוטר שהוא יותר שומני.

99% מהפעמים אני משתמש בספריי בלמים. תלוי מה ואיפה צריך לנקות.

פורסם

ועוד "בנוסף", לא להשתמש בשום אופן בספריי קרבורטורים לניקוי בלמים כשהם מורכבים על הרכב. הספריי יטפטף על הגומיה של  הציריה ויכול להמיס או להחליש אותה. 

• תוכן חדש...